uykusuzluk çok kötü mide bulantısı yapar pinkim loveım, eğer mümkünse işteysen kınaya gitmeden önce yarım saat kestirhoşbuldukkk ben berbatımmm bende akşam kınaya gidiyorummm kızlarrr ama daha ne giycemi bile bilmiyorummm
üstelik başım ağrıyor felakettt...bir de yorgunluk ve uykusuzluktan insanın midesi bulanır mı?
hoşgeldiinnbende geldm kızllaaaar... bende iyi bir iş bulursam saatlerı uygun olan,evlenınce çalışacgm inşallah..evde bütün gun sıkılırım ben dua edınde iyi bir iş bulayımmm
vaaay bende öle canım kağıthaneden maltepeye geçiş yapıyorum senCanım ben İst.Avrupadan İst.Anadoluya gidiyorum nasipse
düğün de yaz başı dedik bakalım, mayıs gibi niyetimiz inş.
inşallah canlarım gönlünüze kesenize göre iş bulursunuz dua edinde bende çalışma durumunda olmam bi yandan istiyorum biyandan istmiyorum aşkımda diyorki işten geliceksin yorgun olucaksın yemekti temizlikti derken yatıp arkanı dönüp uyucaksın dedi .canım aşkımın aklı karışık işte onun ailesi çalışssın diyor benim ailem çalışmasın o kararszı ben kararsız ama iyi iş bulursam da çalışırım gocunmam kendime kıyafet alırım
ahh biz türbanlılarrrr....maleseff nerde bluzz nerde kottt ??? cennette inş. :) o da gidebilirsem...
gizem hoşgeldinnnn tatlım
hala iş bulamadın mı ?? çevremiz olsa ayarlardık
bizim alta bi tane muhasebeci aranıyor ama biraz tutucu bunlar herkezi beğenmiyorlar
uykusuzluk çok kötü mide bulantısı yapar pinkim loveım, eğer mümkünse işteysen kınaya gitmeden önce yarım saat kestir
orda uyurum artık
malesef 30 dk da yarışma programlarındaki gibi hazırlanıp evden çıkmam gerekiyorr ayrıca güzel olmamm gerekiyorrr
orda uyuklarım artıkkk :) ama fenayımmm
gözdecim bu arada ilaç almadım ama karnımda aç değil
sadece midemde yara var galiba ramazandan kalmaaa
ilaç içinde bir acayip oluyorr o duyguıyu yaşamamak için içmiyoruuum
hiç düşünmedim.ama düşününcede pek mantıklı bulmuorum çnku çocuk olunca çalışmayı duşunmuorm ve kpss ıyı puan alsan bıle torpil işlıor..bı tanıdgmz beledıyeye gırecekti 73 puan almıştı önce 5000 dolar ver gerısıne karışma dedıler..düşünün artık...
uykusuzluk çok kötü mide bulantısı yapar pinkim loveım, eğer mümkünse işteysen kınaya gitmeden önce yarım saat kestir
hoşgeldiinn
inşallah gönlüne göre bulursun canım yaa
aaa neden cnm gıyemezmısın kot? uzun birşey gıysen ya ustune .İnş RABBİM HEPİMİZE CENNETİ sunar....
amin inş.üzerine uzun bişe giyarsem olur giyebilirm kottt
beyaz giysem kot giysem abest mi olur bu havada? :44:
inş. canımahh biz türbanlılarrrr....maleseff nerde bluzz nerde kottt ??? cennette inş. :) o da gidebilirsem...
aşkol demez olur muyum, dedim kigasooo naberrr ben geldm ınsan bı hoşgeldn demez mıı aşkollsunn yaniiii
e tabi haklısın ya, perdesini de alacaksan öyle tabi 400 çok gibi geliyo,ama perdesi yok içindeo olmadan olmaz ki??
evet parçası çok güzel şeylerde var ama ben tam tkm olsun istiorum
o zamanda 400e fln geliyorr öle düşünürsek normal takımlara göre çok daha pahalı üstelik bu sadece patcwork tarzı bişe
KızLar maiL geLdi...
Standart Paketimiz
· 5 kişilik bayan Kına ekibi
· Gelinin Kaftanı, Duvağı ve Eldiveni / Damat Beyin Kostümü
· Gelin Hanımın Arkadaşlarının Kaftanları (5 adet)
· Kına Tepsisi sepetler, Mumlar ve Davul
· 20 adet şakira, 20 adet tef
· Davetli sayısı kadar halay mendili
· Karşılamada ikram edilen lokumlar
Fiyatı .: 1.700TL
Ekstra Hizmetlerimiz
· Hint Kınası 750.00 TL
· Tarot falı .... 550.00 TL
· Dilek Ağacı 400.00 TL
· Şerbetçi .. 400.00 TL
· Mekan dekoru .. Fiyatı değişmektedir.
· Fasıl Grubu (4 Kişilik) . 1.550.00 TL
· Davul-Zurna . 650.00 TL
· Dansöz ... 750.00 TL
· Kamera ve fotoğraf (bayan) .. .. 1.250.00 TL
· Kamera ve fotoğraf (bay) ...... .. 1.000.00 TL
· Müzik sitemi ve DJ ( bayan) .. 1.200.00 TL
· Müzik sitemi ve DJ (bay) . .. 900.00 TL
· Kına tahtı . 500.00 TL
· Kahveci güzeli ve standı . 700.00 TL
· Palyaço / Animatör Bay veya Bayan . 200.00 TL
· Kına Gülü adedi................................. . 2.50 TL
· Tül duvak adedi................................. . 7.50 TL
· Kına ve Kuruyemiş keseleri.............. . Fiyatları değişmektedir.
Uffff yaaa :S :S :S
kızlar kkdan birinin mutfağından görüp beğenmiştim ben mutfak takımı almayı düşünmediğimden böyle bişey yatrırım belki demiştim..ama şimdi kararsızım çok modernler var bu dantel işi güzel olmasına güzelde elimde örülü olsa hemen yaparım örme işinede annem yanaşırmı bilmem foo ekliyorum karar sizin..
canım gayet hoş şirin ama ben baska modellerden yanayım
adama bak amma boldan atmış beeee
aynı org ben yapim sana daha uyguna çıkar heee
o kızların bir tanesi ajanstan 40 lira FLN alıyorlar
inş. canım
ben de straplez gelinliğimi gidebilirsem orda giymeyi planlıyorum
aşkol demez olur muyum, dedim ki
bi yandan annemle teyzemle sohbet ediyorum da, o yüzden buraya geç yazıyorum mucckk
e tabi haklısın ya, perdesini de alacaksan öyle tabi 400 çok gibi geliyo,
ama şöyle söyliyim, annen teyzen halan yengen falan var mıdır düz dikiş bilen, çünkü patchwork de değil bu, düz dikişlerle dikiilmiş ince güpürle çok cici süslenmiş 2 uyumlu kumaştan örtüler.
aslında yapımı kolay bişey, 2 tür kumaş ve biraz ince tül güpür e bakar aslında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?