2012' de yazın evlenecekler

canlarım ben cıkıyorum ablamlarla yemege gıtcem ordan da kaynımın dogum gunune geldgmde görşrz öpyrm sizleri teker teker muaah

bunlar çok cüceeeeeelllll :128:

öyle oldu galiba

nabersin deryacım?
iyiyim gasolincim sen nasılsın?
ben nişanımda hürrem taclarından takıcam

betülümmmmm hoşgeldinnnnnnnn
hoşbuldum kuzummm ben geldim sen gidiyorsun

selam kizlar ne yapiyorsunuz gununuz nasil geciyor?
selammm

betül kim kıızzz? yine kimi tanımıyorum ben yaa

görüşürüz canım, iyi eğlenceler
betül benim canım yaa, iki ismim var da, hangisini isterseniz artık

iyiyim gasolincim sen nasılsın?
ben nişanımda hürrem taclarından takıcam

hoşbuldum kuzummm ben geldim sen gidiyorsun

selammm

betül benim canım yaa, iki ismim var da, hangisini isterseniz artık
heee tamam o zaman, betül daha güzelmiş

sağol canım iyiyim, ben nişanda bişey takmadım ama kına gecem için istiyorum inş, kadıköyde bi yer bulmuş kayınvalidem
gösterdi çok güzel şeyler vardı
inşallah tekrar yolum düşerse adam akıllı bakıcam oraya

hımmm kadıköyde nerdeee? aksesuvar mı yoksa kıyafet mi varmış canım?

hoşgeldin sultanıımm

ne yapiyorsun gasolin off ben 20li dislerimi bir senedir cikartiyorum halen cikmadilar

dunde erken uyudum, bugunde nisanlim komutanindan izin almis msnde gørstuk kamarada 8 de uyandim

cok uykusuzum, dislerimde beni bi sersemlestirdi

Son düzenleme:
ne yapiyorsun gasolin off ben 20li dislerimi bir senedir cikartiyorum halen cikartmiyorum

dunde erken uyudum, bugunde nisanlim komutanindan izin almis msnde gørstuk kamarada 8 de uyandim

Son yarım saattir bende sersem gibiyim üstümde bir agırlık nasıl uykum var anlatamam offffffffff eve gidip uyumak vardı simdi (

Son yarım saattir bende sersem gibiyim üstümde bir agırlık nasıl uykum var anlatamam offffffffff eve gidip uyumak vardı simdi (

sen mesaidesin anlasilan neyse cnim seninde son yarim saatin kalmis eve gider uyursun miss gibi..

keske bende iste gucte olsaydim vakiti bi sekil gecirirdim, simdi bøyle oturdugum yerde bisi de yapamiyorum bu cikan dislerime cuma gunu allahtan randevum var discide.

hımmm kadıköyde nerdeee? aksesuvar mı yoksa kıyafet mi varmış canım?
boğadan bahariyeye döndükten sonra ilk sağdaki sokakata diye hatırlıyorum ama tekrar gidicem zaten, emin olurum o zaman
yok canım giyisi değil, orası aksesuarcı, kendi imlatlarıymış zaten, o yüzden diğer aksesuarcılarıdan çok daha farklı şık takılar saç aksesuarları vardı, aynı zamanda otantik takılar da vardı :112:

Sagol kuzummm kendimi kaybettim orda ya sorma daha neler var gitti paracıklarr :)))
sen söyleyince web sitelerine baktım, %50 indirim var diyodu, yalnız siteyi çok acay,p yapmışlar bakarken zorlandım
ama gerçekten çok cici şeyler varmışşşş

daha da gidecek mi paralar yani, öyle mi diyosun

ne yapiyorsun gasolin off ben 20li dislerimi bir senedir cikartiyorum halen cikartmiyorum

geçmiş olsun sultancım ya, diş durumları kötüdür bilirim :114:

oohh nişanlınla konuşmuşsun bol bol, ne güzel

sen mesaidesin anlasilan neyse cnim seninde son yarim saatin kalmis eve gider uyursun miss gibi..

keske bende iste gucte olsaydim vakiti bi sekil gecirirdim, simdi bøyle oturdugum yerde bisi de yapamiyorum bu cikan dislerime cuma gunu allahtan randevum var discide.

evet canim guzel guzel konustuk iyi geldi bize iki haftadir kamarada gørusmuyorduk øzlemistik birbirimizi

cuma gunu gidecem discime ya ciksin ya cikmasin bu disin cikmasi cok pis bi durum.

evet canim guzel guzel konustuk iyi geldi bize iki haftadir kamarada gørusmuyorduk øzlemistik birbirimizi

cuma gunu gidecem discime ya ciksin ya cikmasin bu disin cikmasi cok pis bi durum.

bu arada ben bilmiyorum yirmilik dişimin çıkıp çıkmadığını yaa, yani anlayamıyorum hangisi yirmilik diş veya var mı yok mu

hımmm bidahaki gidişimde ben de bakınayım barii, gerçi ben de bursada biyer buldum, acayip güzel şeyler tasarlıyor, takılar taclar fln.. bir de kına gecesi için bindallı, tüm takılar, tac fln hepsini kiralıyormuş... oraya nişandan sonra bi bakıcam, sonra da kadıköydekine bakarım bakalım..
ben bindallı olarak şu tarz şeyler istiyorum...

geçmiş olsun sultan, ben 17 senedir çıkartamadım biliyormsun 20lik dişlerimi, ama Allahtan sancılı olmuyor..
askerin nerede buarada?
şafak kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…