cnmö bana yazdın bu cevabı heralde ben üzerime alındımbi bakabilirsen ismine bizde gidip bakarız kapalı çaşı demişti ama pek gezmeye vakit olucanı düşünmediğimden direk kıyafet ve alyının biarada bulunduğu yere gideyim diyorum emiönü kızların tavsiyeleriyle içime sindi dümdüz o yokuşu çıkıcam nişan elbiselerini sorucam tatatamm
eminönünde yok yok lavantacımmm
orda kapalı çarşı da pahalıdır kapalı çarşının dışındaki dükkanlara bak
zaten sor sana tarif eden çok olur nişanlık elbise arıyorum fln de herkez gösterir
çok iyi pazarlık et hiç korkma o konuda hatta 500e elbise bulursan bunu çok beğendim ama 350 liram var fln de almazsan adım pink değil o kadar yani öle bir pazar eger öle olmasaydı herkez akın akın gitmezdi.. Bir de sabah erkenden git ki rahat rahat alışveriş yap çok dolaşacağın için vaktin kalmaya bilir. Sana adresi vereceğim müsait bi zamanda
021204 cnm geçmiş olsun...
bubabur cnm çok sevindim..
bende eve gittim anneme sordum cumartesigünü işten izin alırsam istanbula gidicem aşkımada söyledim eminönüne gidelim diye oda tamam dedi görümcem ve kayınvalidemde gelicek altınları alıp ayrılırız belki belkide elbiseyide hep beraber bakarız bilmiyorum..orda kalma durumuda var hem arkadaşımı çok özledim hem nişana davet eder hemde onları görmüş olurum
çok teşekkür ederim cnm tamam pazarlık yapıcam ama sabah erken gitme durumum yok gemi ile 12 de ordayım 1 de eminönünde oluruz ve ilk altın bakıcamızdan dolayı yine 3 ü bulur heralde tabiki evdeki hesap çarşıya uymaz misali..hayırlısı ile bulurum inşallah hemen yüzüklerimizin fotosunu çekip koyarım derdim ama utanırım onların yanında görmemişler gibi
canım 5 gibi orda mağazalar hep kapar ama:26:
yaa napcam ben o zman hani olurda alamadığımızı beğenemediğimizi düşündündüğümde ne olcak..12 de zaten istabuldayım e yenikapıdan eminönü 1 saati trafikle falan bulur belki gitmesi 1 olsun orda altın falan bakıcaz 1 saatte hayatta beğenemem ben ki kıyafetide öyle hele o çeşitte mağazada yatsam beğenememakşam olsunda bi konuşayım aşkımla havalarda çok soğuk bu soğukta nasıl gezerim soyunurda o kıyafetkeri denerim bilmem..ayy heyecanlandım ya kızlar birde dans müziği önerileriniz var mı?
çoook sevindim istanbul a gelebilmenee ve tabi öğrt.evini tutmanızaaGÜNAYDIN CANLAR..
size haberim var...babam dün gitmiş konuşmuş ve biz öğretmen evini tutuyoruz..şimdi müzik için birisini ayarlıcaz yemek için fiyat alıcaz bikaç yerden ve pasta için konuşucaz..evde olmuycak mutluyum aşkımla dans edicez ona dair çok daha güzel fotograflarımız olucak..aşkım dün annemle konuştu kıyafet için istanbula gitmeme izin verdi..ama eğer cumarteside gitme imkanı olursa işyerinden takı işinide halledelim diye düşündük.ama annem o konuda ne der bilmiyorum hani illa bi büyüğüm olsun isterse yanımda pazar gderim..kızlar altın için kapalıçarşıya gidicez heralde peki kıyafet için nereye gidelim pazar günü olucağı için yada cumartesi kapalı olmayan biyerlere yönlendirin beni aklımda olsun semt avrupa yakasından
vaaaay süpermiişş, bak seninki de güzel güzel ilerliyoo, bugün ne güzel haberler aldık yaao zaman bişe diyemicem canım bencede almışken özdilek veya taç almalıydı
kıslaaar çok güsel haberlerim var kaynanam annemi aramış şubatta gelsin 15inde söz sonundada nişan yapalım demiş
salon bakalım düğün içinde tarih nasılsa kafamızda net demiş bayramda buluşup salon ve mobilya bakcas
mobilyalar gelince onaylancak salon tutulcak ama parasını ödickler o gelene kadar
çooook öutlu oldummmmm
ay süper, sen de çok mutlsun, bakın hergün birilerimizin tarihi netşleşiyor, birileri mekanını ayarlıyor oohhmerhaba tatlı gelinciklerbikaç gündür giremedim bende hasta oldum aman dikkat edin kendinize hemen geçmişi okumaya baslıyorum..
veeee hmen söyliim yarın yer tutmaya gidiyoruzzz avcılar beneri tutucaz nisan 28 yada 21 cok mutluyummm
bence görümcen ve kayınvalidenle gez, en güzeli, hem fikir verirler elbiseler konusunda, hem onlar eminönü veya fatih in bahsettiğimiz yerlerini bilirler, daha kolay gezersiniz bence :112:021204 cnm geçmiş olsun...
bubabur cnm çok sevindim..
bende eve gittim anneme sordum cumartesigünü işten izin alırsam istanbula gidicem aşkımada söyledim eminönüne gidelim diye oda tamam dedi görümcem ve kayınvalidemde gelicek altınları alıp ayrılırız belki belkide elbiseyide hep beraber bakarız bilmiyorum..orda kalma durumuda var hem arkadaşımı çok özledim hem nişana davet eder hemde onları görmüş olurum
kızlaaarr ben geldmmmm
bugun nekadar guzel haberler okudum boyleeeeeeeçok sevındm hepinizi ayrı ayrı tebrık ederim....
kızlaaarr ben geldmmmm
bugun nekadar guzel haberler okudum boyleeeeeeeçok sevındm hepinizi ayrı ayrı tebrık ederim....
oojjjgeldin gizemim
(bu arada kızlar ben nicklerinizi anlayamadığım zaman tam olarak, yazdığınız sessiz harflere en yakın isimlerle hitap ediyorum, hani bir şekilde hitap etmek istiyorum, mesela gzmvs yazmaya çalışmak yerinehani sonra ne diyo bana bu kız demeyin sonra )
çoook saol tatlım ilerde bebiş hayallerimizde olunca ohooo hele bi gör o zaman bu topiği
iyi canım napiyim, sabah alışverişe çıkmıştık, bi de pazara uğradık oohhhhoşbulduk gasalonmmmiyi yapıosn gasolıncm en kestrme yolu daha iyi :) bende balayı oteli bakıorm araştrmalrım hiç bıtmıorki sen napıorsn cnm
hımm hamam diyosun :26:kızlar bişey solıcem sizee..ya kına için son moda hamamda kına :) duydunz mu hiiçç? bende oyle yapym dıorm uygun bı yer bulursam bı hafta once pazar gunu gunduz hem gelın hamamı hem kına karışımı bişey olur..değişik olsn istıorum...nasıl olur szce?
ohh be gasolncim hoşgeldin cnm..nyu falanda yok bugün ozluur yok
kızlar size bişey sorucam şimdi biz nişanda damada saat alalım mı? eğer nişanda saat alırsak düğünde ne takıcaz annemler bana bişey taksınlar mı pek takılcak bişeyde yok birer çeyrek takılsa yeterli mi?şimdi bizim burda adet takılmıyor takı ama onların adetleri nişanda takı oluyormuş napsam ki mantıklı nasıl yaparsak daha hoş olur objektif fikirler isityorum annemle ona göre konuşucam bu akşam
selam arkadaşlar bende 2012 gelini olcam ama düğün salonu bulabilirsem
şimdiden c.tesiler dolmuş yer yok,inciraltında fiyatlar uçmuş hatta bazı yerler sadece yemekli düğün alıyolar delirmiş bunlarrrrrr :S
kaynaklarda bikaç yer baktık oraları da 5000 tl bundan ucuzunu da bulamam kır düğünü istiyorum çünkü ama düğün sezonu kapandı düğünleri nasıl yapıolar müzik ii mi hiçbşi bilmeden karambole salon tutcam mecburen. gezen bilen arkadşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim.
bende bildiklerimi sizinle paylaşayım;
inciraltında izzet garden'a gitik ben orda geçen ay en yakın ark düğününe gitim çok beğendim eğlencesi organizasyonu süperdi hiçbi aksilik yaşanmadı ve herkes memnun çıktı salondan.arkadaşlar 5000 tl ye tuttular 450 kişilik pasta kola fiyatıydı.orayı tutarım die bi hevesle gittim önce ctesilerin dolduğunu duydum yıkıldım bi tel 2 haziran c.tesi boş onun için de 400 kişi ye 6500 istediler.eğer bayramdan sonra yani 25 ağustos c.tesi olursa da 7500 istediler yıkıldım resmen.
şehri garden a gitik adamlar pasta kola düğün yapmıolarmış illa yemekli olcak o da kişi başı 70 den başlıo :)
kaynaklarda aşk olsuna baktık kır bahçesi 1 de sandalyelern lake olması hoşuma gitti plastik giydirme sandalye deil yani.5000 tl istediler herşey içinde kuru pasta ikramı da dahil.ordan birlik otele gittik orası biraz daha pahalı ordan bi tanıdık aşk olsundan 2 çiftn geçen sene orayı iptal ettirdklerinden bahsetti düğün sezonu açılınca düğüne bakmaya gitmişler beğenmemişler eğlencesini servisini fln böylece orayı da eledik.yarın da havuzbaşı erolun yeri die bi yer önerdi oraya bakcaz bakalım orası da 16 haziranda sadece boş yeri varmış.
offf napcam bilmiom çok zormuş bu işler yaaaa((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?