malesef kendi evimiz olmucak bi niyetlendiler snr çok ağır gelicek diye vazgeçildi..kira olucak ama 2 sene snr falan ev alınma durumu olucak kısmetse çalışma durumumda muallak kayınvalidem görümce çalış annem açlışma aşkımda kararsız bende kararsız çalışmak istemem aslında ama çalışıpta kendime çevre edinmek isterim para kazanmak isterim bakalım hayırlısı neyse o olsun..
evlenince kimler çalışıcak ve kimler çalışmıcak merak ettim
Selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlaaaaaaaaaar nasılsınız?
hoşgeLdin cnm iyiyiz =) sen nasıLsın??
ben çalışacağım çalışıp ev alacağımm inş....
bende geldm kızllaaaar... bende iyi bir iş bulursam saatlerı uygun olan,evlenınce çalışacgm inşallah..evde bütün gun sıkılırım ben dua edınde iyi bir iş bulayımmm
iyidir cnm nolsun aynı valla bı bakayım gelınciklere dedim
hoşgeldiiiiinnnSelamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlaaaaaaaaaar nasılsınız?
ben çalışamiciiimm, benimkinin benden böyle bir ricası oldu vakti zamanında ben de tamam dedim ne edemmalesef kendi evimiz olmucak bi niyetlendiler snr çok ağır gelicek diye vazgeçildi..kira olucak ama 2 sene snr falan ev alınma durumu olucak kısmetse çalışma durumumda muallak kayınvalidem görümce çalış annem açlışma aşkımda kararsız bende kararsız çalışmak istemem aslında ama çalışıpta kendime çevre edinmek isterim para kazanmak isterim bakalım hayırlısı neyse o olsun..
evlenince kimler çalışıcak ve kimler çalışmıcak merak ettim
inşallah canm allah gönlüne göre bir ev tez zamanda nasip etsin.
hoşbuldukkk ben berbatımmm bende akşam kınaya gidiyorummm kızlarrr ama daha ne giycemi bile bilmiyorummm
üstelik başım ağrıyor felakettt...bir de yorgunluk ve uykusuzluktan insanın midesi bulanır mı?
eyi etmişsinnn gözdee
ya ben dün paylaştığım resimleri tekrar paylaştım fiyat da yazdım kimse yorum yapmadı
sizce nasıl uygun mu?? :44:
hoşgeldin cnm inş istedgın gb bir iş bulursun.... ben de öyle.
hoşgeldiiiiinnn
ben çalışamiciiimm, benimkinin benden böyle bir ricası oldu vakti zamanında ben de tamam dedim ne edem
canım karnın toksa hemen bı ılaç al... kına yakınınsa şirin bir elbise giy derim ama cok yakının degıl elbısele rahat edemem falan dersen de kot üstüne şık bir bulz olabılır... tabıkı uykusuzsan mıden bulanır ..
hoşbuldk tatlım.inşallah hayırlısı olsun hakkımızda..
hoşgeldiiiiinnn
ben çalışamiciiimm, benimkinin benden böyle bir ricası oldu vakti zamanında ben de tamam dedim ne edem
canım ben yorum yazıyodum az önce yazdım hatta ama tam göndereceğim sırada tekrar okudum ki perde yokmuş o fiyatta, sildim sonra
eksik okumuşum yani
"oo 225 mi süpermiş, sen de 250 ye verse alsam diyodun, hemen al madem" yazmıştım
sonra baktım perde yokmuş
ama bir sürü örtü var içinde, bence iyi fiyat :112:
amin cnm amin temennimiz .kpss hzırlancakmısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?