Aaa hadi hayırlısı olsun pınarcım inş. seninde benim gibi bahce olur yayla first ne kadar dedi??
ben yettiiiiiiiiiimmmmmmmnerde bu gelinciklerrrrrr
hoşgeldin şeker, ooo ocak ayında evlenecek 2 gelinimiz oldu yani, valla tebrikler kızlarbendde forumu 2-3 gündür takip ediyorum, daha yeni yazmak nasip oldu.. 22 ocakta bende evlenecekler arasındayım..
ben yettiiiiiiiiiimmmmmmm
hakkaten öyle, dün gece de böyleydi bir ara coştu sonra yine uyudukhoşqeldin tatlım sinek avlıo yine buralar
şşş ben de burdayıımmmiyi akşamlar kızlarrrrrrrrrrrrrosa başbaşa kalmışız canımcım
hakkaten öyle, dün gece de böyleydi bir ara coştu sonra yine uyuduk
şşş ben de burdayıımmm
görmedim canımcım hooooşgeldin nasılsınız kızlar? gece 12.den sonra çoşuyor sanırım burası
benii buralarda yanlız bıraktınıss iştee olan oldu markafoniydi limangoydu derken gittiim 2 tane çanta aldım
mübarek sanki artı onsekiz topiği, gece onikiden sonra noluyosa bize
benii buralarda yanlız bıraktınıss iştee olan oldu markafoniydi limangoydu derken gittiim 2 tane çanta aldım
alem kızsın heee kırmızı noktalı olsun
ohhhh iyi yapmışsın resim koyda bakalımay ben bu aralar kendime hiç birşey almıyorum herşeyi çeyize yatırıyorum yazık bana
ah yazık sanaaa
al kız kendine de, insan yeni yeni şeyler de giymek istiyo bazen, tencere tavayı neremize giycez
eee eklenmiyokiiiii
ben tencere tavadan da giysi yaparim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?