2012' de yazın evlenecekler

neyse kızlar, ben kaçıyorum

carousel deki esse de hem %50 indirim hem de benim aradığım tencereler varmış
ben gideyim, teyzemle buluşucaz orda
ablamın da perşembe günü doğum günü, ona da birkaç parça bişeyler alayım

çoook üptüm sizi akşam görüşürüz

lilaaa gittinmi görüşmeye salon için nodu:26::26:

Ben gitmiicem canım amcam konuşcaktı ariicam bugun bakalım...

bu mutfak masasını gördüm ama tabiki modeli böyle benim baktığım daha göz dolduruyordu daha güzeldi

Aaaa çok begendimm cnm ben de böLe değişik şeyLeri sevıorum =)

Tşk ederimm canımmm =)

tamam canım aradığın her neyse iyi şanslar

güselmiş ama bence daha pratk katlanabilir hafif şeyler bak canım

mesela resimle örnek verebilirmisin cnmcım..ilk kira olucağı için pek bi eşya almıcakmısız ilk ben demiştim snr akşam dedim ki olmaz herşeyi alıcaz kendi evimize geçtiğimizde uydururz fln dedim belki alma durumu olmaz falan dedim ama bakıyorum işte alıcamda değil,belli değil eğer misafir odasının masasını almassak elbetteki birazdaha büyük bişey düşünmem gerekicek..ayy bak nasıl stres ettim yine

gasoline cnm güle güle hayırlı alışverişler..bende işten çıkıp alışveriş yapmak istiyorum ama o zman alışveriş yapamam tabiki para kazanmadığım için

Redirect Notice
bizim evimizde bunun ahşap gibi olanı var canım renkli sandalyelerle çok hoş olur...
ben evimede bunu alcam şahsen hem pratik hem güsel

dün düğüne gidince babamla konuştuk bi lafı çok dokundu
bisim arabamıs yk dio biz annenle düğün olursa misafirlere tahsis edilen minübüsle geliris canım yaa kıyamam nele düşünüyo
tabiki böle bişe izin vermem gerekirse araba kiralar tanıdık birini şöför yaparım ddm

ayy ne kadar da ince düşünmüş dokunuyo böyle şeyler bana da canımm

Hepsi öyle canım ya bende aynı fırcalayınca evime kadar getirdiler benimde müşteri memnuniyeti sıfır

oooooo nisan çıktı hatunlar, var mı artıraaannn

hoşgeldin şeker
demek nisanda hee? bizim birçok hatuna göre daha erkenmiş seninki?
ee hazırlıklar ne alemde??

biraz gec oldu cevap ama

mobılyalar tamam beyaz esya ay sonu alnıyor aralıkta gun alınıca ole bole gıdıyoorr cnmm senn ne zaman

merhaba kızlar benim de Temmuz'un 15'inde nasipse düğünüm olacak birde dershane ve kpss telaşım var ki görmeyin gitsin,bunca stresle nasıl başedeceğim bilmiyorum..Benim gibi arkadaşlar varsa moral bakımından destek çıkalım birbirimize inşALLAH.Allah yardımcımız olsun ve tamamına erdirsin:)

kolay gelsin güzelim vala hepsi bir arada zor, bende çalışıyorum, 3-5 dk vakit buldukça da buraya bakınıyorum ama sınava hazırlanmak daha büyük stres büyük bir olay yaklaşıyor çünkü insanın kafasında, bi de suçluluk duyuyosun nete girince filan düğün desen zaten başlı başına bir olay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…