Herkes tarihLerini yazarsa ben not aLıp toparLiicam ve tek mesajda aLt aLta yazıcam suLtancım da kopyaLayıp iLk msjına EKLer umarım..
tamam yavruşum, ekle tabi, ama senden ricam yorumlarında kk, forum, gasoline gibi kelimeleri kullanmaman :))) çünkü kk benim için farklı bir yer, ne nişanlım ne de başka kimse bilmiyor benim burada bu kadar çok şey paylaştığımı, hatta nişanlım bilse hiç hoşlanmaz maalesefhemen kabul ediyorum kuzucum sen ekle, ben hatırlamıyorum çünkü
aynen bende öyle bu konuda çok dikkatLiyim merak etmeeİsmim F iLe başLıo..
BENDE MSN OLAYINA GİRMEK İSTİYORUM..KAFANIZI BİRAZDA ORDA ŞİŞİREYİM
kızlar benim nişan 8 kasım 2011 düğün mayıs-haziran 2012 olucak kısmetse..
gasolincim evet bende beklerdim sen beğenmişssin içine sinen olsun demelerini ama nedense bende beni hep beğenmeme halleri bende bi özgüven eksikliği yaptı ve beğenmeyince çok takıyorum kimse değil annem beğenseydi yeterdi yani önceden kızlara uyumlu ol saygılı ol falan nasihat verildi heralde bana ise doldurulma kısmı düşünüyor aman ben anladım onları şöyle böyle inanın çok etkileniyorum hepsinin tecrübeleri var diye ben hepsini kale alıp sinir stres yapıyorum kendime..anneme söyledim etkilniyorum soğuyorum diye ama hiç hiç ..hakkını ödeyemem allah razı olsun ama bazen çok cahilce konuşuyor..allahım beni yanıltmasın eğer boşanma durumu falan olursa allah korusun ben işte o zaman söyleniceklerden korkuyorum..
Lilacıımmmmm benim 5-6 yada 12-13 mayıs sen benide gasom gibi mayıs 2012 yass tadlumm yazalım her yeree bitsin gitsin şu günlerrr
kızlar caruselde esseye girdim essemiydi isminide unuttum ama bi kek kalıbı dünya pahalı 3 yane küçüçük çerezlik 20 tl açıkcası gözüm korktu benim bütçeye hiç uymuyor
Lilacıımmmmm benim 5-6 yada 12-13 mayıs sen benide gasom gibi mayıs 2012 yass tadlumm yazalım her yeree bitsin gitsin şu günlerrr
dimi rosam yaa, kavuşalım artık şu günleree
hayal gibi gelio bazensankii hiç olmucak gibi cumartesi günü motor sınavımdan sonra paşayla evimize gittik,sanki ayaklarım yere basmıyo geziorum odaları ama benimmi o ev, bizimmi ,nerdeyim, kimimm, orası neresi ayyy yiyom galiba kafayıı
aa öyle mii, seninde mi pudra pembesi, bu arada ben görmedim dimi senin elbiseni? hatırlamıyorum ama :26:Gasomm kıss geçen dicektim unuttum bizim nişan elbiselerimis aynı ton
Ben daha önce sana yazmıştım ama geçmişi okumadın heraLde gasoomm...Ben asLında sana ekLeme taLebi gönderdim ama o sen miydin değiL miydin biLmıorum
tatlım benimkiler de buraya girdiğimi, bu kadar çok şeyimi paylaştığımı bilmiyorlar, sizinle aramızda sır yanitamam yavruşum, ekle tabi, ama senden ricam yorumlarında kk, forum, gasoline gibi kelimeleri kullanmaman :))) çünkü kk benim için farklı bir yer, ne nişanlım ne de başka kimse bilmiyor benim burada bu kadar çok şey paylaştığımı, hatta nişanlım bilse hiç hoşlanmaz maalesefhemen kabul ediyorum kuzucum sen ekle, ben hatırlamıyorum çünkü
bu arada listeyi ben toparlarım ilk diyosan, beni şimdilik mayıs 2012 diye kaydedebilirsin, net gün belli değil çünkü henüz
lilacım nişanım 10 kasım ama düğünümün tam tarihi belli olmasa da eylül 2012 die not alabilirsin tatlımKızLar tek tek cevap vermıorum ama tarihLeri not aLıyorum ben herkes yazdıktan snra Listeyi yazıcam..
ayy di mi yaa, aynen ben de öyle oluyorum, hemen evimiz bitsin taşınalım istiyorum, hayaller kuruyorum deli gibi..hayal gibi gelio bazensankii hiç olmucak gibi cumartesi günü motor sınavımdan sonra paşayla evimize gittik,sanki ayaklarım yere basmıyo geziorum odaları ama benimmi o ev, bizimmi ,nerdeyim, kimimm, orası neresi ayyy yiyom galiba kafayıı
öyle oluyo dimi? ne güzel ne mutlu sana, eşyalarınla daha da güzzel daha sıcak olsun inş. yuvanız, ve tabi sizinle
ah ah Rabbim bize de nasip etsin, biran önce bulalım artık biz de evimizi yaaa :84::84:
aa buarada sınavın nasıl geçtii?
tatlım benimkiler de buraya girdiğimi, bu kadar çok şeyimi paylaştığımı bilmiyorlar, sizinle aramızda sır yaniBilse çok kızar:26:
lilacım nişanım 10 kasım ama düğünümün tam tarihi belli olmasa da eylül 2012 die not alabilirsin tatlım
ayy di mi yaa, aynen ben de öyle oluyorum, hemen evimiz bitsin taşınalım istiyorum, hayaller kuruyorum deli gibi..
aşkitomu da çok özledim zaten
KızLar tek tek cevap vermıorum ama tarihLeri not aLıyorum ben herkes yazdıktan snra Listeyi yazıcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?