ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmkızlar gelnliği diktirmeye erken değil mi daha ekimdeyiz....
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmkızlar gelnliği diktirmeye erken değil mi daha ekimdeyiz....
başım fena agrıyor kızlar cıkıyorum gelırım yıne öpldnz
ok canım kib görüsrz...başım fena agrıyor kızlar cıkıyorum gelırım yıne öpldnz
yok canım straplez olmaz, hem benimki istemez, hem de ben de rahat edemem straplezle
artık uygun bir model bulmaya çalışacağım :26:
aynen öyle canım ya, o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum ben de, şimdi tastamam iyi olayım ki hafta sonu yavruşumla rahat rahat gezeyim
kızlar erken daha gelinlik diktirmeye yaaaaaa.... bir de nişan fotolrınızı koysanıza bakalım kim ne giymiş
[SUB][SUB][/SUB][/SUB]
Evet kızlar gelinlik düşünceleriz nedir esas buda önemli bikac ay sonra diktirceksek baslamamız lazım
Ben bir moda evinle görüstüm düğünüm haziranda eger diktirceksen 4-5 ay önceden baslaman lazım dedi iyice sorunsuz olmasını istiyorsan son düğünden birkac hafta öncede bi prova yapıp teslim ediyormus eger satın alcaksanda kısın fiyatlar cok uygndur ozman cok güzel modelleri bulabilirsin ucuza dedi bende diyorum ocak subat gibi bakınayım bi piyasaya işte bu deyip aşık olcagım bişi cıkarsa alır kaldırırım kenara :))kısın gelınlıkler ucuz olur dıye duymustum bence bu cok guzel bır ımkan ıstedıgını gelınlıgı cok uygun fıyata getrebılırsınız ama ben yazın alırım hazıran gıbı
hahhha evet canım onun enerjisini depoluyorum şimdidogru canım, benım nısanlımda ıstemıyor acık olmasını gelınlıgımın.
sen kendın ıcın uygun ıcın gelınlıgı bulursun emınım ıstesen annene bıle dıktrebılırsın
hımmm anladım canımsen hafta sonu senınkıyle bulusacagn energı depoluyorsun
görüşürüz canımm baş başkızlar öpuyorum sımdılık sızı benımkı arıyorr
monato uzun mu ıstıyorsun nişan elbısenı kısa mı? fotolar kaldırılmıyor sanırım cnm. benım elbısem uzun fuşya - mürdm karışımıydı. hangı tonlarda dusunuyorsun?
monatocum, 2 ve 3 numaralı elbiseler tam benlik, benim sevdiğim elbiselerdenEki Görüntüle 272853 Eki Görüntüle 272854 Eki Görüntüle 272855
3 tane daha vardı ama onları paint yaptım çaldım fotoları buraya yükleyemiyorumben balık straplez arkdanda haffif kuyruk olsun istiyorum... bir bizimkinin sülale kalabalık bzm nişan salonda olur...
rosaaammm naber şikeriimmm
iyiyiimmm canikommm...qesdim qeldiimmsen ne ettiinn ? eşraff toplanmamışş dahaa
Eki Görüntüle 272853 Eki Görüntüle 272854 Eki Görüntüle 272855
3 tane daha vardı ama onları paint yaptım çaldım fotoları buraya yükleyemiyorumben balık straplez arkdanda haffif kuyruk olsun istiyorum... bir bizimkinin sülale kalabalık bzm nişan salonda olur...
hiç şeker, bıcı bıcı ettim geldim
heee daha pek kimse gelmedi, aslında bu vakitlerde düşmeye başlamaları lazımdı ama yoklar henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?