2012' de yazın evlenecekler

tamam canım gecmıs olsun sımdıden, derslerde de basarılar

allah rahatlık versın tatlı uykular gule gule

Son düzenleme:
Haklsın ama cnm izin almam çok zor :18::18: bakalım artık bişeler yapıcaz ama havalar cok soguyor cok kar olursa işimiz zor

selam caglacım hosgledın

önce şafagımı dıyım bı şafak daha bıttı kaldı 201 daha cok beklerım gecer gecer ıns..

soguk dıye bulusmıcakmısnız??? sızde ıstanbula gıdersınız ama apartt kiralarsınız görumcende anlayısla karsılar herhalde. ben görumcemın yanında felan hıc rahat edememkı

olmaz helede dırek teskere sonrası dun nısanlım bana dıyor senı ınsan gıbı degıl baska turlu özledım dıyor yanı dusun cok yadırgadım sonra acıklamasını yaptı tabı

daha guzel bır ıfadeyle. bence bunlarıda dusun caglacım.

Son düzenleme:
gazoom keyifli günlerde kullannn herbi parçanı esseyi sewiorumm bendee epey bi eksiğimi tamamladım esseden hafta sonu
sağol canımm inş.
evet ben de esse ve bernardo seviyorum

aleyküm selam çağlaam hoşgeldin

hahhha ilahi mikrop hee

canım pijamaları da ben kombin yaptım zaten pembe taytın üzerine beyaz bir kolsuz pijama aldım atlet tarzı, bir de kırmızı kısa kollu tunik pijama aldım, takım yaptım oldu bitti

evet canım sanırım kıyafet yani sormadım ama heralde kıyafettir :26:

Cicilerini mutlu mutlu kullan inş gasolinem
sağol canıımm :13:

güzel ifade ama, 'başka türlü özledim'
kıyamam ya nasıl özlediyse çocuk

soğuk dıye bulusmuycaz degıl tatlım istanbul burdan 14 saat karda buyuk tehlıke..
Görümcemin yanında cok buyuk bır sıkıntı doğmaz anlayışlı bekar bi görmcem var o sorun değil ama başbaşa kalmayada zaman ayırcaz zaten ıstnbla gdersek görmcemede ugrarız anlıycagın ama havalar cabuk bozdu
selammm tatlımm hoşqeldiinn...

hoşbulduk şekerim nasılsın?

selam kızlar..bende gedldiimm...nasılsınzz

Hb gasolinemmmmm. Kızlar şafagım 1 gün artdı süpriz falanmı düşünüyor anlamadım yafffff neyse artık 1 guncuk daha artırıyım bari Şafak ORDUNUN DERELERİ SON 52

canım o baska bısı kasttettı orda ınsan gıbı özlemedım derken benım bozuldugumu anlayınca topladı artık

anladım canım görumcen yanlızsa rahat edersınız ben evlı felan sanmıstım

orası tabı önemlı ama belkı senın ıstanbula gıdecın gun hava cok guneslı olur yolda buzlanma felan olmaz

Hb gasolinemmmmm. Kızlar şafagım 1 gün artdı süpriz falanmı düşünüyor anlamadım yafffff neyse artık 1 guncuk daha artırıyım bari Şafak ORDUNUN DERELERİ SON 52

evet suprız olabılır karsına bı buket cıcekle cıkarmıs

ohh ne guzel olur

çook iyiyimmm canım sende iyimisin ? kediciiiikkkk nasıll ?
kedicik baya akıllandı ablası büyüyor yavaş yavaş bende iyiyim şafak saymaya devam...
bence sürprizzzzzzzzzzzzzzz
inş tatlım =)
anladım canım görumcen yanlızsa rahat edersınız ben evlı felan sanmıstım

orası tabı önemlı ama belkı senın ıstanbula gıdecın gun hava cok guneslı olur yolda buzlanma felan olmaz

bekar cnm tek kalıyor... olmazsa başka yerde kalırız sonra görmceme gecerız onlar sorun degılde ıste yollardan korkuyorum

ınsallah sorun yasamassın canım yollardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…