2012' de yazın evlenecekler

evet suprız olabılır karsına bı buket cıcekle cıkarmıs

ohh ne guzel olur

ınsallah sorun yasamassın canım yollardan

ama tatil planı yapıyoruz cnmm nasıl süprz olu orasınıda bılemedm ama dagıtımda geldgnde falan süprz yapmştı
inş yollarda sıkıntı olmaz cnm sıkıntı olmuycagını bılsem otel ıslerıne bakcm erken rezervasyn

kızlaarr bakın haftasonu praktikerde ne bulduk, bu arada o hengamede yapı market gezmeyi de ihmal etmedik :))) çok severiz de ikimizde, alet edevat çanak çömlek hepsine bakarız :))
böyle mumluklar bulduummm, altın sarısı kalpli var yıldızlı vaarr
tanesi 3 liraydı
ben tabi hemen hesap etmeye başladım
13 tane kız olsa toplam, her birine 2 şer taneden toplam 26 tane lazım olsa, 3 liradan 78lira yapar ki çok geldi bana, derkeeeennnn aşkım dedi ki ben sana yaparım ki bundan (benim adamın çalıştığı yerden başka bir de ayrıca hobi gibi de çalıştığı arakadşıyla ortak bir atölyesi var ve orda makinaları da var). poliamitten yapsam işini görür mü dedi (poliamid sert, çok hafif olmayan plastik bir malzeme bu arada), ay görmez miii dedim, uçtum havalaraaaa
aynen resimde gördüğünüzden yapıcaz, hatta kalplerin iki üst köşesine A ve C harflerini de oydurucaz makinaya, ben kalplerin yarısını kırmızıya boyayıp (parlak sprey boyaları var atölyede) baş harflerimizin olduğu girintileri de yaldızlı sarıyla doldurucam, diğer yarısını da tam tersi, kalbin tamamını resimdeki gibi yaldızlı sarıyla boyayıp başharflerimizin oyuklarını kırmızı boyayla doldurucammm
ortadaki oyuğada normal t light mumlardan yerleştiricem
bir de belki kenarlarını lastikli minik danteller var annemin aksesuarları arasında, onlardan ince bir şerit yapıştırarak süslerim belki..
resimdeki gibi böyle kızlar ellerinde taşicaklar kına merasimindee
ay praktikerdeki halimi görücektiniz, ben bunları anlattıkça aşkım hallederiz birlikte bile yaparız dedikçe havalara uçtum
kendi el emeğimiz olunca daha tatlı oluyo yaa :)) )

çoook guzel olur walla cnm super fikir..

tatlım süper düşünmüşsssssssssssssssssssssün valla bunlara benzer gecenlerde bı kınaya gıtdım ordada vardııııı muhteşem olur

hahah görünce " sipariş ettgm zaman kargocu acaba ne oldgunu bılır mııı " diye düşündüüm...

ayyy bendee siparişlerim hep babamın iş yerine gelio açar falan onu düşünüorum çookk güsell şeyler beğendim ben yaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…