2012' de yazın evlenecekler

amın amın amın
bence senın dogumgunlerınde ablanınkı gıbı hedıyelerle dolu gecıyordur
öyle ya sonucta bırkere alıyorsun gerekırse 4 cuyude gıt eee ev duzulecek en guzelı olması lazım

aldıklarının resmını koyma sansın varmı sende bastan asaga marka takılıyorsun

oww bıde yarın cıkacaksın dıkkat ette tekrar hastalanma edırnede 30cm kar varmıs cok sasırdım sınır kapılarını kapatmıslar o kadar sogumus havalar

geldımı pıjamaların gule gule gıy canım hayırlı olsun ekranda görunduklerı gıbı guzel ve kalıtelılermı?

bende ıyı benımkıyle konustum sukur hersey guzel bıletlere baktım tum gun malum allah kısmet ederse önumuzdekı ay TURKIYEYE gelecem

ama suda korkutmadı degıl benı ucaklar cok zor ınıs yapmıs ataturkhavalanına bulutlardan dolayı, yusuf yusuf cekmeye basldım

Son düzenleme:
Pınarcım hayırlı olsun canım çok sevindim salonu tutmana

Çok sağol canım benimmmm

Yaaaa öle demeyinnn benim kır düğünü yağmur yağmasın lütfennn

Çok sağol canım benimmmm

Yaaaa öle demeyinnn benim kır düğünü yağmur yağmasın lütfennn

canım korkma ya Allahın izniyle İzmir'de o tarihte yağmur yağmaz,ama benim kına İstanbul,düğün Edirne'de olacak nasipse o nedenle kararsızım tarih konusunda.
gerçi nasip kısmet yağarsa her ayda yağabilir,ama inşallah hepimizin düğünü sorunsuz ve yağışsız geçer

İnşallah canımm
Haklısın haziran temmuzda da yağmur yağıyo ona bakarsan
Ama İzmirde yağmaz herhalde 2 - 3 senedir yağmadı ağustosta inşallah gene yağmazz :18::18:

Son düzenleme:
tabi ya sağolsunlar benim doğumgünümü de es geçmiyorlar, haklarını yiyemem tabi

canım tencerelerim döküm anodize, farklı bir döküm tencere teknolojisi, iki teyzem de kullanıyorlar, hatta bugün onlara da tekrar farklı boylarından aldık, o kadar memnunlar yani, mesela teyzem yanlışlıkla yakmıştı tencerenin dibini, sadece ıslattım ve süngerle sıyırdım, o kadar dedi, küçücük bir çizik bile olmadı dedi, büyüğü de almıştı sonra, o da bayılmış işte başka boylarını aldık ona da bana da, ben de daha önce 2 tane küçük boyunu almıştım, şimdi bir büyük boy tencereyi bir de büyük tavasını aldım
işte bundan..
Eki Görüntüle 274929 Eki Görüntüle 274930

aa bu arada esse de bir maşa görmüştük küçük bir maşa ama çok şııkk, ben paraya kıyıp almamıştım, teyzem bana çaktırmadan almış yavrum benim yaa, eve gelince verdii..

ya marka takıntım yok canım benim, ama bütçem param yetiyorsa kaliteli şeyler almayı seviyorum, gittiğim belli mağazalar var, ama tabi param yoksa oturuyorum totoşumun üstüne

gelen pijamaların kalitesi güzeldi, sadece penyesi dokuması acuk daha iyi olabilirdi ama taytıma bayıldım, pembiş pembiş üzerinde bir sürü hello kitty var

ya sorma çok soğuk, ama çarşamba birkaç derece yükseliyo şükür burda, hava da güneşli olucakmış
zaten o gün de annem ve diğer annemle bayram alışverişşine çıkıyoruuzz

İnşallah canımm
Haklısın haziran temmuzda da yağmur yağıyo ona bakarsan
Ama İzmirde yağmaz herhalde 2 - 3 senedir yağmadı ağustosta inşallah gene yağmazz :18::18:

inşallaaaah yağmasın canım...açık hava düğünleri güsel oluyor ama işte böyle de bir çekincesi oluyor insanın:26:

canım güle güle kullan yeni cicişlerini...picaaaamalarını da güle güle giy inşallah...
bu tencerelerin tam markası ne,esse'de ne adıyla satılıyor kuzum?

yağmaz canım inş. ya, dediğin gibi öyle düşünmekten başka çaremiz yok ki :13:
ayrıcaaa amiinn, inşallaahh

canım güle güle kullan yeni cicişlerini...picaaaamalarını da güle güle giy inşallah...
bu tencerelerin tam markası ne,esse'de ne adıyla satılıyor kuzum?
sağol canıımm, hepimiz bütün cicileri sağlıkla güzel günlerde kullanalım inş.
canım markası, esse nin kendi markası olan 'essenso', modeli de arlington veya anodize döküm olarak geçiyor. %50 indirim yokken tencerenin yanına pek yaklaşılmıyor malum döküm fiyatlarından dolayı ben %50 indirimleri kolluyorum hep

hımm çelik tencerelerim var,1 tane de teflon aldım pilavlık ama sağlıksız diyorlar.döküm tencereler iyi galiba di mi? peki orta boy bir tencere indirimli haliyle ortalama ne kadar canım,hatırlıyor musun?

hımm çelik tencerelerim var,1 tane de teflon aldım pilavlık ama sağlıksız diyorlar.döküm tencereler iyi galiba di mi? peki orta boy bir tencere indirimli haliyle ortalama ne kadar canım,hatırlıyor musun?

evet canım, ama teflon çizildiğinde sağlıksız, yani çizilmediyse sorun yokmuş, ama en ufak çizikte de ciddi zehir saçıyormuş :26::26:
ben de teflon sahan, tava ve tencere de var ama işte onların çok uzun ömürlü olacağını düşünmediğim için bunları aldım
evet canım döküm için en iyisi diyolar :114:
canım ben büyük tenceresini 79a aldım galiba, küçüğünü de ya 49a ya 59a almıştım yanlış hatırlamıyorsam :114:

Haklsın ama cnm izin almam çok zor :18::18: bakalım artık bişeler yapıcaz ama havalar cok soguyor cok kar olursa işimiz zor

evet ya onları unuttum tavalarım da var teflon inşallah çizmeden kullanırım ama şu dökümlerden de bir tane alayım ya..meraklandım şimdi...
sağolasın canım...
güle güle kullan inş.tekrardan

kızlar yarın dişçiye gideceğim erkenden,sonra da dershaneye...
o nedenle erken çıkıyorum...görüşmek üzere öpüyorum hepinizi,iyi geceleeeeer bacılar

Son düzenleme:
gazoom keyifli günlerde kullannn herbi parçanı esseyi sewiorumm bendee epey bi eksiğimi tamamladım esseden hafta sonu

canım şimdiden geçmiş olsun, görüşürüz, iyi geceleerr, baş baaşş

gule gule kullan tenecerenı, tavanı ve maşanı

ıyı bısı almıssın bellıkı yıllarca kullanabılırsın hayırlı olsun tekrarcıktan

bende yazdım bu dökum andonıze tencerelerı not alıyım barı bı magzaya gıdınce demesınler kıza bak ceyız almaya geldı hıc bısı bılmıyor dıye

maşalar cok ıyı oluyor ya özellıkle mısafır geldgınde, bu sene maşa koymayı unutmusm cay servısı yaparken mısafrler gıttıkten sonra tum sekerlerı attım

ellerı degdı dıye nerden bılebılrım kı ellerınde mıkrop olmadıgını, dısardan gelıyorlar sonucta:44:

bosuna teyzelerden ıcın anne yarısı demıyorlar, sen paraya teyzecınde sana kıyamamıs

o pembe tıghtın uzerıne beyaz tshörtte cok guzel olurben bazen ayrı ayrı alırım kendım takım yaparım

owww bayram alısverısmı kıyafetmı alacaksınız carsamba gunu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…