2012' de yazın evlenecekler

eminönünde yok yok lavantacımmm

orda kapalı çarşı da pahalıdır kapalı çarşının dışındaki dükkanlara bak
zaten sor sana tarif eden çok olur nişanlık elbise arıyorum fln de herkez gösterir
çok iyi pazarlık et hiç korkma o konuda hatta 500e elbise bulursan bunu çok beğendim ama 350 liram var fln de almazsan adım pink değil o kadar yani öle bir pazar eger öle olmasaydı herkez akın akın gitmezdi.. Bir de sabah erkenden git ki rahat rahat alışveriş yap çok dolaşacağın için vaktin kalmaya bilir. Sana adresi vereceğim müsait bi zamanda

021204 cnm geçmiş olsun...

bubabur cnm çok sevindim..

bende eve gittim anneme sordum cumartesigünü işten izin alırsam istanbula gidicem aşkımada söyledim eminönüne gidelim diye oda tamam dedi görümcem ve kayınvalidemde gelicek altınları alıp ayrılırız belki belkide elbiseyide hep beraber bakarız bilmiyorum..orda kalma durumuda var hem arkadaşımı çok özledim hem nişana davet eder hemde onları görmüş olurum

çok teşekkür ederim cnm tamam pazarlık yapıcam ama sabah erken gitme durumum yok gemi ile 12 de ordayım 1 de eminönünde oluruz ve ilk altın bakıcamızdan dolayı yine 3 ü bulur heralde tabiki evdeki hesap çarşıya uymaz misali..hayırlısı ile bulurum inşallah hemen yüzüklerimizin fotosunu çekip koyarım derdim ama utanırım onların yanında görmemişler gibi

canım sakın çarşıdan bakma o dediğim yokuşta binlerce abiyeci var ve 500de desele pinkin dediği gibi 300e bile veriyolar...pazarlıktan çekinme...sabah gidersen daha çok yardımcı oluyolar

canım 5 gibi orda mağazalar hep kapar ama:26:

canım 5 gibi orda mağazalar hep kapar ama:26:

yaa napcam ben o zman hani olurda alamadığımızı beğenemediğimizi düşündündüğümde ne olcak..12 de zaten istabuldayım e yenikapıdan eminönü 1 saati trafikle falan bulur belki gitmesi 1 olsun orda altın falan bakıcaz 1 saatte hayatta beğenemem ben ki kıyafetide öyle hele o çeşitte mağazada yatsam beğenememakşam olsunda bi konuşayım aşkımla havalarda çok soğuk bu soğukta nasıl gezerim soyunurda o kıyafetkeri denerim bilmem..ayy heyecanlandım ya kızlar birde dans müziği önerileriniz var mı?

CANIM bence ilk elbise bak sonra altın bak altın heryerde istanbulun var zaten
elbise daha mühim çeşit olarak bolbol bakman için

çoook sevindim istanbul a gelebilmenee ve tabi öğrt.evini tutmanızaa
bak ne güzel isteklerin bir bir gerçekleşiyor, demiştim sana, ay çok mutlu oldum vallaaa
canım mısır çarşısı cumartesi de pazar günü de açık, ama kapalı çarşı pazar günleri kapalı
ama kapalı çarşı hiç önemli değil zaten pahalı da, kapalı çarşının çıkışında-mahmutpaşa yokuşunun sonundaki kuyumculara bak, veya istanbulda kuyumcudan bol bişey yok zaten, sıkıntı yapma altın işini nasılsa hallolur :112:

kıyafet işi için eminönünde gönlüne göre bulamazsan mutlaka ama mutlaka fatihe bak, çok yakın zaten, çünkü istanbulda abiye bolluğu istiyosan faith ve bakırköydür, zaten gelinlikçiler de fatihtedir.
hem çeşit çok, hem de fiyat çeşitliliği çok, yani uygunu da var pahalısı da var, tabi eminönünde de var abiye mağazaları
zaten hem altın hem elbiseyi kısa zamanda halletmek zorundaysan önce eminönüne gidip ikisini de halletdebilirsin orada
zaten mısır çarşısının içinde de kuyumcu var, ve zaten mahmutpaşaya abiyecilerin oraya doğru yokuş yukarı çıkıcaksın ya,
çıktığın yerin sonu kapalı çarşının çıkışı, yani çarşıdan çıktıktan sonra orda da kuyumcular var,
hatta benim kuyumcum o yokuşun tepesinde kapalı çarşının hemen çıkışından sonra 1-2 dükkan ilerde.

bu arada bakırköy fatih eminönü gibi yerler (kapalı çarşı hariç) pazar günü açıktır zaten, yani gün açısından sorunun yok
yalnız eminönündeki mağazaların fatihten farkı, 5-5:30 gibi en geç kapatırlar maalesef

vaaaay süpermiişş, bak seninki de güzel güzel ilerliyoo, bugün ne güzel haberler aldık yaa

ay süper, sen de çok mutlsun, bakın hergün birilerimizin tarihi netşleşiyor, birileri mekanını ayarlıyor oohh
bu arada geçmiş olsun canım

bence görümcen ve kayınvalidenle gez, en güzeli, hem fikir verirler elbiseler konusunda, hem onlar eminönü veya fatih in bahsettiğimiz yerlerini bilirler, daha kolay gezersiniz bence :112:
oohh kalırsan daha güzel tabi, hadi inşallah

Son düzenleme:
kızlaaarr ben geldmmmm

bugun nekadar guzel haberler okudum boyleeeeeee çok sevındm hepinizi ayrı ayrı tebrık ederim....

kızlaaarr ben geldmmmm

bugun nekadar guzel haberler okudum boyleeeeeee çok sevındm hepinizi ayrı ayrı tebrık ederim....

oojjjgeldin gizemim

(bu arada kızlar ben nicklerinizi anlayamadığım zaman tam olarak, yazdığınız sessiz harflere en yakın isimlerle hitap ediyorum, hani bir şekilde hitap etmek istiyorum, mesela gzmvs yazmaya çalışmak yerine hani ne diyo bana bu kız demeyin sonra )

Son düzenleme:

hoşbulduk gasalonmmm iyi yapıosn gasolıncm en kestrme yolu daha iyi :) bende balayı oteli bakıorm araştrmalrım hiç bıtmıorki sen napıorsn cnm

kızlar bişey solıcem sizee..ya kına için son moda hamamda kına :) duydunz mu hiiçç? bende oyle yapym dıorm uygun bı yer bulursam bı hafta once pazar gunu gunduz hem gelın hamamı hem kına karışımı bişey olur..değişik olsn istıorum...nasıl olur szce?

ohh be gasolncim hoşgeldin cnm..nyu falanda yok bugün ozluur yok

kızlar size bişey sorucam şimdi biz nişanda damada saat alalım mı? eğer nişanda saat alırsak düğünde ne takıcaz annemler bana bişey taksınlar mı pek takılcak bişeyde yok birer çeyrek takılsa yeterli mi?şimdi bizim burda adet takılmıyor takı ama onların adetleri nişanda takı oluyormuş napsam ki mantıklı nasıl yaparsak daha hoş olur objektif fikirler isityorum annemle ona göre konuşucam bu akşam

hoşbulduk gasalonmmm iyi yapıosn gasolıncm en kestrme yolu daha iyi :) bende balayı oteli bakıorm araştrmalrım hiç bıtmıorki sen napıorsn cnm
iyi canım napiyim, sabah alışverişe çıkmıştık, bi de pazara uğradık oohhh
ama donduumm :18: eve geldim, ilk iş kombinin derecesini yükselttim sonra da battaniye pike ne bulursam girdim altına
şimdi şimdi biraz ısındım

öyle canım ya, sen nerede bakıyosun balayı oteli? lokasyon belli mi?

hımm hamam diyosun :26:
canım ben hiç gitmedim hamama o yüzden bilmiyorum ki nasıl olur? hani hamam ortamını da hiç yaşamadığım için bilemiyorum
otantik bişey olabilir diyebileceğim ancak
hani gelin hamamı da eski bir adettir ya :112:

ah yavruşuumm hoşbulduumm

canım biz saat alacaktık nişanda birbirimize ama son ana bıraktığımız için alamadık
o yüzden saat işini düğüne bıraktık
annemle de damada bişey takmazsak olmaz diye düşündük, annem nişanlıma tam altın taktı
bizde nişanda takı adeti vardır o yüzden annem, abim ve ablam bana birer bilezik taktılar ayrıca eniştem de yani ablamın kocası da nişanlıma bir çeyrek daha taktı
ama sizde adet yoksa dediğin gibi küçük birer altın, çeyrek veya yarım gibi, veya ailen adına bir tam altın gibi, takmaları yeter zaten canım bence :112:

Tatlım senin gittiğin her yeri adım adım bende gittim sanki kendimi gördüm bian hemde ben yazın ortasında başladım arayışlara sen düşün ben balcovada oturyorum inciraltı yıkım kararı alındı orayı bende bastan eledim senin gittiğin yerlere gittim hem hepsi ucuk fiyatlar söyledi bizede kaynaklar buca tarafındafa cok yere gittim hiçbiri içime sinmedi ulasım yol hep problem gelenler için en son bucada bahhce var oraya gittik hem içerigi cok fazla hemde hizmet süper cok arkadasım orda evlendi tek bir sikayet duymadım burda pınar ve ben orayı tuttuk 5000 benim c.tesi günü 23 haziran pınarında h.içi yanlıs hatırlamıyorsam 3.500 tuttu oda kesinlikle tavsiye ederim git birde kendin görüs canım ama sıcak bir ortamı var begenecegini umuyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…