2012' de yazın evlenecekler

bendde forumu 2-3 gündür takip ediyorum, daha yeni yazmak nasip oldu.. 22 ocakta bende evlenecekler arasındayım..

nerde bu gelinciklerrrrrr
ben yettiiiiiiiiiimmmmmmm

bendde forumu 2-3 gündür takip ediyorum, daha yeni yazmak nasip oldu.. 22 ocakta bende evlenecekler arasındayım..
hoşgeldin şeker, ooo ocak ayında evlenecek 2 gelinimiz oldu yani, valla tebrikler kızlar

ee nasıl gidiyo peki hazırlıklarr? ev ne durumda? eşyalar? çeyiz? düğün nikah? belirlendi mi bişeyler bari?

benii buralarda yanlız bıraktınıss iştee olan oldu markafoniydi limangoydu derken gittiim 2 tane çanta aldım

mübarek sanki artı onsekiz topiği, gece onikiden sonra noluyosa bize

alem kızsın heee kırmızı noktalı olsun
benii buralarda yanlız bıraktınıss iştee olan oldu markafoniydi limangoydu derken gittiim 2 tane çanta aldım

ohhhh iyi yapmışsın resim koyda bakalım ay ben bu aralar kendime hiç birşey almıyorum herşeyi çeyize yatırıyorum yazık bana

alem kızsın heee kırmızı noktalı olsun

ohhhh iyi yapmışsın resim koyda bakalım ay ben bu aralar kendime hiç birşey almıyorum herşeyi çeyize yatırıyorum yazık bana

ah yazık sanaaa
al kız kendine de, insan yeni yeni şeyler de giymek istiyo bazen, tencere tavayı neremize giycez

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

1. Gasoline
2. balbtb
3. rosaa+
4. yeliz_kync

yeliiizzz
kaç gündür bağırıyorum, çığırıyorum yeliiiiiiiiiiz diye ama yazmıyosuunn
giresundan yazılmıyo mu kıızzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…