Kızlarrrr kendimi sizden cok uzaklasmıs hissttim bugün yaa neler kacırmısım benBirbirinizi görmüşünüz faceler alınmıs önümde suan okumam gereken 27 sayfa var ve ay sonu birsürü iş var aralarda girip okuyorum ve fırsat buldukcada yazıcam beni unutmayın ona göreee bende face adreslerinizi isterim ona göre
benim facesim olsaydı bende söyler arkadaşlığımızı daha iler yapardık ama msn var olur mu?
Msn'e henüz kimse geçmedi canımben msn kuLLanmıorum ama kuLLananlar var mı biLmıorum cnm :44:
Maj attım canım eklersin öpüldünn :))
Selam kızlarrrrr...
Aşkıma sarılmama 8 gün kaldııııııııııııııı
Aynen tatlım, öyle heyecanlıyım ki, kalbim ağzımda atıyor resmen, yerimde duramıyorumAleykümseLam cnm..ayy ne güzeL nası heycanLısındır şimdiii =)) doya doya sarıL sevdiceğinee =)
oooyy Allah kurtarsın bacımyarın öğlen ağdaya gidicem dua edin bana hakkınızı da helal edin
bak yavruş ben alıntı yaparken bile o satırları almadım, işte sen de duymicaksın öyle şeylerigünaydın kızlar..
istanbul ziyaretim bitti geldim...ilk olarak size yazayım dedim..
.....................
aşkımda evlenme teklifi etti onuda anlatayım..üsküdara geçtik kız kulesinin karşında sarılıştıksnr restoranda gittik yemeğimizi yedik..aşkım bana bni ne kadar çok seviyorsun dedi bende açtım kollarımı bu kadar yapıyorum o sırada aldı yüğünü açtı kutusunu benimle evlenirmisin dedi bende evlenirirm aşkım dedim snr yüzüğü taktı ikimizde hafif kalktık öptüm ben onu öyle güzel vakit geçirdik.
.......................
ben face olayına girmedim yavruşum, direk foto koydumKızlarrrr kendimi sizden cok uzaklasmıs hissttim bugün yaa neler kacırmısım benBirbirinizi görmüşünüz faceler alınmıs önümde suan okumam gereken 27 sayfa var ve ay sonu birsürü iş var aralarda girip okuyorum ve fırsat buldukcada yazıcam beni unutmayın ona göreee bende face adreslerinizi isterim ona göre
Maj attım canım eklersin öpüldünn :))
oh oh ohhh adresler havada uçuşuyoBnde sana msj attm cnm bi baksana =)
Selam kızlarrrrr...
Aynen tatlım, öyle heyecanlıyım ki, kalbim ağzımda atıyor resmen, yerimde duramıyorum
Nişanımıza da 17gün var
oh oh ohhh adresler havada uçuşuyo
ewet canım, ben de ikimizinkini biliyorum sadeceve aleylümesselammm
ay ay ne güzeeeell, ilk organizasyonumuz gerçekleşicek galiba lavantayla senin nişanın dimi?
başka var mıydı ki acep?
Selam kızlarrrrr...
benim nişan 10 Kasım'da canımYa asLında nişan-düğün beLLi oLan tarihLeri yazsak da iLk kimin sonra kimin fLn takip etsek..
sağol tatlımmmmne güzel haber aşkla kalın :123:
benim nişan 10 Kasım'da canım
ay görmedim kuşum yaa, dün yazdıysan görmemişimdir, çünkü normalde geçmişi okumadan bırakmam ama bir tek dün okumadım, hakkını helal et cevap verememişimdir o yüzdenBen daha önce sana yazmıştım ama geçmişi okumadın heraLde gasoomm...Ben asLında sana ekLeme taLebi gönderdim ama o sen miydin değiL miydin biLmıorum
tünaydın rosaammtünaydınlar hatunlar napıyonusss,nassınıss
benim belli değil ama dediğin şey güzel olur, ama arada biz yazarsak kaybolur, eğer sultan ilk mesajı editleyebiliyosa o yazsa güzel olabilir ama uğraşmak ister mi? istemezse de ara sayfalarda yapabiliriz birimiz :112:Ya asLında nişan-düğün beLLi oLan tarihLeri yazsak da iLk kimin sonra kimin fLn takip etsek..
ay görmedim kuşum yaa, dün yazdıysan görmemişimdir, çünkü normalde geçmişi okumadan bırakmam ama bir tek dün okumadım, hakkını helal et cevap verememişimdir o yüzden
ya ben bu sabah birkaç kişiyi reddettim tanımadığım için belki de seninki de vardı bilmiyorum ki
ben pek facei sürekli açmam da, ama msn kullanırım, sürekli açıktır, ama galiba onu da sen kullanmıyomuşsun
Ne demek heLaL oLsun canımmm...kesin benimdir biri =)) bnde msn kuLLanmıorum ama görmekk istiorumm senii ekLesem yine kbL etsen oLmaz mıı :S
tünaydın rosaamm
benim belli değil ama dediğin şey güzel olur, ama arada biz yazarsak kaybolur, eğer sultan ilk mesajı editleyebiliyosa o yazsa güzel olabilir ama uğraşmak ister mi? istemezse de ara sayfalarda yapabiliriz birimiz :112:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?