2012' de yazın evlenecekler

tamam tatlım
ya orantılıydı aslında da, tek problem göğüslerim:26:
ne kadar kilo versem de, büyük oldukları için verdiğim kilo belli olmuo
ben de hep maksimum 45-55 arası gidip geldim, son birkaç senedeir rekorumu kırıyorum. 65 e kadar çıktım ve şimdi 57ye düştüm. hedefim 54 ama olmuyor artık, durdu:26:

Browni yapmaya gidiyorum kızlarrr akşam çaya gelinnn :118::125:
güle güle canım, kolay gelsin

Kızlarrrrr sonunda resmini buldum dün özdilekten aldım bakın bakalım begenecekmisiniz

Kızlar ben varya yıllarca kilo almak için seferber oldum kilo ne kadar sorunsa zayıflıkta o denli sorun..!1.67 boyum 45-47 arası kilomdu 24 yaşındayım.bu zamana kadar hiçç 49 u bile görmemiştim.iğneler,haplar,polenler,pekmezler ne günlerdi ya forma giriş sebebim buydu kilo almak için öneriler ararken bu siteyi buldum.bu siteden araştırdım yorumları okudum derken buldum bi ilaç kullandım.ve şuan şükürler olsunki 53-54 arasıyım bi 3-4 kilo daha almak istiyorum bol bol spor yapıorum bakalım

Aynen sana katılıyorum rosacım bende suan 1.68 falanımdır ve 50 kg ama birkac kilo daha alsam daha iyi olucak gibi sen ne kullanıyorsun ilac ben prakten içtim cok iyi geldi bana

herkesin derdi başka işte yaa, ama senin gibilere biz, bizim gibilere de sen imreniyorsundur kesin, hep öyle olur ya bu işler

aaah ah keşke benimki de sporu sevsee

Kızlarrrrr sonunda resmini buldum dün özdilekten aldım bakın bakalım begenecekmisiniz

Eki Görüntüle 278528
vaay çok şıkmış niyuumm
saraylara yaraşır bir deseni var, güle gül güzel gecelerde kullan inş.

Aynen sana katılıyorum rosacım bende suan 1.68 falanımdır ve 50 kg ama birkac kilo daha alsam daha iyi olucak gibi sen ne kullanıyorsun ilac ben prakten içtim cok iyi geldi bana
Eneee al işte bitane daha:26:
daha ne istiosun kızım, doğurunca kilo alırsın zaten boşver

ille sevdiği bi spor bişi vardır yaa, hiç mi sevmio?
yaa ben de benimkine diyorum beni maça götür, şimdiye kadar olmaz küfür ediolar fln diodu ama şimdi baya bi kırdım inadını. Askerden gelince bursaspor formalarımız giyip maça gitcez birlikte kuzumla

vaay çok şıkmış niyuumm
saraylara yaraşır bir deseni var, güle gül güzel gecelerde kullan inş.

tşk ederim gasocumm :)))

Eneee al işte bitane daha:26:
daha ne istiosun kızım, doğurunca kilo alırsın zaten boşver

Ben napayım şekerim benimkisi biraz etli butlu istiyo

Sedoshh b, sen, göremedim ama yaaa face ekle beni görüsekkk

Lavantacım çok hoş tek taşın benimkisine çok benzio hatta sanırım aynı gülerek tak

aa öylemi cnm sende eklesene annem hiç beğenmedi gösterişssiz şimdi arkadaşım geldi annemle karşılaşmışlar arkadaşıma demişki hiç beğenmedim elbisesini demiş üüzldüm yaa

gasolincim bende seni böyle hayal etmedim aslında arkadaşım gelince yazamadım ..enine boyuna falan sanıyordum ama zayıfsın cnm elbisen güzelmiş yani çok zarif..

Kızlar ben kaçıyorum, Yarın görüşürüz inşallah, kendinize iyi bakın canlarım, öpüldünüz

canımm sağolasıınn
yaaa yarın eklee, nişanda da ekleee, bak ben senin bi lafını iki etmedim ona göreee

tamam canm benim buakşam arkadşım gelicek onun için giyicem o zman ona çektiririm fotrafda eklerim ama buakşam gelmesse giymem annem zaten beğenmemişken gözüne gözüne sokmak istemem

saol cnm benim inşallah hayırlı olur..

bende takmamaya çalışıyorum ama çok etkilenirim ve çevrediklerin yorumlarına çok önem veririm.o yüzden bu stres napalım böyle olsun varsın kısmetim o elbisymiş o içime sindi aşkım sevsin yeter

sıhhatler olsun diyeyim cnm ağda için

Canım ben yüzügünü cok begendim eminim elbisede güzeldir arkadaslarında dediği gibi sen begendiysen sorun yok anneler bazen cok fazla hükmediyolar sen takılma böyle seylere şimdiden kendini üzmeye degmez sacın makyajınla prenses gibi olursun sen eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…