Hoşqeldim canımcım
iyiyim ve çokkk heyecanlıyım pınaaarrr, aşkımın gelmesine 8, nişanımıza da sadece 17 gün kaldıııı
genel olarak şöyle canım;ne kadar ki canım fiyatları? geçenlerde koçtaşta kampanyası vardı othello kaz tüyü yorgan yastığın, ama almadım ya:26:
hehehben de othello kampanyaları gördüğümde bakıyorum ama henüz almadım
kaz tüyü mü baktıkların?
hahha öyle oluyodur tabi, yok beni pek süzme fırsatları olmamıştı, benim süzülme durumlarım yeni henüz
canım koçtaşta kamoanyada olana ben bakmıştık, ama onda gıdık tüyü %15 ti sadece, o yüzden emin olamamıştım
gerçi ben taz tüyü alıp almamaya da karar verebilmiş değilim ya :26::26:
Ayyyyyyyyyyyyyyyy süperrr yaaaaa
ay gasolincim ne çok biliyorsun gıdık tüyü falan ilk kez senden duyuyorum..eminim senin çeyiz süperdir ya herşeyi en ince ayrıntısına kadar biliyorsun ama rica etsem elbiseni şimdi tekrar hemen paylaşırmısın ..çok merak ediyorummm ne olurrr
heheho ilk süzüşler bi başkadır zaten neyse geçmiş olsun canım
ben de öyle tahmin etmiştim zaten, ucuz geldi bana, detay vermiodu reklamda ama kesin sırt tüyüdür bu demiştim, çünkü othellonun gıdık tüyü ağırlıklı olanları baya pahalı:26:
yaa ben de karar veremedim kaz tüyü alıp almamaya, sen ne alacaksın eğer kaz tüyü almazsan tatlım?
Pınarcım, benim nişanlığım seninkine çok benziyor, benimki narçiçeği rengi, bide önünde biraz taş işlemesi var
hımmm pahalıymış cidden canım:26:genel olarak şöyle canım;
Bianca Kaz Tüyü Yorgan 155x215 Cm=343 TL yerine 232.90 TL
Bianca Kaz Tüyü Yorgan 195x215 Cm=406 TL yerine 276,90 TL
Duogıallo Kaz Tüyü Yorgan 155x215 Cm=424,55 TL yerine 287,90 TL
Duogıallo Kaz Tüyü Yorgan 195x215 Cm=508,38 TL yerine=346,90 TL
ben de ben de:) ben herşeyle ilgili araştırmayı severim canım ya, çok okurum, elimdeki imkanlar doğrultusunda tabi olabilecek en güzel şeyleri de almak istiyorum gücümün yettiğince yeni evim, yeni yuvam için :114:
zaten bayılırım araştırayım herşeyin özelliklerini farklı sitelerden inceliyim yorumlarını okuyim falan, tam benlik yani bu çeyiz işleri
bu arada 2 dk sonra koyuyorum, kaybolmaaaa
ben de bitane de olsa kaz tüyü alcam galiba, ama emin değilim. Yün var, elyaf var, bitane de kaz olsuncanım yün ve elyaf var ama bir tane daha çift kişilik ve misafir içinde de tek kişilik alıcam bi tane,
canım yine elyaf alırım eğer kaz tüyü almazsam :114:
hahha aynen yaa, bazen der ki sen kızsın nerden biliyosun bunları diyohımmm pahalıymış cidden canım:26:
ben de ben de
tarifin bana çok benzio gasocumaşkım da çok biliyorum die gıcık olur bazen, çok bilmiş der bana
ay çok kibaaarr, güle güle tak kuşuummbekliyorum gasolincim bende burada telefonumun kötü çekim kalitesine rağmen tektaşımı ekliyorum
kız ekledim yaaaagasolinecim hani çıkmıssın resimm ekledinde ben mi görmedim bi msjı editlemissin ama
Lavantacım tektaşını güle güle kullan canım, sen bu geçtiğimiz haftasonu mu gidecektin istanbula? o zaman mı aldın tektaşını?gasolinecim hani çıkmıssın resimm ekledinde ben mi görmedim bi msjı editlemissin ama
aHAhahahahahha aynen yaa, bazen der ki sen kızsın nerden biliyosun bunları diyo
ben de sen beni hala tanıyamadın mı diyorum
atölyesinde falan makinalarla çalışırken yardım ediyorum onai çok eğleniyoruz, bayılıyo çok mutlu oluyo
bir de ben futboldan falan iyi anlarım, bilirim, haber programlarını çok seyrederim, geöen gün kayınpederimle kahvaltı ederken 10 yıl 20 yıl öncesinin futbolcularını falan konuşuyoruz transferlerini falan, kim hangi takıma gitmiş ne yapmış ne etmiş, acayip acayip bana bakıyodu, kendisi hiç anlamaz futboldan
ay çok kibaaarr, güle güle tak kuşuumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?