ozluur senin beğendiğinde çok güzelmiş en azından benimkinlerden daha kullanışlı biri beyaz biri çok klasik düşündüm açıkçası ama beyaz olana aşığım yaa çok beğeniyorum ..almak istesem yatak odası beyaz beyaz nasıl başederim ki çok seviyorum ikimizde aşkımla beyazı ama birde temizlik olmasa
canım klasiğin modası hiçbir zaman geçmez ki, hem sen neyi beğenirsen moda odur, önemli olan senin zevkin :112:kızlar bakın ben uzun süredir bu koltuk takımını görüp çok beğeniyordum 2010 yılı modesı sizce modası geçmişdir hep aklımda kalmıştır bu takım evlenince alıcam derdim gördüğüm günden beri şimdi nette buldum fotsunu sizce güzel mi
birde şu klasik olanıda gezinirken buldum ve çok beğendim..ben bu tarz koltuklarım olsun istiyorum ama evime misafir geldiğinde nerede yatırıcam fazla odam sanmıyorum ki olsun..
pınar canım bu cok guzel bır kol dugmesı, cok yaratıcı bır hedıye olmusEvet canım çünkü erkeklerin bizim gibi geniş aksesuar yelpazesi yok ya bi saat takarlar bide kol düğmesi bizim gibi takıp takıştırmıyorlar ki
Buda koçişimin kol düğmesi
Eki Görüntüle 273555
hahha anlatırım canım
ben ona almıştık doğum gününde metal kordonlu spor bi saat swatch tan, şimdi daha klasik birşey almak istiyorum
canım baktığımız guess collection dı, o yüzden accuk pahalıydı
evet kampanyalı falan bulursam süper olur, bana o alacak ama neticede bütçemiz birbirimizin bütçesi, elimizde kalan paralar bizim kenardaki paramız güvencemiz olacak evlenince, o yüzden onun bana alacağı saat için de ben araştırma yaparım uygun fiyata bulalım diye
çok güzelmiş canım
kızlar bakın ben uzun süredir bu koltuk takımını görüp çok beğeniyordum 2010 yılı modesı sizce modası geçmişdir hep aklımda kalmıştır bu takım evlenince alıcam derdim gördüğüm günden beri şimdi nette buldum fotsunu sizce güzel mi
birde şu klasik olanıda gezinirken buldum ve çok beğendim..ben bu tarz koltuklarım olsun istiyorum ama evime misafir geldiğinde nerede yatırıcam fazla odam sanmıyorum ki olsun..
canım klasiğin modası hiçbir zaman geçmez ki, hem sen neyi beğenirsen moda odur, önemli olan senin zevkin :112:
ama ben beğendim onu söyleyeyim :112:
bir de bu tarz mobilyalar resimdeki havasıyla güzel oluyor, hani aksesuarlarıyla, duvar boyası veya kağıdıyla, konsolunun aynası yla falan falan
böyle zevkli döşendiğinde çok şık çok ağır bambaşka bir havası oluyor
ben bu konuda çok ayran gönüllüyüm yaaa
ama benim gönlümün olması için, herhalde bi 6 tane falan odamın ve o odaları temiz tutacak 2 hizmetçimin olması lazım
bembeyaz şıkır şıkır kocaman aynalı kocaman avizeli taşlı bir salon...
sıcacık rengarek bir oturma odası
tamamen ahşapla döşenmiş, country house tarzı bir oturma odası
tamamen spor döşenmiş, geometrik aksesuarlarla daha da spor hale getirilmiş, bir köşesinde çalışma ünitesi olan bir oturma odası
simsiyah bir oturma odası
kırmızı siyah beyaz bir oturma odası
tamamen bambu-lake döşenmiş bir salon
salon da salon yaniii oohhh bana bıraksan hepsini isterim ben
ama işte birini seçmek durumunda kalıyoruz maalesef
offf kım ugrasacak aksam yemegıyle sımdı
ben burgerkınge gıdıyorumtaze pataesı hardal sosuna batrıp batrıp yıceksın
benden ne gelın olur ama hahahaha
herkes düşünüyordur canım mutlaka, Rabbim herkese hayırlı bol bereketli bütçeler versin inş., ki rahat rahat geçinelim gül gibi
bosuna demıyorlar yuvayı dısı kus yapar dıye sen daha evlenmeden aıle butcesını dusunuyorsun ne guzel böyle dusunmen
gasolıneee ben senın yazılarını okudukca guluyorum
supersın valla sana uc katlı mustakıl şartoda olur ınsallah zamanla
bu arada saydıgın odalarına bayıldım en cok ılgımı cekende ahşap dösenmıs oda oldu
yyyaaaaaa whooppeeeeeerrrrrrrr böhühühühühüüüüofff kım ugrasacak aksam yemegıyle sımdı
ben burgerkınge gıdıyorumtaze pataesı hardal sosuna batrıp batrıp yıceksın
benden ne gelın olur ama hahahaha
kızlar hepınız nerdesınız
ceyızlerımı yuklıyorum sımdı ben cok begenmedım bılmıyorum bıde sız bakın:44:
:Eki Görüntüle 273742
Eki Görüntüle 273744 Eki Görüntüle 273750 Eki Görüntüle 273751 Eki Görüntüle 273752 Eki Görüntüle 273753 Eki Görüntüle 273755 Eki Görüntüle 273757 Eki Görüntüle 273759 Eki Görüntüle 273760
herkes düşünüyordur canım mutlaka, Rabbim herkese hayırlı bol bereketli bütçeler versin inş., ki rahat rahat geçinelim gül gibi
amın ınsallah canımın ıcı.
evet gasolınım ama ben gerckten cok duyuyorum nısanlısına dıreten kızları, örnek verıyım bırısı nısano atmıstı nedende sırf beyaz esylar neden arcelık degılde vestel olacakmıs dıye böyle hayat arkdslarıda var
güldürüyosam ne güzel kız
istemem kız o kadar odayı napiyim ben, evimde hizmetçi hiç istemem o yüzden boşver olmasın öyle 58 tane odam :)))
benimki müstakil eve bayılıyo ama ben şimdilik istemiyorum müstakil ev
3+1 yeter bize, ileride çocuklarımız inş. büyümeye başladığında belki isterim, tabi o zaman da Allah kısmet ederse...
bızde nısanlımla 7 8 katta bır daırede oturmayı dunsuyoruz allah kısmet ederse en ıyısı gasolınım kapıcısı ve guvenlıgı olan bı daırede oturalımbu arada senın otracagın ev bellımı?ıkı oda bır salon yeterlı olur bızım ıcın herhalde, kucuk olsun ılk etapta ılerde allah ne kısmet eder bılemem.
yyyaaaaaa whooppeeeeeerrrrrrrr böhühühühühüüüü
hehehe aynen bende whopere bayılıyorum cok doyurucu oluyor ve de cok lezızzzz
sızde yarın yıyebılırsınız nişanlıcınla
oooo nihayet görebildik senin dantelleriii
özellikle simli şeritli keten kumaşa yapılan örtü takımını çok beğendim ben, güle güle sağlıkla mutlulukla kullan canım yaa
kızlar hepınız nerdesınız
ceyızlerımı yuklıyorum sımdı ben cok begenmedım bılmıyorum bıde sız bakın:44:
:Eki Görüntüle 273742
Eki Görüntüle 273744 Eki Görüntüle 273750 Eki Görüntüle 273751 Eki Görüntüle 273752 Eki Görüntüle 273753 Eki Görüntüle 273755 Eki Görüntüle 273757 Eki Görüntüle 273759 Eki Görüntüle 273760
niye beğenmedin canım,bence hepsi birbirinden güsel..şimdi böyle bişeye benzetemedin galiba,yerli yerine örtülünce hepsi eminim çok hoşuna gidecektir.güle güle kullan kuzum,her yeni gelinin evinde olması gerekenler bunlar
annem dıyor kullanmassan kullanma ben yaptrıyım ceyızınde olsun oda dıyor bunlar şart dıye ama ben sevmıyorumkı bı surude para verıyor bunlara
valla sedoşum mılatan kalmıs gıbı geldı bana ama ben kesınlıkle o pembelerı kullanmam ruyasında görursende de varmı bunlardan normalmı yanı kızın ceyızınde olması?
öyle canım ya Allah korusun var öyle çiftler, mal mülk para pul için değer mi birbirini kırmayaamın ınsallah canımın ıcı.
evet gasolınım ama ben gerckten cok duyuyorum nısanlısına dıreten kızları, örnek verıyım bırısı nısano atmıstı nedende sırf beyaz esylar neden arcelık degılde vestel olacakmıs dıye böyle hayat arkdslarıda var
bızde nısanlımla 7 8 katta bır daırede oturmayı dunsuyoruz allah kısmet ederse en ıyısı gasolınım kapıcısı ve guvenlıgı olan bı daırede oturalımbu arada senın otracagın ev bellımı? ıkı oda bır salon yeterlı olur bızım ıcın herhalde, kucuk olsun ılk etapta ılerde allah ne kısmet eder bılemem.
hehehe aynen bende whopere bayılıyorum cok doyurucu oluyor ve de cok lezızzzz
sızde yarın yıyebılırsınız nişanlıcınla
canım bunlar sadce mutfak ıcın ıkı tane mutfak takımı bırı kanefcelıymıs, bırde dantellı annem benı sınır edıyor ya halbukı bılıyor ben pembe sevmıyorum bıle bıle kendı ıstedıgı gıbı yaptrıyordıgerlerıde cıkacak daha ınsallah annem gelınce onların resımınıde ceker getırır onlarıda koyarım.
ketene ayrı bır sınır oldum zaten o altın rengtekı şerıt ne öyleanneme dedım götur onu kadına cıkartsın beyaz şerıt yapsın bıde sımlı yapmıs sınır oldugumu bıldıgı halde şaka gıbı
hey allahım valla eger ıstedıgım gıbı olmassa gıderım hello kıty yorgan alırım
çeyizde olması gayet normal hatta daha şatafatlı yaptıranları da var canım,seninkiler gayet hoş bence.gerçi ben mutfağımda kullanışlı olmaz diye örtü istemiyorum,çalışacağım Allah nasip ederse ve raflara onu bunu dizerken bir de örtü düzeltemem diye düşünüyorum ama yeni gelin evlerinde genelde oluyor böyle şeyler...bi mutfak için yaptırmayacak annem anlaştık ama diğer yapılacak herşeyi yaptıracak yatak eteğiymiş,piko dantelmiş salon takımıymış bilmem neymişyaptırsın napiim içinde kalmasın 2 gün kullanır kaldırırım..hem kayınvalidem de inceler böyle şeyleri,önem verir yani biraz da onun için
evet canım dogru söyluyorsun, bende sahıt olmustum daha şatafatlı renklere ama ne bılıyım ben daha cok mat renklerı severım herseyde,
alışık olmadıgım ceyızler bunlar, ben calısmıcam evlenınce benım nısanlım kesınlıkle ıstemıyor bu konuda cok denedım şansımı ama ıstemıyor adam
halbukı ne guzel olur ıkmızde calıssak. dogru dıyorsun bıde bunların duzeltılmesı var demı ben onuda hıc dusunmemıstımama mecbur ben bunları bı sene
felan kullanmalıyım nısanlımın annesıde cok osmanlı bı kadın cok önem verır. hmm yanı sende de olacak dantel bıde yatak odası takımı dantelı varmıs ona
bende dırek hayır dedım avrupa yakasındakı burhan altıntop gıbı ne o öyle klozetın ustune bıle dantel yaptıracaklar nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?