2012' de yazın evlenecekler

bu arada ben nişanda dağınık dalgalı yaptırmıştım saçımı, o yüzden sanırım düğünde sımsıkı toğuz istiyorum

benımkı de dagnık topuzdu cnm nişanda senın sımsıkı topuzdan kastın ne cnm var mı hıc begendıgın foto koysana eger varsa ben aslında düz topuzları sevıyorum tepeden ama alnım acık olsun ıstyorum bakayım fıkırlerım de oynama oluyor guvenemıyorumda kuafrlere.

oooo efenim kimleri görüyoruumm, ojgeldin topiğin sultanı

iyi canım napiim evdeydim ben bugün de, soğuk dılarısı :18::18:

Gasolinem hoşgeldinnnnn:124: :124: nişanlım benden çok çok uzun değil tabıkı arada fark var ama işte üstten topuz yakışırmı bana bılemedım :123: :123:
ojjbuldum canımm
yakışır kız niye yakışmasın

oooo efenim kimleri görüyoruumm, ojgeldin topiğin sultanı
iyi canım napiim evdeydim ben bugün de, soğuk dılarısı :18::18:
ojjbuldum canımm
yakışır kız niye yakışmasın

hoşbuldum canım benımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yenı yenı ıyılesıyorsun dısarı cıkıp tekrar hastalanma

yok canım henüz gelin başım için resim kaydetmedim, bende bolca dağınık topuz resmi vardı nişanım için
gelinbaşı için de bir araştırma yapar, buraya da eklerim canım yaa

benim saçlarım uuupuzun
ama çok tepemde bir topuz da yapamam, benimkinden uzun görünmek istemiyorum çünkü
o yüzden ne yapabilirim hiç bilmiyorum :26:

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm kızlar gelnliği diktirmeye erken değil mi daha ekimdeyiz....

owww gelınlıgın straplezmı olur?
yok canım straplez olmaz, hem benimki istemez, hem de ben de rahat edemem straplezle
artık uygun bir model bulmaya çalışacağım :26:

hoşbuldum canım benımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yenı yenı ıyılesıyorsun dısarı cıkıp tekrar hastalanma

aynen öyle canım ya, o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum ben de, şimdi tastamam iyi olayım ki hafta sonu yavruşumla rahat rahat gezeyim

kızlar nişan fotolarınızı koyar mısnız bana ve benm gibilere de fkir olur malum bzm nişan ocakta... :/

kızlar nişan fotolarınızı koyar mısnız bana ve benm gibilere de fkir olur malum bzm nişan ocakta... :/

neyse artık dugune kadar bişeler düşünrz bol bol şeker

kızlar erken daha gelinlik diktirmeye yaaaaaa.... bir de nişan fotolrınızı koysanıza bakalım kim ne giymiş

monato uzun mu ıstıyorsun nişan elbısenı kısa mı? fotolar kaldırılmıyor sanırım cnm. benım elbısem uzun fuşya - mürdm karışımıydı. hangı tonlarda dusunuyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…