2012' de yazın evlenecekler

danteli çok ciciymiş, ama üzerinde kullandıkları kumaş ve mekanizmasıyla(store galiba) bence gayet modern durmuş
ama dediğin gibi danteli ördürmek var hazır da yoksa eğer

hahahha bu çok iyiydi
olursun olursun, çok da güzel olursun

amin inş. üzerine uzun bişe giyarsem olur giyebilirm kottt
beyaz giysem kot giysem abest mi olur bu havada? :44:
hiç abes olmaz, birincisi aralık ayında değiliz henüz, ikincisi kınaya gidiyosun, hani dışarıda yemeğe de gitmiyosun o yüzden ne renk giysen olur bence :112:

kot pantlolon üzerine beyaz bir tunik veya şık bir gömlek ve hırka yapabilirsin, uzun da bir kolye, çok şık olursun :112:

eminönünden canım benim :112:
istanbuldasın değil mi?

dün yazılmış ama bn bugün görebildim yazıyı...gasolinem cok doğru demişin aynen katılıyorum bnmde flöööööööööört dönemim uzun oldu ama iyiki de uzun olmuş diyorum

dün yazılmış ama bn bugün görebildim yazıyı...gasolinem cok doğru demişin aynen katılıyorum bnmde flöööööööööört dönemim uzun oldu ama iyiki de uzun olmuş diyorum

:)) işte canım ya, herkesin yaşadığı tecrübeler farklı, hepsinin kendine göre artıları eksileri var işte, bizimki de böyle geçti

KızLar maiL geLdi...

Standart Paketimiz

..........................

Uffff yaaa :S :S :S
accuk çokmuş lilacım yaa, yani ekstraların fiyatlandırmasına bakınca bile tek tek insan kalıyo bööle

hhaha pink buradan bi organizayon şirketi kurarak köşe olurmuş

Son düzenleme:
accuk çokmuş lilacım yaa, yani ekstraların fiyatlandırmasına bakınca bile tek tek insan kalıyo bööle

hhaha pink buradan bi organizayon şirketi kurarak köşe olurmuş

bu işi yapmak çok kolay ki

bir site aç kendine reklam var

biraz sermayen olsunn bir kaç takımm bindallı al

ve diğer malzemelerdennn diğer sunduğu fırsatları da o da kiralıyordur zaten...ee 500 lira kar koysa 250 de pazarlık payı??

ben sadece maliyet çıkardım tatlımmm...ben daha önce org ajansında çalıştım çünkü

şimdi artık site açmana bile gerek yok

facede sayfa açman da yeterli gene grup kurup toplu mailler atarsın ama tabi site daha kurumsallll

doğrudur, 2-3 tanıdığa org yapsan elinde referansın da olur resimleri de siteye de koyarsın reklam bâbında, sonra 3-5 tane kulaktan kulağa sonra da açtığın siteden 3-5 kişi daha derken böyle böyle yürür gidersin
e tabi bilince sektörü fiyatları, maliyeti de karı da biliyorsundur, hesaplamak da çok zor değil zaten haklısın :112:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…