bu arada ben bilmiyorum yirmilik dişimin çıkıp çıkmadığını yaa, yani anlayamıyorum hangisi yirmilik diş veya var mı yok mu
hıımm güzelmiş bunlar daa, ben zaten giysem de klasik bindallı giyemem heraldehımmm bidahaki gidişimde ben de bakınayım barii, gerçi ben de bursada biyer buldum, acayip güzel şeyler tasarlıyor, takılar taclar fln.. bir de kına gecesi için bindallı, tüm takılar, tac fln hepsini kiralıyormuş... oraya nişandan sonra bi bakıcam, sonra da kadıköydekine bakarım bakalım..
ben bindallı olarak şu tarz şeyler istiyorum...
Eki Görüntüle 272084 Eki Görüntüle 272085
geçmiş olsun sultan, ben 17 senedir çıkartamadım biliyormsun 20lik dişlerimi, ama Allahtan sancılı olmuyor..
askerin nerede buarada?
şafak kaç?
iyi şekercim napalım, kınaydı ne giycezdi ne takıcazdı öyle sohbet muhabbetHoşbuLduk =) ne var ne yok neLer yapıosunuzz??
hıımm güzelmiş bunlar daa, ben zaten giysem de klasik bindallı giyemem heralde
mesela şunun biraz daha şık hale getirip diktiririm sanırım giyecek olursam
Eki Görüntüle 272090
iyi şekercim napalım, kınaydı ne giycezdi ne takıcazdı öyle sohbet muhabbet
Son yarım saattir bende sersem gibiyim üstümde bir agırlık nasıl uykum var anlatamam offffffffff eve gidip uyumak vardı simdi(
hoşgeldin lilapausee.. ismin bana hiç iyi şeyler hatırlatmadı ama yaaHoşbuLduk =) ne var ne yok neLer yapıosunuzz??
hımm evet bu da güzelll.. ben de değişik şeyler istiyorum, klasik bindallı istemiyorum.. bide muhteşem yüzyıldaki hatice sultanın gelinliğini ve Nigar kalfanın mürdüm rengi beğenmiştim, öle bişiler iştehıımm güzelmiş bunlar daa, ben zaten giysem de klasik bindallı giyemem heralde
mesela şunu biraz daha şık hale getirip diktiririm sanırım giyecek olursam veya senin eklediklerin gibi işte
Eki Görüntüle 272090
Aynı dertLer cnm yaa ben kınayı hepten atLadım şu sıra geLinLik modeLLerine takmışş durumdayım kafayı yedim =))
hımmm bidahaki gidişimde ben de bakınayım barii, gerçi ben de bursada biyer buldum, acayip güzel şeyler tasarlıyor, takılar taclar fln.. bir de kına gecesi için bindallı, tüm takılar, tac fln hepsini kiralıyormuş... oraya nişandan sonra bi bakıcam, sonra da kadıköydekine bakarım bakalım..
ben bindallı olarak şu tarz şeyler istiyorum...
Eki Görüntüle 272084 Eki Görüntüle 272085
geçmiş olsun sultan, ben 17 senedir çıkartamadım biliyormsun 20lik dişlerimi, ama Allahtan sancılı olmuyor..
askerin nerede buarada?
şafak kaç?
hoşgeldin lilapausee.. ismin bana hiç iyi şeyler hatırlatmadı ama yaa
hımm evet bu da güzelll.. ben de değişik şeyler istiyorum, klasik bindallı istemiyorum.. bide muhteşem yüzyıldaki hatice sultanın gelinliğini ve Nigar kalfanın mürdüm rengi beğenmiştim, öle bişiler işte
hoşgeldin lilapausee.. ismin bana hiç iyi şeyler hatırlatmadı ama yaa
hımm evet bu da güzelll.. ben de değişik şeyler istiyorum, klasik bindallı istemiyorum.. bide muhteşem yüzyıldaki hatice sultanın gelinliğini ve Nigar kalfanın mürdüm rengi beğenmiştim, öle bişiler işte
Ühühüüüüüüü ne yarım saati tam 2 saat var( sanada gecmiş olsun canım diş agrısı kötüdür cektir kurtul benimde öyleydi neler cektim yaa (
ben de abiye giyicem senin gibi, onun rengi kırmızı olursa, bindallımı başka renk yaptırcam, bakalım o gün gelsin de. Önce hayırlısıyla nişanımı atlatmamlazım ama ben kınaya geçtim bile direktcok tsk ederim canim.
bunlar cok guzel canim kirmizi dusunmesin?
bende bindalli giycem allah nasip ederse kinamda, ama abiyemde olacak bindalliyida sadce kina yakma esnasinda giyecm.
ohh sen cikartmamissin 20 lik dislerini iyikide cikartmamissin cok aciyor etinden dis cikiyor adeta..
nisanlim hatayda 207 gunumuz kaldi allahin izniyle.
yok yaww lilapausse die bi çikolata vardıya, onu anımsattı, çok severim deaynen canım, bulucaz işte inş. değişik bişeyler o zaman gelsin de hele bi
ne dedin kız kıza öyle, aranızdaki bi espri falan mı
hıımm güzelmiş bunlar daa, ben zaten giysem de klasik bindallı giyemem heralde
mesela şunu biraz daha şık hale getirip diktiririm sanırım giyecek olursam veya senin eklediklerin gibi işte
Eki Görüntüle 272090
yok yaww lilapausse die bi çikolata vardıya, onu anımsattı, çok severim de
iyi şeyLer hatırLatmadı derken???
canım senle ne alıp veremediğim olabilir ki, espri yapmaya çalışmıştım ama anlaşılan becerememişimhem iyi şeyLer hatırLatmadı diosun hem çikoLata vardı çok severim dıosun anLam veremedim =)
Zaten bnmLe iLgiLi kişiseL bi durum oLamaz tanımıorum biLe seni..
Bu arada atLamışım hoşbuLduk =)
hee tamam o zaman :112::112:ben de abiye giyicem senin gibi, onun rengi kırmızı olursa, bindallımı başka renk yaptırcam, bakalım o gün gelsin de. Önce hayırlısıyla nişanımı atlatmamlazım ama ben kınaya geçtim bile direkt
walla dişlerim çıktı aslında benim ama tam değil işte, orda dipte görünür görünmez bişey yani.. diğer dişlerden aşağıda olduğu için çürüme riski çok fazla. o yüzden daha çıkmadıysa dişin çıkmaması için bi iğne yapıolar, onu yaptır derim. gereksiz bi diş çünkü 20 yaş dişi..
Bu arada ben 27 yaşındayım hee, yanlış anlaşılmasın
Biz senle tertip sayılırız yaa, 91/1 mi askerin?
yok yaww lilapausse die bi çikolata vardıya, onu anımsattı, çok severim de
eğer üşenmezsem giyerim canım yaademek karar verdin sende bindalli giycenay cok sevindim cok guzelolur eminim.
Selammm güzellerrrrr
Buğün düğün salonu baktımmm :123:
Bide ciciler aldımmm
Eki Görüntüle 272099
Eki Görüntüle 272098
Selammm güzellerrrrr
Buğün düğün salonu baktımmm :123:
Bide ciciler aldımmm
Eki Görüntüle 272099
Eki Görüntüle 272098
canım senle ne alıp veremediğim olabilir ki, espri yapmaya çalışmıştım ama anlaşılan becerememişim(
1 ay sonra nişanım var ve nişanlığımın içine girebilmem için kilo almamam lazım...
Doğal olarak da çikolata yiyemiyorum((
O yüzden demiştim((
ben de abiye giyicem senin gibi, onun rengi kırmızı olursa, bindallımı başka renk yaptırcam, bakalım o gün gelsin de. Önce hayırlısıyla nişanımı atlatmamlazım ama ben kınaya geçtim bile direkt
walla dişlerim çıktı aslında benim ama tam değil işte, orda dipte görünür görünmez bişey yani.. diğer dişlerden aşağıda olduğu için çürüme riski çok fazla. o yüzden daha çıkmadıysa dişin çıkmaması için bi iğne yapıolar, onu yaptır derim. gereksiz bi diş çünkü 20 yaş dişi..
Bu arada ben 27 yaşındayım hee, yanlış anlaşılmasın
Biz senle tertip sayılırız yaa, 91/1 mi askerin?yok yaww lilapausse die bi çikolata vardıya, onu anımsattı, çok severim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?