çok şık canımmEki Görüntüle 273431 Eki Görüntüle 273432
kol dugmelerı nasıl?
özel yaptrabılırım aslında bas harfelerımızn yazılı oldugu kol dugmesı cok guzel olur
S&R
kızlar benımkı arıyor gaslonım gelınce yazdıgını okıcam
özurdılerım böyle cıkıyorum sızı sevıyorum sız devam edın gelınce bu sayfayı tekrar okıcam ve cvp verecem öptum sızı
tamam yavruş, görüşürüz, keyfine bakkızlar benımkı arıyor gaslonım gelınce yazdıgını okıcam
özurdılerım böyle cıkıyorum sızı sevıyorum sız devam edın gelınce bu sayfayı tekrar okıcam ve cvp verecem öptum sızı
aaaa kürkçühan a bayılırııımmbende misafire aldım canım ucuz yollusundan ikişer takım sarı ve beyazkürkçü handa havlu dünyası var ordan aldım,çok güsel havlular var her çeşit tavsiye ederim
Eki Görüntüle 273431 Eki Görüntüle 273432
kol dugmelerı nasıl?
özel yaptrabılırım aslında bas harfelerımızn yazılı oldugu kol dugmesı cok guzel olur
S&R
aaaa kürkçühan a bayılırııımm
hep oraya yolumuz düşer, annemle mutlaka gideriz eminönüne gittiğimizde
hatta üst katında annemin perdecisi vaarr
yanındaki paşabahçeye girmezsem ölürümçok çeşit yok ama günlük şeyler için çok iyi olur orası
evet ben de çok okudum onu, kullanan birini de bulamadım ki sorayım :26:
o yüzden vazgeçmiştim aslında ben bambu almaktan, normal hamam setlerine bakıyorum şu ara
bir de misafir için lazım olursa diye bir banyo havlusu bir saç havlusu bir de ayak havlusu alacağım ucuz yollu
bende özledim kııızzzz
yarın bulusucaz canım, sabahın köründe buluşcaz, yarın avrasya maratonu var köprüde, o yüzden yollar kapanmadan buluşucaz, kahvaltıyla başlarız günümüze inş.
akşam da bize yemeğe gelecek, yani sabahın köründen akşamın darına kadar birlikteyiz yavruşumla
damada hediye olarak da, nişanda saat alacaktık, o da bana alacaktı ama aceleye geldiğinden bulamadık
bana bulmuştuk gerçi ama çok pahalıydı, nakitte 1.100lira olur dedi adam, ama o kadarı da bi saate verdirmedim, araştırsak biraz daha uygununu bulurduk
o yüzden kalsın dedim, bana da sana da düğünde alırız birbirimize dedik
ben ona düğünde takmak için saat alıcam zaten, ama gece kendim ona hediye etmek için ne alacağımı bilemiyorum henüz :26:
kol düğmesi almıştım pierre cardin den, şimdi ne alsam ki acaba?:26::26:
güselmiş canım,özel yaptırabilirsin evet çok hoş olur canım..bizde aşkımla düğün için yaptırmayı düşünüyorduk bir ara ismimizin baş harflerinden bir kolunda onun adının baş harfi bir kolunda benim adımın baş harfi, bir de özel gömlekler var,damada düğünde giymesi için,nakışla işleniyor içten gömleğin yakasına benim adım-onun adı ve düğün tarihi onlara da bakmıştık
Çok güzel oluyo canım özel kol düğmeleri bende koçişe nişan için almıştım isimlerimiz yazıyo
Evet canım çünkü erkeklerin bizim gibi geniş aksesuar yelpazesi yok ya bi saat takarlar bide kol düğmesi bizim gibi takıp takıştırmıyorlar ki
Buda koçişimin kol düğmesi
Eki Görüntüle 273555
hahha anlatırım canımohh desene yarın unutulmaz bır gun yasıcaksınız dıye, valla yarının özetını ısterım benı bılırsın meraklıyım
ben aldım saat bu yaz ona hedıye ettım markası police, 400 tl dı. annemlerde bı saat alır herhalde dugun hedıyesı ıcın ben muhtemelen guzel degısık bı hedıye alırım.. sımdılık kol dugmesını dusunuyorumne 1100 tl saatmı owww baya pahlıymıs ıyı bısı olmalı ozaman
aslında kampanyalar olunca alacaz hedıyeyı ozaman cok hesaplı oluyor
çok güzelmiş canımEvet canım çünkü erkeklerin bizim gibi geniş aksesuar yelpazesi yok ya bi saat takarlar bide kol düğmesi bizim gibi takıp takıştırmıyorlar ki
Buda koçişimin kol düğmesi
Eki Görüntüle 273555
güselmiş pınarcım,internetten mi sipariş verdiniz?
Berk Kuyumculuk İzmir Kemeraltında yerleri ama internettende sipariş veriliyo istersen gg de satış açılıyolar
anladım canım sağolasın gg dediğin ne?
:)) site reklamı yasak galiba, o yüzden şöyle yazıyorum ben hep
dittididiyor diyim sen anla
kızlar bakın ben uzun süredir bu koltuk takımını görüp çok beğeniyordum 2010 yılı modesı sizce modası geçmişdir hep aklımda kalmıştır bu takım evlenince alıcam derdim gördüğüm günden beri şimdi nette buldum fotsunu sizce güzel mi
birde şu klasik olanıda gezinirken buldum ve çok beğendim..ben bu tarz koltuklarım olsun istiyorum ama evime misafir geldiğinde nerede yatırıcam fazla odam sanmıyorum ki olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?