sağol canım beniimm, hiç birimizi Allah gördüğümüz güzel günlerden geri koymasın
hahha sorma valla niyetimiz en fazla ikinciye gitmekti hani aradığımızı bulamazsak diye,
ama 2 de yetmedi, 3.ye de gittik
ilk carousel de esseden tencere aldımm kendim için
ikinci olarak benim çizmelerimi aldığım yere oliviuma gittik, ordan derimoddan çizme aldım ablamın doğum günü için
üçüncü olarak historia avm ye gittik, ordan da mango dan kaban aldık ablamın doğum günü için
yarın da çıkıp çanta ve şal başörtü bakıcam ablamın doğum günü içinay ne ballı kız, benim doğum günüme de böyle yapsa ya biri
ay içmem miii, çayımı içtimmm
bu arada markafoni hello kitty pijamalarım geldi bugün kargodan
sen napıyosun ne ediyosunn yavruuşş?
Pınarcım hayırlı olsun canım çok sevindim salonu tutmana
Kızlar bende de aynı sorun var,KPSS 7 Temmuz,20 Temmuzda da Ramazan başlıyor,düğünü açık havada istiyoruz ehh ramazan bitimi desek belki yağmurlar başlayabilir.
Düğün tarihini belirleyemiyorum hala o nedenle. 13Temmuz kına,15Temmuz düğün olsa çok mu zorlanırız acaba? offf offfff..............
inşallah canım benim yaa inşallaaaaah,tüm güsel dileklerin için amiiiiiiin ve inşallaaaah diyoruuuum ve seni kocamaaaaan öpüyoruuuuuum
Çok sağol canım benimmmm
Yaaaa öle demeyinnn benim kır düğünü yağmur yağmasın lütfennn
canım korkma ya Allahın izniyle İzmir'de o tarihte yağmur yağmaz,ama benim kına İstanbul,düğün Edirne'de olacak nasipse o nedenle kararsızım tarih konusunda.
gerçi nasip kısmet yağarsa her ayda yağabilir,ama inşallah hepimizin düğünü sorunsuz ve yağışsız geçer
tabi ya sağolsunlar benim doğumgünümü de es geçmiyorlar, haklarını yiyemem tabiamın amın amın
bence senın dogumgunlerınde ablanınkı gıbı hedıyelerle dolu gecıyordur
öyle ya sonucta bırkere alıyorsun gerekırse 4 cuyude gıteee ev duzulecek en guzelı olması lazım
aldıklarının resmını koyma sansın varmısende bastan asaga marka takılıyorsun
oww bıde yarın cıkacaksın dıkkat ette tekrar hastalanma edırnede 30cm kar varmıscok sasırdım sınır kapılarını kapatmıslar o kadar sogumus havalar
geldımı pıjamalarıngule gule gıy canım hayırlı olsun ekranda görunduklerı gıbı guzel ve kalıtelılermı?
bende ıyı benımkıyle konustum sukur hersey guzelbıletlere baktım tum gun malum allah kısmet ederse önumuzdekı ay TURKIYEYE gelecem
ama suda korkutmadı degıl benı ucaklar cok zor ınıs yapmıs ataturkhavalanına bulutlardan dolayı, yusuf yusuf cekmeye basldım
İnşallah canımm
Haklısın haziran temmuzda da yağmur yağıyo ona bakarsan
Ama İzmirde yağmaz herhalde 2 - 3 senedir yağmadı ağustosta inşallah gene yağmazz :18::18:
tabi ya sağolsunlar benim doğumgünümü de es geçmiyorlar, haklarını yiyemem tabi
canım tencerelerim döküm anodize, farklı bir döküm tencere teknolojisi, iki teyzem de kullanıyorlar, hatta bugün onlara da tekrar farklı boylarından aldık, o kadar memnunlar yani, mesela teyzem yanlışlıkla yakmıştı tencerenin dibini, sadece ıslattım ve süngerle sıyırdım, o kadar dedi, küçücük bir çizik bile olmadı dedi, büyüğü de almıştı sonra, o da bayılmış işte başka boylarını aldık ona da bana da, ben de daha önce 2 tane küçük boyunu almıştım, şimdi bir büyük boy tencereyi bir de büyük tavasını aldım
işte bundan..
Eki Görüntüle 274929 Eki Görüntüle 274930
aa bu arada esse de bir maşa görmüştük küçük bir maşa ama çok şııkk, ben paraya kıyıp almamıştım, teyzem bana çaktırmadan almış yavrum benim yaa, eve gelince verdii..
Eki Görüntüle 274931 Eki Görüntüle 274932
ya marka takıntım yok canım benim, ama bütçem param yetiyorsa kaliteli şeyler almayı seviyorum, gittiğim belli mağazalar var, ama tabi param yoksa oturuyorum totoşumun üstüne
gelen pijamaların kalitesi güzeldi, sadece penyesi dokuması acuk daha iyi olabilirdi ama taytıma bayıldım, pembiş pembiş üzerinde bir sürü hello kitty var
ya sorma çok soğuk, ama çarşamba birkaç derece yükseliyo şükür burda, hava da güneşli olucakmış
zaten o gün de annem ve diğer annemle bayram alışverişşine çıkıyoruuzz
inşallaaaah yağmasın canım...açık hava düğünleri güsel oluyor ama işte böyle de bir çekincesi oluyor insanın:26:
canım tencerelerim döküm anodize, farklı bir döküm.............
yağmaz canım inş. ya, dediğin gibi öyle düşünmekten başka çaremiz yok ki :13:canım korkma ya Allahın izniyle İzmir'de o tarihte yağmur yağmaz,ama benim kına İstanbul,düğün Edirne'de olacak nasipse o nedenle kararsızım tarih konusunda.
gerçi nasip kısmet yağarsa her ayda yağabilir,ama inşallah hepimizin düğünü sorunsuz ve yağışsız geçer
sağol canıımm, hepimiz bütün cicileri sağlıkla güzel günlerde kullanalım inş.canım güle güle kullan yeni cicişlerini...picaaaamalarını da güle güle giy inşallah...
bu tencerelerin tam markası ne,esse'de ne adıyla satılıyor kuzum?
yağmaz canım inş. ya, dediğin gibi öyle düşünmekten başka çaremiz yok ki :13:
ayrıcaaa amiinn, inşallaahh
sağol canıımm, hepimiz bütün cicileri sağlıkla güzel günlerde kullanalım inş.
canım markası, esse nin kendi markası olan 'essenso', modeli de arlington veya anodize döküm olarak geçiyor. %50 indirim yokken tencerenin yanına pek yaklaşılmıyor malum döküm fiyatlarından dolayıben %50 indirimleri kolluyorum hep
pınarcım sağolasıınnGüle güle kullan canım çeyizcikleriniiii
hımm çelik tencerelerim var,1 tane de teflon aldım pilavlık ama sağlıksız diyorlar.döküm tencereler iyi galiba di mi? peki orta boy bir tencere indirimli haliyle ortalama ne kadar canım,hatırlıyor musun?
heheh evet cnım sız kış ayında kavusacaksınız allahın ıznıyle
hmm görumcenın yanı ıyıde canım rahat olabılrmısınızki orda, ıstedıgınız satte yatıp ıstedıgınız saatta kalkabılırmısınız?
yada ıstedıgınız sekılde grıp cıkabılırmısınız, bas basa kalsanız daha ıyı olmazmı sonucta bırbırnızı aylardır görmuyorsunuz :26:
evet canım, ama teflon çizildiğinde sağlıksız, yani çizilmediyse sorun yokmuş, ama en ufak çizikte de ciddi zehir saçıyormuş :26::26:
ben de teflon sahan, tava ve tencere de var ama işte onların çok uzun ömürlü olacağını düşünmediğim için bunları aldım
evet canım döküm için en iyisi diyolar :114:
canım ben büyük tenceresini 79a aldım galiba, küçüğünü de ya 49a ya 59a almıştım yanlış hatırlamıyorsam :114:
canım şimdiden geçmiş olsun, görüşürüz, iyi geceleerr, baş baaşşevet ya onları unuttum tavalarım da var tefloninşallah çizmeden kullanırım ama şu dökümlerden de bir tane alayım ya..meraklandım şimdi...
sağolasın canım...
güle güle kullan inş.tekrardan
kızlar yarın dişçiye gideceğim erkenden,sonra da dershaneye...
o nedenle erken çıkıyorum...görüşmek üzere öpüyorum hepinizi,iyi geceleeeeer bacılar
canım tencerelerim döküm anodize, farklı bir döküm tencere teknolojisi, iki tyzem de kullanıyorlar, hatta bugün onlara da tekrar farklı boylarından aldık, o kadar memnunlar yani, mesela teyzem yanlışlıkla yakmıştı tencerenin dibini, sadece ıslattım ve süngerle sıyırdım, o kadar dedi, küçücük bir çizik bile olmadı dedi, büyüğü de almıştı sonra, o da bayılmış işte başka boylarını aldık ona da bana da, ben de daha önce 2 tane küçük boyunu almıştım, şimdi bir büyük boy tencereyi bir de büyük tavasını aldım
işte bundan..
Eki Görüntüle 274929 Eki Görüntüle 274930
aa bu arada esse de bir maşa görmüştük küçük bir maşa ama çok şııkk, ben paraya kıyıp almamıştım, teyzem bana çaktırmadan almış yavrum benim yaa, eve gelince verdii..
Eki Görüntüle 274931 Eki Görüntüle 274932
ya marka takıntım yok canım benim, ama bütçem param yetiyorsa kaliteli şeyler almayı seviyorum, gittiğim belli mağazalar var, ama tabi param yoksa oturuyorum totoşumun üstüne
gelen pijamaların kalitesi güzeldi, sadece penyesi dokuması acuk daha iyi olabilirdi ama taytıma bayıldım, pembiş pembiş üzerinde bir sürü hello kitty var
ya sorma çok soğuk, ama çarşamba birkaç derece yükseliyo şükür burda, hava da güneşli olucakmış
zaten o gün de annem ve diğer annemle bayram alışverişşine çıkıyoruuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?