2012' de yazın evlenecekler

canım hadi gözün aydın Tüm ücreti birdenmi ödediniz yoksa kaporamı? Bu arada oralarda fıyatlar nasıl? Burda bi hayli yüksek.

23-06-2012 benimde Hayırlısı olsun canım cokkk sevindimm benimkinide bekliyorum zaten ozamn yaklassın hepinizi cagırcam

amın canım benım bızım dugun tarıhımızde bellı allahın ıznıyle 14 temmuz kına 15 temmuzda dugun

Bende çok istemiştim 13-14 Temmuz olsun diye nişan 14 Temmuzdu
Ama koçişin izni yok böle olduu ama olsun kavuşcaz yaaa
Hepimiz çooo..kkk mutlu olalım inşallahh

Gidip görmelisin, gelip anlat bize sonraa :) Fotoğraf çektirmeye izin de vermiyorlarmış arkadaş mutlaka bi yolunu bulup gizli çektirmeye çalış dedi onun çok içinde kalmış.
Arkadaşım akaydan aldı, diktirdi daha doğrusu. Pronovias, akay, beyaz butik ve vakko ya bakmış. Pronovias da yurtdışından aynen getirip üstüne göre yapıyolarmış, aslında İspanyada pronovias ucuz ama buraya getirince fiyat euro cinsinden inanılmaz uçuk oluyo :26::26: Akayda ayrıntıları filan kendi belirlediği için içi daha rahat etmiş.
Bi de yine bi arkadaş var pronoviasın "alcanar" modelini almış ama fiyat çok uçuk tabi iki gelinlik alsaydım diye düşünebilir insan

Mağaza seçenekleri genişletilebilir tabi ben de şimdilik çok iyi bilmiyorumm paylaşalımm gelinliği belli olanlarr?

Bende çok istemiştim 13-14 Temmuz olsun diye nişan 14 Temmuzdu
Ama koçişin izni yok böle olduu ama olsun kavuşcaz yaaa
Hepimiz çooo..kkk mutlu olalım inşallahh

Amın canım amın..
demek hayırlısı böylemıs sızın ıcın canım
ınsallah hepımız saglıklı, huzurlu, mutlu, mesut, ask dolu evlılıgımız olur:123:

Kızlarrrr düğün salonumu tuttum da geldimmmmmm

:123::123::123:23.08.2012'de evleniyorummmmmm :123::123::123:

canımmmmmmm hayırlı uğurlu olsun çok mutlu ol inşallahsenin düğününde Rabbim nasip ederse ben evlenmişşş olucamm İzmirdeydin dimi tatlımm gelebilirimm o mutlu gününee

canımmmmmmm hayırlı uğurlu olsun çok mutlu ol inşallahsenin düğününde Rabbim nasip ederse ben evlenmişşş olucamm İzmirdeydin dimi tatlımm gelebilirimm o mutlu gününee

İnşallahhh canım çok sağollll
Evett İzmirdeyimmm canım gel tabiiiiii

kızlar teskere aldığında askerim dogrudan tatile gidelim diyoruz ama bılıyosunuz askerim havalar sogukken gelıyor gerçi ocağa bıle gırmeden gelıcek ALLAHIN izniyle ama sımdıden havalar sogudu napsak bılemedımki görümcemin yanına gıdelım dıyoruz istanbula:18::18:

selam kızlar bende gedm ayy cok hastayım ya nefes bıle alamıorum mahvoldm ne bçm bı grip bu sizleri özledm napıosnz bakymm dedm..pnrkrdnz tebrık ederm cnm inşallah zaman su gbi akıp geçsin :) hayırlı olsn..başka gün alanlar warsa onlarada hayırlı olsn kızlar okuaymadm geçmişi..bizde bu hafta gitcez belkı gun almaya...

Geçmiş olsun canım yaaa :94:
Kolay kolayda geçmiyo bu hastalık yaa 2 haftadır çekiyorum bende
Sağol canım inşallah su gibi aksınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…