evet ya onları unuttum tavalarım da var tefloninşallah çizmeden kullanırım ama şu dökümlerden de bir tane alayım ya..meraklandım şimdi...
sağolasın canım...
güle güle kullan inş.tekrardan
kızlar yarın dişçiye gideceğim erkenden,sonra da dershaneye...
o nedenle erken çıkıyorum...görüşmek üzere öpüyorum hepinizi,iyi geceleeeeer bacılar
Haklsın ama cnm izin almam çok zor :18::18: bakalım artık bişeler yapıcaz ama havalar cok soguyor cok kar olursa işimiz zor
sağol canımm inş.gazoom keyifli günlerde kullannn herbi parçanı esseyi sewiorumm bendee epey bi eksiğimi tamamladım esseden hafta sonu
aleyküm selam çağlaam hoşgeldinselam kızlar
hahhha ilahi mikrop heegule gule kullan tenecerenı, tavanı ve maşanı
ıyı bısı almıssın bellıkı yıllarca kullanabılırsın hayırlı olsun tekrarcıktan
bende yazdım bu dökum andonıze tencerelerı not alıyım barı bı magzaya gıdınce demesınler kıza bak ceyız almaya geldı hıc bısı bılmıyor dıye
maşalar cok ıyı oluyor ya özellıkle mısafır geldgınde, bu sene maşa koymayı unutmusm cay servısı yaparken mısafrler gıttıkten sonra tum sekerlerı attım
ellerı degdı dıye nerden bılebılrım kı ellerınde mıkrop olmadıgını, dısardan gelıyorlar sonucta:44:
bosuna teyzelerden ıcın anne yarısı demıyorlar, sen paraya teyzecınde sana kıyamamıs
o pembe tıghtın uzerıne beyaz tshörtte cok guzel olurben bazen ayrı ayrı alırım kendım takım yaparım
owww bayram alısverısmıkıyafetmı alacaksınız carsamba gunu?
sağol canıımm :13:Cicilerini mutlu mutlu kullan inş gasolinem
selam caglacım hosgledın
önce şafagımı dıyım bı şafak daha bıttı kaldı 201daha cok beklerım gecer gecer ıns..
soguk dıye bulusmıcakmısnız??? sızde ıstanbula gıdersınız ama apartt kiralarsınız görumcende anlayısla karsılar herhalde. ben görumcemın yanında felan hıc rahat edememkı
olmaz helede dırek teskere sonrası dun nısanlım bana dıyor senı ınsan gıbı degıl baska turlu özledım dıyor yanı dusuncok yadırgadım sonra acıklamasını yaptı tabı
daha guzel bır ıfadeyle. bence bunlarıda dusun caglacım.
soğuk dıye bulusmuycaz degıl tatlım istanbul burdan 14 saat karda buyuk tehlıke..selam caglacım hosgledın
önce şafagımı dıyım bı şafak daha bıttı kaldı 201daha cok beklerım gecer gecer ıns..
soguk dıye bulusmıcakmısnız??? sızde ıstanbula gıdersınız ama apartt kiralarsınız görumcende anlayısla karsılar herhalde. ben görumcemın yanında felan hıc rahat edememkı
olmaz helede dırek teskere sonrası dun nısanlım bana dıyor senı ınsan gıbı degıl baska turlu özledım dıyor yanı dusuncok yadırgadım sonra acıklamasını yaptı tabı
daha guzel bır ıfadeyle. bence bunlarıda dusun caglacım.
selammm tatlımm hoşqeldiinn...
selam kızlar..bende gedldiimm...nasılsınzz
gizem hoşgeldinnnn cnm
hoşbulduk şekerim nasılsın?
sağol canımm inş.
evet ben de esse ve bernardo seviyorum
aleyküm selam çağlaam hoşgeldin
hahhha ilahi mikrop hee
canım pijamaları da ben kombin yaptım zatenpembe taytın üzerine beyaz bir kolsuz pijama aldım atlet tarzı, bir de kırmızı kısa kollu tunik pijama aldım, takım yaptım oldu bitti
evet canım sanırım kıyafet yani sormadım ama heralde kıyafettir :26:
hmm anladım ben takım aldın sanmıstımhepsı cok tatlıydı hele o kırmızı
sağol canıımm :13:
güzel ifade ama, 'başka türlü özledim'
kıyamam ya nasıl özlediyse çocuk
Hb gasolinemmmmm. Kızlar şafagım 1 gün artdısüpriz falanmı düşünüyor anlamadım yafffff neyse artık 1 guncuk daha artırıyım bari Şafak ORDUNUN DERELERİ SON 52
soğuk dıye bulusmuycaz degıl tatlım istanbul burdan 14 saat karda buyuk tehlıke..
Görümcemin yanında cok buyuk bır sıkıntı doğmaz anlayışlı bekar bi görmcem var o sorun değil ama başbaşa kalmayada zaman ayırcaz zaten ıstnbla gdersek görmcemede ugrarız anlıycagın ama havalar cabuk bozdu
hoşbulduk şekerim nasılsın?
Hb gasolinemmmmm. Kızlar şafagım 1 gün artdısüpriz falanmı düşünüyor anlamadım yafffff neyse artık 1 guncuk daha artırıyım bari Şafak ORDUNUN DERELERİ SON 52
selam kızlar..bende gedldiimm...nasılsınzz
kedicik baya akıllandı ablası büyüyor yavaş yavaşçook iyiyimmm canım sende iyimisin ? kediciiiikkkk nasıll ?
inş tatlım =)bence sürprizzzzzzzzzzzzzzz
anladım canım görumcen yanlızsa rahat edersınız ben evlı felan sanmıstım
orası tabı önemlı ama belkı senın ıstanbula gıdecın gun hava cok guneslı olur yolda buzlanma felan olmaz
kedicik baya akıllandı ablası büyüyor yavaş yavaşbende iyiyim şafak saymaya devam...
inş tatlım =)
bekar cnm tek kalıyor... olmazsa başka yerde kalırız sonra görmceme gecerız onlar sorun degılde ıste yollardan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?