bu arada ben nişanda dağınık dalgalı yaptırmıştım saçımı, o yüzden sanırım düğünde sımsıkı toğuz istiyorum
oooo efenim kimleri görüyoruumm, ojgeldin topiğin sultanıselam kızlar ben geldım fatma gulun sucuna bakıyorum bı yandan
su dizi bıtsın markete gıdıp pepsı max alacamaksam cok uyumusum gelın baslarını gördum cok guzel caglacım bende o sekıl bı topuz yaptracam.
yada sadce kucuk kucuk bukle yaptırcam, bırde ınce bı taç takacam o kadar.
saclarım cok uzunken kucuk bır topuz yaptırmam,
benımkısı uzun saclarımı cok sevıyor ufak bır topuz yapsam cıldırır adam
iyi canım napiim evdeydim ben bugün de, soğuk dılarısı :18::18:bende yenı geldım yok canım benımkı benı aramadı ama elı kulagında tlfn caldı calacak bu saatlerı baslarız bız
bugun butun gun evdeydım cıldırcam fatmagul bıtsın belkı arkdsma gıderım evı bıze cok yakın
sen ne yaptın nasıldı gunun ?
ojjbuldum canımmGasolinem hoşgeldinnnnn:124: :124: nişanlım benden çok çok uzun değil tabıkı arada fark var ama işte üstten topuz yakışırmı bana bılemedım :123: :123:
bu arada ben nişanda dağınık dalgalı yaptırmıştım saçımı, o yüzden sanırım düğünde sımsıkı toğuz istiyorum
hosbuldum bebegım, benım saclarım sıyah hıc boya felan yok ama dusunmuyor degılım senın sacların hangı renk bırde uzunmu?
owww gelınlıgın straplezmı olur?
oooo efenim kimleri görüyoruumm, ojgeldin topiğin sultanı
iyi canım napiim evdeydim ben bugün de, soğuk dılarısı :18::18:
ojjbuldum canımm
yakışır kız niye yakışmasın
benımkı de dagnık topuzdu cnm nişanda senın sımsıkı topuzdan kastın ne cnm var mı hıc begendıgın foto koysana eger varsa ben aslında düz topuzları sevıyorum tepeden ama alnım acık olsun ıstyorum bakayım fıkırlerım de oynama oluyor guvenemıyorumda kuafrlere.
yok canım straplez olmaz, hem benimki istemez, hem de ben de rahat edemem straplezleowww gelınlıgın straplezmı olur?
hoşbuldum canım benımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yenı yenı ıyılesıyorsun dısarı cıkıp tekrar hastalanma
yok canım henüz gelin başım için resim kaydetmedim, bende bolca dağınık topuz resmi vardı nişanım için
gelinbaşı için de bir araştırma yapar, buraya da eklerim canım yaa
benim saçlarım uuupuzun
ama çok tepemde bir topuz da yapamam, benimkinden uzun görünmek istemiyorum çünkü
o yüzden ne yapabilirim hiç bilmiyorum :26:
Güpürlü duvak modellerini çok sevıyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?