2012' de yazın evlenecekler

selam kızlar dun gece burdaydık 4 lere kadar ama şafak topıgınde sohbete dalmısız

Salon Violet | Ana Sayfa

ve Şölen Düğün Tesisi | Bahçelievler İstanbul kızlar bu salonlarda Bahçelievlerde..Arkadaşlarımın düğünleri oldu,güsel salonlar tavsiye ederim

geçen aldığım nevresimler,hani resimlerini koyduklarım taçtı sultanım..1 pamuk saten aldım canım 210 lira,bir de tacın pamuklu ama percale olanlarından aldım, 120 lira canım onlarda çok güsel yumuşacık kesinlikle taçtan şaşma

evet canım hatırıyorum onları bende sımdı nevresımlere bakıyorum muhtemelen bende hpesını tactan alacam allah nasıp ederse.

bende herzaman kaılteden yanayım. sen yorganlarını nerden aldın ben altınbasak dusunuyorum ama henuz tam karar vermedım

yorganlarımı şöyle söyleyeyim,2 tane dinarsu uyku setimin içinde yorganım var,bir de taç uyku setimin içinde yorganım var.
dedem birer tane yorgan yaptırmış çeyizimize çift kişilik kardeşimle bana,bir de annem yaptıracak şu ortası saten yorganlardan ayrı olarak yorgan almadım bunların dışında

ooouuu masllah masllah senın hıc ıhtıyacın yokmus yorgana baya varmış

evet bılıyorum o ortası saten olanları hangı renk yaptracan saten rengını?

ooouuu masllah masllah senın hıc ıhtıyacın yokmus yorgana baya varmış

evet bılıyorum o ortası saten olanları hangı renk yaptracan saten rengını?

mürdüm ya da uçuk pembe düşünüyorum canım,ben istemiyorum ama annem şart diyor nişanlımda bu uyku setlerinin yorganlarını çok hafif buluyor,sevmiyor,yorgan dediğin ağır olacak diyor yani onun içinde şart gibi

heheheheheh eger senınkı hafıf yorgan sevmıyorsa bence de şart ozaman

evt guzel renkler ben cok begenıyorum o renklerı dedıgın yorganlarda cok canlı duruyorlar herhalde saten oluyor o orta kısmıda

gule gule kullan hepsını canım

bu arada kızlarla dun ben öbur tarafta konustuk gece dugun hedıyesı ne almayı dusnuyorsun?

benım aklıma gumus kol dugmlerı geldı saat aldım bu sene. gerek yok bırdaha almaya, yada bılmıyorum kafam cok karısık ne hedıye alsam:26:

Son düzenleme:

canım şöyle oluyor,yorganın üst kısmı olduğu gibi saten oluyor,saten yorgan gözüksün diye pikolu nevresimler yapılıyor göbek kısmı açık oluyor onların ordan yorganın rengi gözüküyor
düğün için annemler saat alalım diyor,metalik saati var,siyah deri kayışlı da var,saat alınırsa kahverengi deri kayışlı bir saat aldırırım herhalde değişik olsun ama kol düğmesi de çok hoşmuş ya,aklıma hiç gelmemişti.aşkımda bankacı olduğu için devamlı kullanıyor takımlarında,o da orjinal fikir aslında..bilmem ki

canım benim nevresim takımlarımın neredeyse tamamı taç, büyük kısmı saten delux(yani pamuk saten), bir iki tane de ranforce ve percale vardı galiba. Anlam 12 yıllık evli, çeyizinden kalan taç nevresim takımı var pamuk saten olanlarından, hala ipek gibi..

Havlu bornoz olayında da özdilekten şaşmamayı düşünüyorum açıkçası ben, bursa havlusu neticede :112:
geçen gün konuşmuktuk ya, bornoz takımı var zaten, bi de banyo havlusu yani hamam takımı almayı düşünüyorum, bakalım :)

ooo ne güzel senin cicilerin alınmaya başlanmış
ne heyecanlı ne mutlu olucaksın, ne güzel..

Aaaaa gece hiç kimse yok muyduuu??

Günaydınnnn kızLaaaaaaaaaar
evet ya, bir ara girdim saat 12-1 gibiydi baktım kimse yok, kapattım ben de, netten dizi seyrettim

ooo takılarını inşallah bulursun en kısa zamanda :114:
eminönü niye ömrünü yedi bir ara annemle haftada 2 gün falan gidiyoduk, öyle çok işimiz düşmüştü ki, of diyodum artık
en son pike takımı dikicekti annem, onun için kumaş almaya gitmiştik, bir de sarılacak danteller yani piko için kumaş almıştık
seviyorum ama ben orayı yaa

kına için hem hazır hem sarf malzeme olarak çok çeşit var, kına yakınlaştığı zaman ben gidip mini bir fiyat araştırması yapmayı düşünüyrum
eğer malzemeleri alıp kendim yapmama değmezse, yani ciddi bir fiyat avantajı olmazsa uğraşmam alırım, artık hazırların da çeşidi çok çünkü..
bakıcam artık :112:

vaaayy 12 mayıs hee?? eğer herşey yolunda giderse benim de istediğim tarih o, hatta ticker ım 12 mayıs tan geriye sayıyor

merabayın hatunlaaarrrr, cümleten selamünaleyküüümm

Son düzenleme:

merhabalar canım hoşgeldin...
benimde bornoz takımım,hamam takımım özdilek..bir de yedek aynı renklerde hamam takımı aldım o da nurteksti ama hepsi bambu,kızlar bambu söküldü mü gidiyor falan yazmışlardı bir topicte o nedenle biraz endişeliyim:26:

evet canım bılıyorum bızım tarafta da yaptranlar var o yorganlardan aslında adet olur kızın ceyızınde ama ben ıstemedım

bılmıyorumkı ya saatı annemler alır hanı el ıcınde dugun hedıyesı olarak, ama ben hanı gece bas basa kaldıgımızda bı hedıye vermek ıstıyorum özel bı hedıye

benımkı de ıs ıcabı hep klasık gıyınıyor sureklı kullanıyor zaten kol dugmesı, daha önce kıgılı den almıstım cok begenmıstı bılmıyorum yıen alabılırım.

selam gasolınım özelım kıs ben senı sanıyordum kı sen bugun senınkıyle buluscaksın hafta sonu ya hanı

evet bende cok kafam karsıktı hangısını alsam dıye dsunuyordum, ama kesın karar verdım artık taçdan şaşmam herhalde. kısın gelıcne tacında yenı koleksıyonu cıkmıs olur ınsallah:44:

özdılek onu bır arastıryım ben ılk defa duyuyorum

hımm şimdi anladım bende düğünde takı olarak algılamıştım...evet çok hoş olabilir gerçekten,ama o bana hediye almazsa bende ona almam hahahaha

hımm şimdi anladım bende düğünde takı olarak algılamıştım...evet çok hoş olabilir gerçekten,ama o bana hediye almazsa bende ona almam hahahaha

sedoşum cok hosuna gıder emınım oda bı kac gun ıcıdne eger almssa o gece mutlaka cok şıkk bır hedıye alır sana ve bu ınce dusuncelıgını hıc bır zaman untmaz bence cok guzel olur

nişanlım cok romantık cok dusuncelı bulustugumuzda bana cıcekler felan alır herzman, bnı herzaman şaşırtır utandrır

guzel bı hedıyenın onu mutlu etmesı benıde mutlu eder kesın

tabi canım ya bende şaka diyorum zaten,karşılık beklemeden alınır hediye,gönlünden kopar...
ama gerçekten çok hoş düşünmüşsün,bende aklımın bir köşesine yazayım,teşekkür ederim fikir için canım benim

kol dugmelerı nasıl?

özel yaptrabılırım aslında bas harfelerımızn yazılı oldugu kol dugmesı cok guzel olur

S&R

evet ben de çok okudum onu, kullanan birini de bulamadım ki sorayım :26:
o yüzden vazgeçmiştim aslında ben bambu almaktan, normal hamam setlerine bakıyorum şu ara
bir de misafir için lazım olursa diye bir banyo havlusu bir saç havlusu bir de ayak havlusu alacağım ucuz yollu

bende özledim kııızzzz
yarın bulusucaz canım, sabahın köründe buluşcaz, yarın avrasya maratonu var köprüde, o yüzden yollar kapanmadan buluşucaz, kahvaltıyla başlarız günümüze inş.
akşam da bize yemeğe gelecek, yani sabahın köründen akşamın darına kadar birlikteyiz yavruşumla

damada hediye olarak da, nişanda saat alacaktık, o da bana alacaktı ama aceleye geldiğinden bulamadık
bana bulmuştuk gerçi ama çok pahalıydı, nakitte 1.100lira olur dedi adam, ama o kadarı da bi saate verdirmedim, araştırsak biraz daha uygununu bulurduk
o yüzden kalsın dedim, bana da sana da düğünde alırız birbirimize dedik
ben ona düğünde takmak için saat alıcam zaten, ama gece kendim ona hediye etmek için ne alacağımı bilemiyorum henüz :26:
kol düğmesi almıştım pierre cardin den, şimdi ne alsam ki acaba?:26::26:

Eki Görüntüle 273431 Eki Görüntüle 273432

kol dugmelerı nasıl?

özel yaptrabılırım aslında bas harfelerımızn yazılı oldugu kol dugmesı cok guzel olur

S&R

güselmiş canım,özel yaptırabilirsin evet çok hoş olur canım..bizde aşkımla düğün için yaptırmayı düşünüyorduk bir ara ismimizin baş harflerinden bir kolunda onun adının baş harfi bir kolunda benim adımın baş harfi, bir de özel gömlekler var,damada düğünde giymesi için,nakışla işleniyor içten gömleğin yakasına benim adım-onun adı ve düğün tarihi onlara da bakmıştık

kızlar benımkı arıyor gaslonım gelınce yazdıgını okıcam

özurdılerım böyle cıkıyorum sızı sevıyorum sız devam edın gelınce bu sayfayı tekrar okıcam ve cvp verecem öptum sızı

bende misafire aldım canım ucuz yollusundan ikişer takım sarı ve beyaz kürkçü handa havlu dünyası var ordan aldım,çok güsel havlular var her çeşit tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…