2012' de yazın evlenecekler

aa tüh, ben de geçen hafta ordaydım yaa, keşke pişti olabilseymişiz ben de bu hafta gitseymişim de

ya cnm tanımazdık birbirimiziama güzel olurdu düşünsene fotolardan tanımışız birbirimizi gasolinnnn lavantaaa diyip kuçaklaştığımızıbiimkinlerde ne oluyor nan derlerdi heralde..

Gasomm kıss geçen dicektim unuttum bizim nişan elbiselerimis aynı ton

gasoline demi paylaştı elbisesini ben görmedim rosacım senin gördüm ve çok beğenmiştim senide elbisenide ama gasoline ne zman paylaştı bende görmek istiyorummm

haaa evet tamam şimdi hatırladım, güzel değişik bir elbisen vardı, beğenmiştik cümleten
inşallah canım :)

ee napıosun bakiim gasocum bu arada
nası geçti haftasonu?
güzel geçti canım ya, bir sürü insanla tanıştım, öptüm durdum, biraz servise yardım ettim
bi ara ayaktda kaldım tabi çok kalabalık olunca, ama kayınvalidem dayanamadı yapma gerek yok dediysem de gitti biyerlerden tabure buldu kadıncağız taşıdı getirdi yanına oturttu beni benimki diyo ki valla artık seni benden çok seviyo galiba diyo, ki oğluna aşıktır benim kayınvalidem
öyle yani canım güzel geçti, hem ölmüşlerimize hem vatanımızai askerimize ettik dualarımızı, amin dedik geldik

ya cnm tanımazdık birbirimiziama güzel olurdu düşünsene fotolardan tanımışız birbirimizi gasolinnnn lavantaaa diyip kuçaklaştığımızıbiimkinlerde ne oluyor nan derlerdi heralde..
hakkaten

gasoline demi paylaştı elbisesini ben görmedim rosacım senin gördüm ve çok beğenmiştim senide elbisenide ama gasoline ne zman paylaştı bende görmek istiyorummm
canım ben iki kez koymuştum, bir ara yaparız yine öyle bir etkinlik, heyecanlı oluyo böyle bol action lı

ayy düzeltemedim msjı gasocum affola
sorun değil yavruşum estağfirullah, anladım ben

Allah kabul etsin canım, nereye gittin ki sen amin demeye? anladığım kadarıyla çok güzel bir ortam olmuş..
Benim kayınvalidem de öyle bi durumda kendi yerini bana verir hemen yaa kıyamam yazık

Allah kabul etsin canım, nereye gittin ki sen amin demeye? anladığım kadarıyla çok güzel bir ortam olmuş..
Benim kayınvalidem de öyle bi durumda kendi yerini bana verir hemen yaa kıyamam yazık

haa pardon canım ya, kızlar biliyodu da
ben de sen de biliyorsundur diye daldım öyle
kayınvalidemin annesi için kuran okutuldu da, pazar günü annemle biz de gittik :114:
süzüm süzüm süzüldüm de taze gelin olarak, kızlara da böyle anlatmıştım

Son düzenleme:

Bnmde nişan eLbisem ve ayakkabım pudra rengiydi =)

Ben ekledim kabul etmedin lilamm

EkLeme taLebi geLmedi ki yavruşş :44: ya yanLış birini ekLedin ya da nişanLımı ekLedin du bi bakiim

Allah iyiLiğini versin nişanLımı ekLemişsin =))))Onun profıL herkese açık ordan beni buL dedım sana onu ekLeme ordan bnm profıLımı ekLe nişanLıLar die yazıo ya =)

Son düzenleme:
Othellodan yorgan-yastık alan varmı hatunlar ya piyasamı böyle yorganlarda yoksa othellomu bu kadar pahalı??şuan indirimde ama yinede pahalı geldi bana:26::26:

heheh geçen hafta da ben öyle bi ortamdaydım, kayınvalidemin kardeşinin torunu oldu, lohusa mevlütünde, gerçi beni daha önce çookk kere süzmüşlükleri vardı da, doyamamışlar heralde 2 senedir süzmeye, geçen hafta da devam ettiler süzmeye

Othellodan yorgan-yastık alan varmı hatunlar ya piyasamı böyle yorganlarda yoksa othellomu bu kadar pahalı??şuan indirimde ama yinede pahalı geldi bana:26::26:
ne kadar ki canım fiyatları? geçenlerde koçtaşta kampanyası vardı othello kaz tüyü yorgan yastığın, ama almadım ya:26:

ben de othello kampanyaları gördüğümde bakıyorum ama henüz almadım
kaz tüyü mü baktıkların?

hahha öyle oluyodur tabi, yok beni pek süzme fırsatları olmamıştı, benim süzülme durumlarım yeni henüz

ne kadar ki canım fiyatları? geçenlerde koçtaşta kampanyası vardı othello kaz tüyü yorgan yastığın, ama almadım ya:26:
canım koçtaşta kamoanyada olana ben bakmıştık, ama onda gıdık tüyü %15 ti sadece, o yüzden emin olamamıştım

gerçi ben taz tüyü alıp almamaya da karar verebilmiş değilim ya :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…