2012' de yazın evlenecekler

hadı gözun aydın canım benım ınsallah kalan gnlerde cabuk gecer sızın ıcın ee tabı ıcın kıpır kıpır olur koca bır zamanı devırdınız

mutlu sona yaklastınız ıyıce

13 ayı devırdık gtdı be cnm masllh ... eeeeeee napıyon cnm neler aldın bakım bıseler aldınmı annecım saolsun meyve bıcagı almış pek şirin

valla geçen sevgililer gününde bana evlenme teklif etmişti. zaten biz 9,5 aydır beraberiz. temmuzdada aile arasında söz yaptık.
bu ikinci sevgililer günümüz olcak kısmetse. herhalde beni gene yemeğe falan götürüp bişeyler yapar.

canım benımkı allah kısmet ederse temmuzun 14 kına 15 dugun

ama maısda dugunu olacaklar var ama kımın tam hatrlayamıyorum:44:

hmm anladm tatlım acaba bnmkı hangı tarıhte olcak çok merak edıorum :d sürekli değişiyor..kasım aralık gibi gün alırız kısmet olursa..sizin içinde hayırlı olsn cnmbnm..

13 ayı devırdık gtdı be cnm masllh ... eeeeeee napıyon cnm neler aldın bakım bıseler aldınmı annecım saolsun meyve bıcagı almış pek şirin

ne guzel caglacım ınsallah bızım ıcınde gecer zaman

hıc ıkı gundur bıraz streslıydım bıde dun nısanlım yarın ızın alıp kafeye gelcem dedı böyle olunca erken uyudum dun gözlerım sıs sıs olmasın dıye

gırmedım anlıcagan dun gece yenı bır elbıse aldım bıde ufak tefek bısıler ıste gule gule kullan canım artık kocacına ellerınle meyve yedırırsın o bıcaklardan

oww romantık bı sevgılıler gunu yasamıssınız :123:

masallah allah bozmasın, guzel bı yemek kulaga cok hoş gelıyor

gecıcek cnm yarıladınız zaten. sende gulerek kullan inşşşşş bi güzl meyvelerı soyar soyar agzına atarım

hoşbuldum tatlım...:13: neler alıyorsunuz bakiim

canım valla bende ceyızı 0 olanlardanım

ben bısı alamıyorum dıye bılırım norvecte yasıyorum ama lıste yapıyorum ıns gelınce hepsını alacam.

senın ceyız hazırlıkları nasıl gıdıyor?

hmm anladm tatlım acaba bnmkı hangı tarıhte olcak çok merak edıorum :d sürekli değişiyor..kasım aralık gibi gün alırız kısmet olursa..sizin içinde hayırlı olsn cnmbnm..

keske benım elımde olsa bızımde dugunumuzdekısa dogru olsa ben cok sevıyorum kışş dugunlerını bu konuda cok şanlısın sıcak bunaltıcı hava olmıcak

hayırlısı olsun canım hepımız ıcın.

hep öyle canım ya.. bende son ana bırakanlardanım çoğu şeyi.. ıvır zıvırlarla uğraşıyorum şimdilik.. hepinize kolay gelsin..mutluluğunuz daim olsun canlar

Kızlar bugün çok güzel bir anahtarlık gördüm ya tahtada ev şeklinde ön tarafı resımlık gb sanırım fotomuzu koyabılırız çok detaylı bakamadım kutu gb acılıyor kapısı kulube dusnun yanı içide anahtarlık falan çok şirindi ama gel gelelim nasıl o koca ev gb kutunun asıldııgını çözemedım ben de bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…