2012' de yazın evlenecekler

ay dur şunu da sorayım da öyle çıkayım, merak ederim şimdi
ne aldın? hediye yani?

lisanslı galatasaray bardağı aldım kupa tatlım demiştim ya tam fanatik ablacıgımda cüzdan aldı lisanslı yine cimbom pasta börek yedım geldım ama bı askerm eksıktı ah ah efkarlandm bak yne

yarın sabah erkenciler kervanından oldğum için ayrıliyim . öptüm hepinizi
iyi uykular cnm
birine baktık,gördük iyiymişşşş hadeee cümletenn keyifli geceler dediğim gibi dağıtmayın fazlaa anahtarıda koyun yerine biz açaruukkk
hiihihihihihiihihihi öpüldn cnmmm
Çağlacım gece nöbetine hoşgeldin.
doğru canım. darısı önce senin başına olcakk.
hb şekerim nöbetlere devam inş
Uyku geldi bedeneee
Ben kaçar kızlarrrrrr
Tatlı rüyalarrr iyi uykularrrr
Rüyanızda koçişleriniziii, güzel yuvalarınızııı, muhteşem düğünlerinizi görünnn

aminnnnnnnnnnnnnnnn hadı iyi uyklr cnm

ahh canım aslında aile edirnede, ben buradayım kardeşimle neseki o da bi aile sayılır

ama yaşadığın yeri terketmemek bi bakıma kolay en azından öyle avunuyorum

tabı öyle aılenden bırı olduktan sonra senden mutlusu yoktur cekırdek aılelerı cok severım

cok uzak degıl nasılsa atlar atlar gıdersın edırneye

bu arada cıkıyorsun galıba allah rahatlık versın tatlı uykular öptm

birine baktık,gördük iyiymişşşş hadeee cümletenn keyifli geceler dediğim gibi dağıtmayın fazlaa anahtarıda koyun yerine biz açaruukkk

yarın sabah erkenciler kervanından oldğum için ayrıliyim . öptüm hepinizi

Uyku geldi bedeneee
Ben kaçar kızlarrrrrr

iyi geceler kızzlaaarrr....

Uyku geldi bedeneee
Ben kaçar kızlarrrrrr

sagul pınarcık sanada tatlı uykular allah rahatlık versın...Amın ıns sene görursun bu guzel ruyayı öpuldun

evet hepsi aynı herhalde. diyorki burda farklı bir ortamdayım onları düşüncek vaktim olmuyor. ee öyle olsun bakalımm.
sevgililer gününde inşallah beraberiz canım. bari bunu düşünüp avunıyım dediğin gibi.
sizde yarılamışsınız c anım. sizede maşallh.

evt canım cok sukur yarıladık

benım nısanlımda öyle cok dıyordu burası farklı elımden bısı gelmıyor o gun gelsın hall ederız dıye tabı ben önunu sonunu getrmeyınce oda sımdı alıstı beraber konsuyoruz. tabı bende eskısı gıbı abartmıyorum ne sanslısınız dugunden önce son sevgılıler gununuzu kutlıcaksınız evlılıkten sonra sevgılı gununun sevgılı oldugumuz dönemdekıler gıbı heycanlı olmayabılır guzel bır plan yapabılırsınız

askerinle konuştun ya keyfin yerine gelmiştir çağlacım. biz konuşamadık bu gece. işi çoktu herhalde. ne diyim yarına kısmet artık.

müstakbel kocişine 3 saat konuştgn için olabilir mi aceppp:26:
Evet cnm cok dogru soyledın
selam canlar.. sanırım benimde bu konu altında olmam gerek..
selam cnm hoşgeldn aramıza
askerinle konuştun ya keyfin yerine gelmiştir çağlacım. biz konuşamadık bu gece. işi çoktu herhalde. ne diyim yarına kısmet artık.

olsun cnm yarın artık doya doya konsursunuz

pek koyuydu valla aynen tatlım yarın cıkış tarıhımız kesınleşyor

hadı gözun aydın canım benım ınsallah kalan gnlerde cabuk gecer sızın ıcın ee tabı ıcın kıpır kıpır olur koca bır zamanı devırdınız

mutlu sona yaklastınız ıyıce

kızlar bısı sorcam bu galatasaray nevresım takımını nerde bulabılırım ınternette yok sınır oldum ondan almam lazım benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…