kızlar arkadı fırfır olan beyaz rengi abiyenin önüde var belli zaten ben krem rengi olanı beğendim üzerime oturmamasının sebebi kalın dikim olduğundan fermuar ince gelmiş ve dişi bozulmuş ve diğerler 40 bendendi kadın ben terzide yaptırıcam onları üzerine göre demişti gözüme hoş geldiği için denemiştim diğerleri hep gördüğüm abiye olduğundan denemek istemedim sürede kısıtlı olunca görevlide yanımızda yoktu arada geldi biz kendimiz yaptık pişirdik yedik
lavantacım ben beyazı çok beğendim..hatta toz pembe felan varsa çok daha güse olur ama ben beyazdan yana oy kullanıyım...
arkası fırfırlı olanı demi ben onun önünü beğenmedim babamda gelinlikte beyaz olucak beyaz alman çok saçma olur dedi ki onun fiyatıda epey pahalı 400 lerde aşkım zaten bana ayakkabı içinde 350-400 tl göndericek off off daha gidip denicem başka modellerde biraz ağır olsun istiyorum ama ya bedenden yana yok yada rengi ben esmer olduğum için beni açmayan renkler
tekrar yüklüyorum iyi bakın
canım bencede beyaz tercih etme düğünde kullan o güsel rengi..
toz pembe parlavent mavisi felan gibi tatlı renkler tercih edebilirsin..nerde yaşıyodun sen..dur daha bissürü mağaza var bulursun elbet..
ama bence seçiceğin kıyafet o beyaz gibi olmalı çok şık ve kibar
yavruşum ben arkası fırfırlıyı beğendim, ve onun önünü de beğendim, şık duruyor
ama diğer ikisi de güzel canım ya
ama renk yok ki başka denicem elbette gidip ama hem çok seçenek yok 2 mağaza var biliyordum 3 tane mağaza varmış gittik 3 nede baktık hep aynı u sene düğünde gördüğüm abiye modelleri ben farklı olsun istemiştim bunları oyüzden demedim beyazdan başka seçenek olsa onu denerdim ama yoktu ki neyse şu salo işi belli olsun daha her abiyeyi denicem
ama renk yok ki başka denicem elbette gidip ama hem çok seçenek yok 2 mağaza var biliyordum 3 tane mağaza varmış gittik 3 nede baktık hep aynı u sene düğünde gördüğüm abiye modelleri ben farklı olsun istemiştim bunları oyüzden demedim beyazdan başka seçenek olsa onu denerdim ama yoktu ki neyse şu salo işi belli olsun daha her abiyeyi denicem
KızLar arnica'nın suLu , parfümLü eLektrik süpürgesi nasıL sizce? ya da o marka iyi midir biLen var mı?
benim kuzenim arnica boraydı galiba, onu kullanıyo, memnunmuş, bi şikayeti olsaydı mutlaka anlatırdı, çünkü süpürgelerden bahsettik geçen gün ayaküstü :112:KızLar arnica'nın suLu , parfümLü eLektrik süpürgesi nasıL sizce? ya da o marka iyi midir biLen var mı?
heeee, bak onu düşünmemiştim hiç, ben mesaj yazdığımız kutudan attach ı silmeye çalışıyoduumm, hıımm sağol şeker :112:buarada silme işide yarımsaatlik süre içinde silince oluyor mesajı düzenleme paneline giriyorsunuz gelişmiş düzene girip eklernti ekleme kısmına tekrar girip seçilmiş resimleri tik işareti koyup sol üstteki çarpı işaretine basıp siliyorsunuz ve kaydediyorsunuz silinmiş oluyor..
KızLar arnica'nın suLu , parfümLü eLektrik süpürgesi nasıL sizce? ya da o marka iyi midir biLen var mı?
çevremde arnika kullanan kimse yok canım bizim evdede bikaç kişidede rowenta var bende aldım...rowenta slience force compact bak istersen...tefal outletlerde var
benim kuzenim arnica boraydı galiba, onu kullanıyo, memnunmuş, bi şikayeti olsaydı mutlaka anlatırdı, çünkü süpürgelerden bahsettik geçen gün ayaküstü :112:
heeee, bak onu düşünmemiştim hiç, ben mesaj yazdığımız kutudan attach ı silmeye çalışıyoduumm, hıımm sağol şeker :112:
cnm ben ilk gidip baktığımda plastiği çok dandik gelmişti ama yakınımızda bi abla aldı çok memnun olduğunu söyledi ben telaşeli faln dedim oda yok dedi hemen pis suyu döküp durula ters çevir kuruyunca yerine tak dedi önceden temzilik yapmıyormusum evimin havası değişti dedi bende arnika almaya karar verdim hem fiyatıda uygun ..birde küçük şarjlılardan alıcam acil durumlarda hani suyu doldur boşalt uğraşmıyım diye öyle karar verdim ama bakalım
aynen canım ben sulu süpürgemin yanında bi de fakir ucu fırçalı şarjlı süpürge alıcam inş, ucu fırçalı olduğu için halıyı sanki normal süpürgeyle süpürmüşsün gibi kabartarak çok güzel süpürüyo, evde kullanıyoruz, o yüzden alıcam inş. ben de bi şarjlıcnm ben ilk gidip baktığımda plastiği çok dandik gelmişti ama yakınımızda bi abla aldı çok memnun olduğunu söyledi ben telaşeli faln dedim oda yok dedi hemen pis suyu döküp durula ters çevir kuruyunca yerine tak dedi önceden temzilik yapmıyormusum evimin havası değişti dedi bende arnika almaya karar verdim hem fiyatıda uygun ..birde küçük şarjlılardan alıcam acil durumlarda hani suyu doldur boşalt uğraşmıyım diye öyle karar verdim ama bakalım
eh hadi güle güle kullan o zaman şimdidenBnm teyzemde kuLLanıo memnun ama bir de size sormak istedim..Büyük ihtimaLLe bende ondan aLıcam daha doğrusu annem ondan aLıcam sana dio =)
bu mutfak masasını gördüm ama tabiki modeli böyle benim baktığım daha göz dolduruyordu daha güzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?