tamam tatlımhımm tamam canım, bekliyoruz o zaman :112:
ya kilon orantılı dağılıyosa problem yoktur aslında, bir de senin iyi hissetmen önemli, öyleyse eğer yine sorun yok :112:
benim boy 1.70 kilo şuanda 63-64, ama 1-1,5 sene öncesine kadar 57-58dim maksimum,
ama işte birden kilo aldım 1,5 sene önce, 64-65 oldum, ramazandan önce 61e inmiştim, bayramda tekrar 64 e çıktım,
hastalıktan pek dikkat edememiştim son 15-20 gündür, ama inicem tekrar 60-61 e inşallaaahhh, 60-61de kalmayı hedefliyorum bakalımm
güle güle canım, kolay gelsinBrowni yapmaya gidiyorum kızlarrr akşam çaya gelinnn:118::125:
Browni yapmaya gidiyorum kızlarrr akşam çaya gelinnn:118::125:
bayıldım bayıldımmmmKızlarrrrr sonunda resmini buldum dün özdilekten aldım bakın bakalım begenecekmisiniz
Eki Görüntüle 278528
Kızlar ben varya yıllarca kilo almak için seferber oldum kilo ne kadar sorunsa zayıflıkta o denli sorun..!1.67 boyum 45-47 arası kilomdu 24 yaşındayım.bu zamana kadar hiçç 49 u bile görmemiştim.iğneler,haplar,polenler,pekmezler ne günlerdi ya forma giriş sebebim buydu kilo almak için öneriler ararken bu siteyi buldum.bu siteden araştırdım yorumları okudum derken buldum bi ilaç kullandım.ve şuan şükürler olsunki 53-54 arasıyım bi 3-4 kilo daha almak istiyorum bol bol spor yapıorum bakalım
herkesin derdi başka işte yaa, ama senin gibilere biz, bizim gibilere de sen imreniyorsundur kesin, hep öyle olur ya bu işlerKızlar ben varya yıllarca kilo almak için seferber oldum kilo ne kadar sorunsa zayıflıkta o denli sorun..!1.67 boyum 45-47 arası kilomdu 24 yaşındayım.bu zamana kadar hiçç 49 u bile görmemiştim.iğneler,haplar,polenler,pekmezler ne günlerdi ya forma giriş sebebim buydu kilo almak için öneriler ararken bu siteyi buldum.bu siteden araştırdım yorumları okudum derken buldum bi ilaç kullandım.ve şuan şükürler olsunki 53-54 arasıyım bi 3-4 kilo daha almak istiyorum bol bol spor yapıorum bakalım
aaah ah keşke benimki de sporu sevseeyaa ben şimdi tv de ne varsa boş boş onu izliyorum, ot gibi oldum da, ama aşkitom gelince evimizde bütün maçları izlicez onla, spor hayatıma tekrardan dönüş yapıcam o zaman
kocişimle herşey başka bi güzel ya huuu
vaay çok şıkmış niyuummKızlarrrrr sonunda resmini buldum dün özdilekten aldım bakın bakalım begenecekmisiniz
Eki Görüntüle 278528
Eneee al işte bitane daha:26:Aynen sana katılıyorum rosacım bende suan 1.68 falanımdır ve 50 kg ama birkac kilo daha alsam daha iyi olucak gibi sen ne kullanıyorsun ilac ben prakten içtim cok iyi geldi bana
ille sevdiği bi spor bişi vardır yaa, hiç mi sevmio?aaah ah keşke benimki de sporu sevsee
aaah ah keşke benimki de sporu sevsee
vaay çok şıkmış niyuumm
saraylara yaraşır bir deseni var, güle gül güzel gecelerde kullan inş.
Eneee al işte bitane daha:26:
daha ne istiosun kızım, doğurunca kilo alırsın zaten boşver
şimdi sizleri gözümde canlandırıp konuşabilirim,öncesinde tahmin etmeye çalışıyordum
bi tek pınarcımın dış mekan nişan resimlerini görmüştüm onu biliyordum
ben peki sizin tahmin ettiğiniz gibi mi çıktım?
Kızlarrrrr sonunda resmini buldum dün özdilekten aldım bakın bakalım begenecekmisiniz
Eki Görüntüle 278528
ehehee türk erkeği işte, benimki de öyletşk ederim gasocumm :)))
Ben napayım şekerim benimkisi biraz etli butlu istiyo
Lavantacım çok hoş tek taşın benimkisine çok benzio hatta sanırım aynı gülerek tak
canım bu desen çok moda bu aralar...bende aldım gri ve altın sarısı renklerinde benzer bi model..çok hoş tatlım keyifle huzurla kullan
ehehee türk erkeği işte, benimki de öyle
canım hayırlı olsunn önceliklee de sen beeğendiysen sorun yapma canım yaa ok kafana takıyorsun bence,arada kalman zor durum ama kötü yorumlara karşılık ben çok beğendim,beğenerek aldım de geç ki daha mobilyasıydı eviydi derken çok fikir ayrılığına düüşülecek belli ki,bu kadar takarsan yıpranırsın bazı şeyleri duyma..
hayırlı olsun canımmmm
ağdadan geldim kızlarr yanıyorumhazır gitmişken kaşlarımı da aldırdım oh miss oldummm
siz ne yapıyorsunuzz bakiimmmm???
canımm sağolasıınn
yaaa yarın eklee, nişanda da ekleee, bak ben senin bi lafını iki etmedim ona göreee
tamam canm benim buakşam arkadşım gelicek onun için giyicem o zman ona çektiririm fotrafda eklerim ama buakşam gelmesse giymem annem zaten beğenmemişken gözüne gözüne sokmak istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?