2012' de yazın evlenecekler

Rosaria jartiyer takımı 20 tl pek ucuz ama kalitesını bılemem bır de rengı cok hoşuma gotmedı kızlar acık kırmızı

ben de kaçtım yavrular, yarın sabah yine erken çıkıcam dışarı

iyi geceleerrr

GÜNAYDIN CANLAR..

size haberim var...babam dün gitmiş konuşmuş ve biz öğretmen evini tutuyoruz..şimdi müzik için birisini ayarlıcaz yemek için fiyat alıcaz bikaç yerden ve pasta için konuşucaz..evde olmuycak mutluyum aşkımla dans edicez ona dair çok daha güzel fotograflarımız olucak..aşkım dün annemle konuştu kıyafet için istanbula gitmeme izin verdi..ama eğer cumarteside gitme imkanı olursa işyerinden takı işinide halledelim diye düşündük.ama annem o konuda ne der bilmiyorum hani illa bi büyüğüm olsun isterse yanımda pazar gderim..kızlar altın için kapalıçarşıya gidicez heralde peki kıyafet için nereye gidelim pazar günü olucağı için yada cumartesi kapalı olmayan biyerlere yönlendirin beni aklımda olsun semt avrupa yakasından

lilacım amcanla konuştunmu nodu:26:

Hayır cnm dün yemekten sonra uyudum bu akşam giderim yanına konuşmaya bakaLım..

Ohh ne güzeL canımm istedigin oLduu =)
Avrupa yakasında semt oLarak da nerede oLcagını söLersen cnm yardımcı oLurum...

iş aramayalı baya oldu , az dönüş yapıolardı en son çok yere başvursanda, şimdide öle mi acaba
inşallah istediğin gibi bulursun canım

çok dönüş var ama seni ahdeme gibi kullanmak istiyolar verdikleri parada 820 felna:26::26:

lavantacım kapalı yer olmassa eminönünde istemediğin kadar çeşit var...ama illa kapalı mekan diyosan cevahir felan girmek zorundasın ama pahalı oralar eminönü hem ucuz hem çok şık şeyler var

bakırköy tarafına kesin gideriz çünkü yenikapıda inicem ben bilmiyorum açıkçası ama hani bakırköy mecidiyeköy aksaray eminönü gibi yerler olabiir ama işte pazar günü ya eminönü tarafı hani orda pazar varya o olmayabilkir mi unuttum kaçzamandır

eminönünü hatırlamana gerek yokki canım her yer bissürü magaza dolu
ve en uygun orda var çeşit çeşit model...mağazalar istanbulda hep eminönünden alıp satarlar
yani eminönünden almasanda eminönü malı alırsın

evet doğru, cevahir gibi markaları barındıran biryerde az seçenek olucak kafanda şu marka bi elbise vardı onu alıcacm gibi bişe yoksa bende eminönünü tavsiye ederim canım. Hem elbise alınca aynı kumaşından her ton renkte ayakkabı çeşitleri de kolayca bulunuyormuş.

saolun kızlar aşkımada söyleyeyim beni eminönüne götürsün...ama ben eminönünde nereye giricem zaten kapalıçarşımı mısır çarşısımı yokmu orada yeni cami tarafınamı bakıcam yoksa diğer taraflaramı hani pek vaktim olmayacağı için direk nereye gideceğimi biirsem vakit kaybım olmaz..

birde siz kristal diye bi marka duydunuz mu?bana bornoz takımı taç ve özdilek istedim kristal alıcaklarmış nette bişey bulamadım bi vardı resim ve fiyat 89 lira kimbilir ne kadar inceki o fiyata çok ucuz geldi bana ya birde tacın yan ürünüymüş kristal

duydum ama kalitesini bilmiyorum canım...bak mısır çarşısına gir hiç sapmadan düüüm düz yürü sonra o yokuşu çık nişan elbiselerin olduğu yere gitcem de orda çok şey var

duydum ama kalitesini bilmiyorum canım...bak mısır çarşısına gir hiç sapmadan düüüm düz yürü sonra o yokuşu çık nişan elbiselerin olduğu yere gitcem de orda çok şey var

bişey daha sorayım acaba mısır çarşısında pazar günü kuyumcular açıkmıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…