2012' de yazın evlenecekler

kızlar sabah erken kalkmam lazım bende yavaş yavaş uyumaya gidiyorum... size iyi sohbetler iyi geceler rüylarınızda müstakbel kocişlerinizi görün

ii geceleerrr,ii uykular cnmm sende rüyanda müstakbel kocişini göör

evettt öylesiiinnn

inşallah cnm bnm,allah gönlümüze göre versin inşallah..
Hahanda ben geldim 3 saattir aşkoşumla sohbet edıyoduk da

owww 3 saat miiii maşallaaaahhh

kızlar sabah erken kalkmam lazım bende yavaş yavaş uyumaya gidiyorum... size iyi sohbetler iyi geceler rüylarınızda müstakbel kocişlerinizi görün
hadi tospaaacım ben de gidiyorum, sana da bana da baş baş

Hahanda ben geldim 3 saattir aşkoşumla sohbet edıyoduk da
sana oojjjjgeldin, bana beşgittin canım, çok üptüm seni, yarın görüşürüz çağlam

İyi geceler canımmm inşallahhh

Bi bi bi bitanesinnnn
ay canım benim yaa, seviyorum seni

ii geceleerrr,ii uykular cnmm sende rüyanda müstakbel kocişini göör

evettt öylesiiinnn

inşallah cnm bnm,allah gönlümüze göre versin inşallah..

owww 3 saat miiii maşallaaaahhh
hahahha valla cnm
hoşgeldin canım erkencisinnn bisde daha yeni geldik gasolinle

valla tatlım kaynımın dogum gunu vardı ordan geldm yemek flan derken askermle knsmaya basldık yenı kapatbldk

benımkı de öyle dıyor hallederız askım bakarız askım tamam nasıl ıstersen hayatım o gun gelsın vs vs erkeklerın kımyası böyle ama ben hıc durmuyorum full gaz devam çen çen konusmaya
yoksa bır ayda tövbe yestremeyız bız koca bı evı olur allahın ızınıyle ıkı gönul bır arada olduktan sonra evel allah herseyın ustesınden gelırsınız ınsallah sızde eylule cok var bence sevdıgın askerden geldıkten sonra onunla ılk karsılasmnızı dusun emınım unutamıcagnız cok guzel bı anınız olur
neee 96 mııııııı masllah masllah hıc bır sey kalmamıs sevgılıler gununu beraber gecıreceksınız

gerçekten tadını çıkarıcam evliliğimin, bizim arada mesafeler olduğu için ne flört dönemimi anladım ne nişanlılığımı hep hasret çektim acısını çıkarcam valla

aynen bende canım bes senedır beraberız toplasan en fazla uc ay bıle degıl yuz yuze gelmıslıgımız ama cok sevıyoruz bırbırımızı allah bozmasın cok tatlı oluyor uzakta sevmek tabı yakında olmakta bır baska. ınsallah hepımız tez zamanda kavusuruz:123:

en ıyısı memleketını terk etmıceksın annenden babandan ayrılmıcaksın ustune ustun sevdıgınle beraber yasıcaksın buna daha ne denırkı

allah bozmasın canım

ahh canım aslında aile edirnede, ben buradayım kardeşimle neseki o da bi aile sayılır

ama yaşadığın yeri terketmemek bi bakıma kolay en azından öyle avunuyorum

Gasolinem gıdıyonmu tüh yrn devam o zaman çok öptm mucuka bu arada dısardakı kedıyı bugun eve getrdm gözlerne ılac surdum gerı bıraktım bahcede anlycgn hadı ıyı uyklr

hahahha valla cnm

valla tatlım kaynımın dogum gunu vardı ordan geldm yemek flan derken askermle knsmaya basldık yenı kapatbldk

ay dur şunu da sorayım da öyle çıkayım, merak ederim şimdi
ne aldın? hediye yani?

Son düzenleme:
birine baktık,gördük iyiymişşşş hadeee cümletenn keyifli geceler dediğim gibi dağıtmayın fazlaa anahtarıda koyun yerine biz açaruukkk

hoşbulduk pınarcım napalım artık teselliyi sesde buluyoruz az kaldı ınanamıyorum bıle bazen.

Evet canım çok az kaldı Allahım tez zamanda kavuştursun siziii

ay canım benim yaa, seviyorum seni

Bende seni seviyorum bitanemm

pınarcım mutlu oluyoruz stres atıyoruz kendımıze gelıyoruz alıs verıs yaparak arada şart

Evetttt yaşasın alışverişşşşşş

hahha sorma, gidiyodum ben güya baş baş falan da dedim, ha şu hatuna da cevap vereyim aman buna yazmazsam ölürüm, şunuu demezsem patlarım diye diye çıkamadım bir türlü

sende hep gecenın en guzel yerınde gıdıyorsun nereye ya tam yenı cosmus burası cıkacam dıyorsun

Uyku geldi bedeneee
Ben kaçar kızlarrrrrr
Tatlı rüyalarrr iyi uykularrrr
Rüyanızda koçişleriniziii, güzel yuvalarınızııı, muhteşem düğünlerinizi görünnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…