hiç şeker, bıcı bıcı ettim geldim
heee daha pek kimse gelmedi, aslında bu vakitlerde düşmeye başlamaları lazımdı ama yoklar henüz
rosaaammm naber şikeriimmm
monatocum, 2 ve 3 numaralı elbiseler tam benlik, benim sevdiğim elbiselerden
1. ye bayıldım, diceksin ki madem bayıldın niye tam benlik demiyosun, demiyorum daha doğrusu diyemiyorum, çünkü benim totoşla bu giyilmez ondanyoksa 1.ye bayıldım, bence kesinlikle bundan diktirmelisin ama tabi renklisini
bu arada paint ten resim kaydederken dosya biçimini jpeg olarak seç, bmp olarak kaydedersen buraya ekleyemezsin o resmi :112:
markafonide çok güsel stringler var gördünmüü ayolalsammı bilemedim yahuu buda netten alınmaskiiiii dimiiii
rosaaammm naber şikeriimmm
monatocum, 2 ve 3 numaralı elbiseler tam benlik, benim sevdiğim elbiselerden
1. ye bayıldım, diceksin ki madem bayıldın niye tam benlik demiyosun, demiyorum daha doğrusu diyemiyorum, çünkü benim totoşla bu giyilmez ondanyoksa 1.ye bayıldım, bence kesinlikle bundan diktirmelisin ama tabi renklisini
bu arada paint ten resim kaydederken dosya biçimini jpeg olarak seç, bmp olarak kaydedersen buraya ekleyemezsin o resmi :112:
canım bunların hepsı bır bırınden guzel ama ıkı numara tam benlıkıkı numaralı elbısenın aynısını fusya tonlarında dıktrırp gıyceksın prensesler gıbı olursun
markafonide çok güsel stringler var gördünmüü ayolalsammı bilemedim yahuu buda netten alınmaskiiiii dimiiii
ay ben ikiz çooook istiyoruummcaglanın da bır saatı var
gelmesse demek basının agrısından uyumustur
bende benımkıyle konustuk benı delı edecekkk bu adamm cocuk ıstıyor sureklı konusuruz bende hazır degılım konusmak ıstemıyorum bu konuyu
yıne acıldı bu konu bu sefer ben actım cogumuz olursa ben ılgılencem herseyle aılelerımız hıc karısmaz dedım. tabı hayatım sen ılgılencen arabayla göturp getırrısın dıyor tabı bana ne kadar cabuk cocuk verırsen o kadar cabuk araban olur dıyor resmen RÜŞVETTT
bende oldu canım ben makıneyım ya ıstedıgınde dogrurum dedım baya gulustuk öylede benımkı saka maka cocuga takmıs
kızlar ıkız dusunen varmı? ben cok ıstıyorum ıkız kızlarımın olmasını anasına ceksınler
canım paint te açtığında dosyayı, farklı kaydet dediğinde alttaki dosya türlerinde jpeg çıkmıyo mu? çıkar yaaama bende hepsi bmp yazıyor jpg diye bi seçenek yok nasıl yapayım....???
bilemedim ki wala... aslında ben kafamda model oluşturmaya da karşıyım sonra her mağazada o modeli arıyorum... mezunyet balomda öyle yaptım... saten ve boyundan bağlamalı olmasın dedim ikiside oldu çok da güzel oldu
heheheh hep öyle olur canım zaten aslında cok cesıt oldugu ıcın bızler bebegenmekte zorlanıyoruz versınler bıze 5 cesıt elbıse nasılda bırını secerız
bınlerece bırbırınden guzel abıye var böyle olunca onların ıcınde gelde en guzelını sec ınsan zorlanıyor secmekte ben dugunden ıkı uc hafta önce alırım gelınlıgımıde kına da gıyecegımıde
zaten benım baska sansım yok
bu arada ıngıltere kralıcesının gelınlıgını gördunmu onu cok begenmıstım. benım gözumde tarlatanı eksıktı onun harıcınde on numaraydı dusunmem lazım
belkı onu da dıktrebılırım ufak defek degstrerek:44:
bakiyim hemen ama ben onu internetten sanırım alamam yaa, gerçi babydoll aldım ama tek başına string almam heralde
ay ben ikiz çooook istiyoruumm
ama neden?
hem seviyorum ikiz çocukları ama daha da önemlisiiiii
bir kere de iki çocuk doğsun çıksın bitsin gitsin, ben de tekrar tekrar doğurmakla uğraşmiyim diye
bi batında 2 tane çocuk, bi kız bi erkek, oohhh misss[/B
canım paint te açtığında dosyayı, farklı kaydet dediğinde alttaki dosya türlerinde jpeg çıkmıyo mu? çıkar yaa
bi daha bak kız
ay evet işteee, ben de öyle yapcam ama markafonidekilere dibim düştü, öyle söyliyim sen anlavazgeçtim almadım yarın dışarı çıkıcam dokuna dokuna alayım
afferin kıızzzEki Görüntüle 272907 Eki Görüntüle 272908 Eki Görüntüle 272909 Eki Görüntüle 272910 Eki Görüntüle 272911 Eki Görüntüle 272912 Eki Görüntüle 272913 Eki Görüntüle 272914 Eki Görüntüle 272915
kızlar bunların çoğu italyan bi moda evinden.. biri gelinlik rengini değiştirrim diye dşünmüştüm... bu arada başardıııııııııııııııııııııııııııııım gasoline
heheheh hep öyle olur canım zaten aslında cok cesıt oldugu ıcın bızler bebegenmekte zorlanıyoruz versınler bıze 5 cesıt elbıse nasılda bırını secerız
bınlerece bırbırınden guzel abıye var böyle olunca onların ıcınde gelde en guzelını sec ınsan zorlanıyor secmekte ben dugunden ıkı uc hafta önce alırım gelınlıgımıde kına da gıyecegımıde
zaten benım baska sansım yok
bu arada ıngıltere kralıcesının gelınlıgını gördunmu onu cok begenmıstım. benım gözumde tarlatanı eksıktı onun harıcınde on numaraydı dusunmem lazım
belkı onu da dıktrebılırım ufak defek degstrerek:44:
tamam tamam aman diyim
ya rosaaaa, new night ı diyosun dimiiii
ay ama bunlar çok cüceeeeeeeelllllll
ben string pek giymem ama lazım olacak tabiii
tamam tamam aman diyim
ya rosaaaa, new night ı diyosun dimiiii
ay ama bunlar çok cüceeeeeeeelllllll
ben string pek giymem ama lazım olacak tabiii
vazgeçtim almadım yarın dışarı çıkıcam dokuna dokuna alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?