2012' de yazın evlenecekler

heheh evet cnım sız kış ayında kavusacaksınız allahın ıznıyle

hmm görumcenın yanı ıyıde canım rahat olabılrmısınızki orda, ıstedıgınız satte yatıp ıstedıgınız saatta kalkabılırmısınız?

yada ıstedıgınız sekılde grıp cıkabılırmısınız, bas basa kalsanız daha ıyı olmazmı sonucta bırbırnızı aylardır görmuyorsunuz :26:

Son düzenleme:

gecmıs olsun canım havalar bırden sogumus dıkkat et daha kötu olma malum havalar daha sogucakmıs..

hadı bakalım hayırlı olsun artık bızımle paylasırsın dugun tarıhınızı:123:

Son düzenleme:
biraz gec oldu cevap ama

mobılyalar tamam beyaz esya ay sonu alnıyor aralıkta gun alınıca ole bole gıdıyoorr cnmm senn ne zaman
olsun canım önemli değil :112:
ooo bayağı kolaylamışsınız siz işleri, maşallah
bizim ki yaz başı diyoruz ama günümüzü bir ay içinde belirlicez inş. bakalım kısmetse :114:

meraba kubacım, hoşgeldiinn
evet senin de telaşlı olacakmış, Allah yardımcın olsun, ve şimdiden hayırlı olsuunn

Kızlarrrr düğün salonumu tuttum da geldimmmmmm

:123::123::123:23.08.2012'de evleniyorummmmmm :123::123::123:
vay vay vayyy
pınarıımm gününüz hayırlı uğurlu olsuuunnn

ah kıyamam yaa, ben iyileştim Rabbim sana da tez vakitte şifa versin canım ya

nasılsınısss gelinciklerrr:119::119::119:

naber rosacım yaa, görüşemiyoruz kaç gündür nöbet arkadaşım
iyidir yavru senden naber?
ben çok yorgunum aslında, bugün bir rekorumu daha egale ettim ve bir günde 3 alışveriş merkezi gezdim, pestilim çıktı

bu arada cümleten merabayııınnn

selam gasolınım dun sen gırdıkten sonra ben tlfn yagmuruna tutuldum senın yazdıklarına cevap verırkende pcnın şjarzı bıttı

actıgımdada tum yazılanlar sılınmıstı. gece gırdım kımsecıkler yoktu bende bugun sen gırınce yorum yaparım dedım artık

dun ruya gıbı bır gun gecırmıssın canım yazdıklarını kıtap okur gıbı okudum öyle guzel anlatmıssın kı gununu masallah bıde bogaz resmınıde koymussun cok neşelı bır gun gecırmıssın bellıkı allah bundan gerı koymasın

ayy canım sorma yoğun geçio günlerimmm motor sınavına çalışıorum, kış için alışveriş yaptım nedense her mevsim başı o mevsimlik kıyafetim yokmuş gibi gelioarkadaşlarla dışarı çıktık bu ara baya bipaşayla gezdik bol boll sanki hiç işimis gücümüz yokmuş gibi salonumuzu tutmadıkkk dahaa salon yüsünden kavga ettik barışttıkkk amaa şimdidie ne o ne ben salon konusunu açmıorus bakalım ne olucakk

Pınarcım hayırlı olsun canım çok sevindim salonu tutmana

Kızlar bende de aynı sorun var,KPSS 7 Temmuz,20 Temmuzda da Ramazan başlıyor,düğünü açık havada istiyoruz ehh ramazan bitimi desek belki yağmurlar başlayabilir.
Düğün tarihini belirleyemiyorum hala o nedenle. 13Temmuz kına,15Temmuz düğün olsa çok mu zorlanırız acaba? offf offfff..............

neeeeee uç alısverıs merkezımı

neler aldın, hemen bır yorgunluk cayı veya kahvesı yap turp gıbı olursun

selamm sedoşşşşşşşşş

ne kadar erken evlenme şansınız varsa o kadar öne alın bence zaten ramazan agustosta bıtıyor ee balayına eyluldemı gıdeceksınız ozaman

hem ne guzel erkenden kavusmus olursunuz kpss hakkında bısı dıyemıcem allah yardımcın olsun canım ınsallah hem dugunun hemde sınavın cok guzel gecer

haklısın canım,annem hatta diyor ki askerden gelsin seninki evlenin hemen
ahh bende istemem mi ama işte şu KPSS belası..belki bir mutluluk olarak döner bana yaa,inşallah atanırım canım ya sağolasın
hem 15 Temmuz yaparsak düğünü, seninle aynı gün gelin olcaz di mi kısmetse...

hahahahah senın annecınde aynı benımkı gıb konsmus ''hıc uzatmaya gerek yok ''

ınsallah atanırsın ben haberlerde cok gördum bu sene cok ögretmen atandı, bırde bu senekı ıssızlık oranı azalmıs. gıt gıde

herkese ıs ımkanı saglanıyor, olanaklar artıyor. sende cok sıkma kendını ınsallah atanırsın yanı sedoşş dusun sen bıjologı bıtırmısın

o dersler cok zor, benım o bölumu okuyan arkdsm vardı kalın kalın kıtaplar cok zor derdı:26: sende o zor bölumu bıtrdıysen ınsallah cok daha kolay atanırsın.

hehe desene aynı gun aynı mutlulukları yasıcaz dıye:123:

sağol canım beniimm, hiç birimizi Allah gördüğümüz güzel günlerden geri koymasın

neeeeee uç alısverıs merkezımı

neler aldın, hemen bır yorgunluk cayı veya kahvesı yap turp gıbı olursun
hahha sorma valla niyetimiz en fazla ikinciye gitmekti hani aradığımızı bulamazsak diye,
ama 2 de yetmedi, 3.ye de gittik

ilk carousel de esseden tencere aldımm kendim için
ikinci olarak benim çizmelerimi aldığım yere oliviuma gittik, ordan derimoddan çizme aldım ablamın doğum günü için
üçüncü olarak historia avm ye gittik, ordan da mango dan kaban aldık ablamın doğum günü için

yarın da çıkıp çanta ve şal başörtü bakıcam ablamın doğum günü için ay ne ballı kız, benim doğum günüme de böyle yapsa ya biri

ay içmem miii, çayımı içtimmm
bu arada markafoni hello kitty pijamalarım geldi bugün kargodan

sen napıyosun ne ediyosunn yavruuşş?

inşallah canım benim yaa inşallaaaaah,tüm güsel dileklerin için amiiiiiiin ve inşallaaaah diyoruuuum ve seni kocamaaaaan öpüyoruuuuuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…