kızlar sabah erken kalkmam lazım bende yavaş yavaş uyumaya gidiyorum... size iyi sohbetler iyi geceler rüylarınızda müstakbel kocişlerinizi görün
öyleyim dimi
sen begendıkten sonra emınım guzel olur canım benım. sen yasıcaksın o evde zevkler ve renkler tartıslamz örnegın sana göre beyaz sadedır begenmessın ama baska bırı ıcın vazgecılmezdır bu tamamen kısıye göre degısır.ben kesın kararlym kahve rengı derı koltular krem halı krem duvar loşş bır salonum olacak krıstallerım olacak ışıl ışıl paryalan tabı allah nasıp ederse
Hahanda ben geldim3 saattir aşkoşumla sohbet edıyoduk da
Hahanda ben geldim3 saattir aşkoşumla sohbet edıyoduk da
Hoşgeldin Çağlacımmmm
Ohhh ne güzelll canımmm yaaaa
hadi tospaaacım ben de gidiyorum, sana da bana da baş başkızlar sabah erken kalkmam lazım bende yavaş yavaş uyumaya gidiyorum... size iyi sohbetler iyi geceler rüylarınızda müstakbel kocişlerinizi görün
sana oojjjjgeldin, bana beşgittin canım, çok üptüm seni, yarın görüşürüz çağlamHahanda ben geldim3 saattir aşkoşumla sohbet edıyoduk da
ay canım benim yaa, seviyorum seniİyi geceler canımmm inşallahhh
Bi bi bi bitanesinnnn
Sen Aydındamıydın canım? öyle hatırlıyorum.:26:
hahahha valla cnmii geceleerrr,ii uykular cnmm sende rüyanda müstakbel kocişini göör
evettt öylesiiinnn
inşallah cnm bnm,allah gönlümüze göre versin inşallah..
owww 3 saat miiii maşallaaaahhh
hoşgeldin canım erkencisinnnbisde daha yeni geldik gasolinle
oo tuğçe can hoşgeldin
hayırlısıyla biter inş. canım hepinizin ki
Hoşbulduk gasolincimm. sağoll hayırlısıyla gelsinlerr. 29 yaşını bitircem hala asker bekliyom.
sağol sultancımm. üzmüyorum çok ta işte bi hazırlık falan yapamıyorum. söylüyorum ona. gelince hepsini halledicez diyor.
ondan bazen sıkılıyorum ama hepsi olur. biz düğünü eylülde düşünüyoruz. daha zamanımız var hazırlık için.
bizim de şafak 96 canım.
güzel şeyler düşüniyim barii. ne düşünsem güzel acaba?
hoşgeldin canım erkencisinnnbisde daha yeni geldik gasolinle
gerçekten tadını çıkarıcam evliliğimin, bizim arada mesafeler olduğu için ne flört dönemimi anladım ne nişanlılığımı hep hasret çektim acısını çıkarcam valla
en ıyısı memleketını terk etmıceksın annenden babandan ayrılmıcaksın ustune ustun sevdıgınle beraber yasıcaksın buna daha ne denırkı
allah bozmasın canım
hahahha valla cnm
valla tatlım kaynımın dogum gunu vardı ordan geldm yemek flan derken askermle knsmaya basldık yenı kapatbldk
Offf kızz bi alemsin vallaaaa
Gerçekten öyle yaa doymayız biz valla tuhaf varlıklarız vesselam
Gelsin gelsin gelsinnnnnnnn
hoşbulduk pınarcım napalım artık teselliyi sesde buluyoruzaz kaldı ınanamıyorum bıle bazen.
ay canım benim yaa, seviyorum seni
pınarcım mutlu oluyoruz stres atıyoruz kendımıze gelıyoruz alıs verıs yaparak arada şart
aaaaaaaaaa tuğçe benımde başıma darısı önce ben gıdıyorum
ne yapalım gaosolincim yaş 30 da olsa bi şekilde bekliyoz gene. iyi bari sen atlatmışssın askerliği. darısı sultanla bizim başımıza artık.
hahha sorma, gidiyodum ben güya baş baş falan da dedim, ha şu hatuna da cevap vereyim aman buna yazmazsam ölürüm, şunuu demezsem patlarım diye diye çıkamadım bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?