Lavantacım istanbula gitmeye izin çıktı galiba, gözün aydınsaolun kızlar aşkımada söyleyeyim beni eminönüne götürsün...ama ben eminönünde nereye giricem zaten kapalıçarşımı mısır çarşısımı yokmu orada yeni cami tarafınamı bakıcam yoksa diğer taraflaramı hani pek vaktim olmayacağı için direk nereye gideceğimi biirsem vakit kaybım olmaz..
birde siz kristal diye bi marka duydunuz mu?bana bornoz takımı taç ve özdilek istedim kristal alıcaklarmış nette bişey bulamadım bi vardı resim ve fiyat 89 lira kimbilir ne kadar inceki o fiyata çok ucuz geldi bana ya birde tacın yan ürünüymüş kristal
cumartesi açık ama pazardan emin değilim canım
selammm kızlarrrr, işlerin yoğunluğundan bi bakıp çıkmak zorunda kalıyordum...
Nasılsınız bakalım?
Lavantacım istanbula gitmeye izin çıktı galiba, gözün aydın
Kristalin nevresin takımını kullandım, iyiydi, ama bornoz için bilemem. Bu 89 tl aile setinin fiyatımı... Eğer öyleyse kalitesini bilemem..
Kyınvalidem bana özdilek'in almış, çok beğendim. Fiyatları 350 civarı:26:
Selammm kızlarrrr, işlerin yoğunluğundan bi bakıp çıkmak zorunda kalıyordum...
nasılsınız bakalım?
Lavantacım istanbula gitmeye izin çıktı galiba, gözün aydın
kristalin nevresin takımını kullandım, iyiydi, ama bornoz için bilemem. BU 89 tl aile setinin fiyatımı... eğer öyleyse kalitesini bilemem..
Kyınvalidem bana özdilek'in almış, çok beğendim. fiyatları 350 civarı:26:
CNM BABAMDAN GİZLİ bi pazar kaçamağı yapalım dedik hadi kaçamak yaptık diyelim bari cumartesi olsunda takı işini isteme gününe kalmasın diye cumartesi için anneme daha sormadım annem sorucam ve patrondan izin alma durumu alıcak..bakalım hafta sonuna kadar onu hallettmen gerek..
kristal aile sati yazıyordu nette ben sitesini buldum baktım pek güzele benzemiyor açıkçası ben taç falan istedim pahalı geldiği için buna kaçtılar ben biliyorum üzüldüm ama ya hani çok kötüsüde var sitesinde daha göze hoşgelenide inş.göze hoş gelenlerden bari alırlarda içime bari sinmiş olur..birde söylemesem taç özdilek diye gam yemicem..birde kayınvalidem telefonda anneme en kalitelisini aldım demiş..pehh
c.tesi günü bildigim kadarıyla erken kapatabiliyorlar
altın almak için orda bir han var o hanın içinden alışveriş yaparsanız uyguna gelebilir bende altınlarımı ordan almıştım tanıdık aracılığı ile
ama şimdi hanın adını unuttum ama kartı vardı bana altının gramını kaça aldığımıızı fln yazmışlardı istersen nona bakabilirm
bakırköy tarafına kesin gideriz çünkü yenikapıda inicem ben bilmiyorum açıkçası ama hani bakırköy mecidiyeköy aksaray eminönü gibi yerler olabiir ama işte pazar günü ya eminönü tarafı hani orda pazar varya o olmayabilkir mi unuttum kaçzamandır
merhaba canım, bi yemek yiyip geldimmrb deryaw
aynı bende senin gibiyimm...yğunluktan ancak arada katılabiliyorummm
hımmm kaçamaklar tatlı olurCNM BABAMDAN GİZLİ bi pazar kaçamağı yapalım dedik hadi kaçamak yaptık diyelim bari cumartesi olsunda takı işini isteme gününe kalmasın diye cumartesi için anneme daha sormadım annem sorucam ve patrondan izin alma durumu alıcak..bakalım hafta sonuna kadar onu hallettmen gerek..
kristal aile sati yazıyordu nette ben sitesini buldum baktım pek güzele benzemiyor açıkçası ben taç falan istedim pahalı geldiği için buna kaçtılar ben biliyorum üzüldüm ama ya hani çok kötüsüde var sitesinde daha göze hoşgelenide inş.göze hoş gelenlerden bari alırlarda içime bari sinmiş olur..birde söylemesem taç özdilek diye gam yemicem..birde kayınvalidem telefonda anneme en kalitelisini aldım demiş..pehh
kafana takma canım alabilseler alırlardı sanırım..siz daha iyisini alırsınız elbet
alabililer cnm durumları müsait ...ben biraz kullanırım baktım çok kötü ise alırım yenisini artık yapıcak başka bişey yok üzülmeye değmez ama özenmemişler gibi geldiği için taktım yoksa zevkler tamamen farklı..
saolun kızlar aşkımada söyleyeyim beni eminönüne götürsün...ama ben eminönünde nereye giricem zaten kapalıçarşımı mısır çarşısımı yokmu orada yeni cami tarafınamı bakıcam yoksa diğer taraflaramı hani pek vaktim olmayacağı için direk nereye gideceğimi biirsem vakit kaybım olmaz..
birde siz kristal diye bi marka duydunuz mu?bana bornoz takımı taç ve özdilek istedim kristal alıcaklarmış nette bişey bulamadım bi vardı resim ve fiyat 89 lira kimbilir ne kadar inceki o fiyata çok ucuz geldi bana ya birde tacın yan ürünüymüş kristal
o zaman bişe diyemicem canım bencede almışken özdilek veya taç almalıydı
kıslaaar çok güsel haberlerim var kaynanam annemi aramış şubatta gelsin 15inde söz sonundada nişan yapalım demiş
salon bakalım düğün içinde tarih nasılsa kafamızda net demiş bayramda buluşup salon ve mobilya bakcas
mobilyalar gelince onaylancak salon tutulcak ama parasını ödickler o gelene kadar
çooook öutlu oldummmmm
online davetiye aldım ben de iki tane şimdi ücretsizduymuştu fuarın çok güzel olduğunu
merhaba tatlı gelinciklerbikaç gündür giremedim bende hasta oldum aman dikkat edin kendinize hemen geçmişi okumaya baslıyorum..
veeee hmen söyliim yarın yer tutmaya gidiyoruzzz avcılar beneri tutucaz nisan 28 yada 21 cok mutluyummm
merhaba tatlı gelinciklerbikaç gündür giremedim bende hasta oldum aman dikkat edin kendinize hemen geçmişi okumaya baslıyorum..
veeee hmen söyliim yarın yer tutmaya gidiyoruzzz avcılar beneri tutucaz nisan 28 yada 21 cok mutluyummm
geçmiş olsun canımm selamlarhayırlı osun çok iyi haber nisan çok güzel bi zaman evlenmek için , düğün dimi, nişan deil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?