2012' de yazın evlenecekler

Lavanta canımm güLe güLe kuLLan çok şık çok kibarr yüzüğünnn

çok teşekkür ederim cnm

alıntı ile cvp vermediğim arkadaşlarımada teşekkür ederim biri daha dedi ama geçtim onu çok sağolun bakalım elbisem hakkındaki fikirlerinizide merak ediyorum ama geçrek hani ben kırılıp üzülmeyeyim diye yalancıktan güzel demenizi istemem

Aynen sana katılıyorum rosacım bende suan 1.68 falanımdır ve 50 kg ama birkac kilo daha alsam daha iyi olucak gibi sen ne kullanıyorsun ilac ben prakten içtim cok iyi geldi bana
ne kullandığımı bu topicte söylemem ne kadar doğru bilmiorum canım ama kilo almak isteyenler topiğine uğradıysan duymuşsundur belki ahmet yıldırım ile kilo aldım ben prakten işe yaramadı bende çok fazla uyudum
herkesin derdi başka işte yaa, ama senin gibilere biz, bizim gibilere de sen imreniyorsundur kesin, hep öyle olur ya bu işler
ahhh ahhh sonmaaa şöylee basenlerim olsa etli butluu kalçalarımm çok seviyorum baseni kalçayı kadına yakıştırıorum neyseki bu aralar iyiyim eskiden feciydimnişanlımla biz 10 yıldır tanışıorus çok iyi iki dosttuk bana ne dese beğenirsinis eskidende beğeniodum seni ama çok zayıfdın bee yawrum dioo

eklerim canım tabi

güle güle canım, kolay gelsin

Sağol canım yaptım geldimm

gelirim bakkkkkkk

Gel kızzzzz

Kızlarrrrr sonunda resmini buldum dün özdilekten aldım bakın bakalım begenecekmisiniz

Eki Görüntüle 278528

Çok güzel canım güle güle kullann Özdilek'e gitmem lazım benımde bornoz falan alcam

Bende çok uğraştım canım kilo almak için
1.73 boyum var 47 kiloyum

cnm benim bende nevresimine bittim..aşkımda nevresim takımını çekmiş kaynanam özdilekten almış ama eski model allı güllü beğenmedim ama atmam kullanırım tabiki alması daha önemli..

kızlar fiesta bornoz duydunuz mu?biz yatak örtüsü alırken adam taçla aynı kalitede dedi kalınlıklarına baktık aynıydı bambu dedi içine baktım içide havluydu aldık almamızada etken orda bi müşteri vardı aldım ben bundan dedi çok memnunum dedi ama o zman fiyatı daha pahalıyken aldım dedi..kaynana dandik alcak diye yırtınırken ben mi dandik aldım nedir

sağol canımm, seni görelim seni de beğenelimm
ya bu arada hakkaten niye böyle enine boyuna zannediyosunuz yaa? :26::26:
bi açıklayıverin bi zahmet

sağol canımm, seni görelim seni de beğenelimm
ya bu arada hakkaten niye böyle enine boyuna zannediyosunuz yaa? :26::26:
bi açıklayıverin bi zahmet

iri kıyım diye tabir etmiştin kendini tatlım oyüzden hiçte iri kıyım görmedim ben ..etli butlu devlet gibi hatun hayalimde vardı ama fotoları bi gördüm anna bizim devlet yıkıldı yerine göl oldu üstüne kuğu düştü

Şimdi güzel hatunlar
Gördüm ki resim eklemişsiniz çok güzel ama eklediğiniz resimleri silmek,editlemek falan yasak
bu seferlik es geçiyorum ve görmemezlikten geliyorum ama bundan sonra aklınızın bi ucunda olursa sevinirim....
Resim ekleyip editleyen tüm arkadaşlarımızı soldaki kötü içerik butonuna basarak bildirmenizi de ayrıca rica ediyorum

ne bilim yanları taşlı ya seninde sanki o yüsden benzettim canım..hiç takılmam böyle şeylere hiç düşünmedim bile tek taşım ne kadar gösterişli kaç gram,kaç kırat diye..boşversenee canımm ya ne kadar değerli bi insanın o yüzüğü taktığı önemli..tektaşın değil takanın değeriiiiii bana göre önemli olan

nasıl yani ekleyip sonra silemezmiyiss kendimiz:26:

oo rosam seninki de çok şıkmış

canım ben fiesta marka havluyu tesadüfen bohça alışverişimizi yaparken görmüştüm
damat bohçası için değişik bir dantel dikilecek dümdüz beyaz bir yüz havlusuna ihtiyacımız vardı, e çok zor bulduk tabi
ben yana yakıla özdilek ararken bu fiesta çıktı karşımıza
annem baktı kaliteliyse alırız dedi, satıcı kaliteli der tabi malına ama annem baktı inceledi evet hakikaten kaliteliymiş dedi ve aldık
annem kumaştan iplikten anladığı için havluyu da bilir, o yüzden bu kadar emin konuşabiliyorum canım :112:

:) ben demiştim şutlanıcaz diye bak gördük mü :))
tamam sipaydimm mesaj alınmıştır

Son düzenleme:

evet cnm doğru önemli olan kimin taktığı nasıl aşkla taktığı önemli büyüklüğü kırat öenmli değildir annemde belki iyiliğimi istiyor ama beni çk kırıyor hiç bişeyimi beğenmeyerek

ay yüreğime inicekti dandik diceksin sandım iyi hadi..önemli değil hani değiştirim bikaç sene snr çok kötü gelmedi banada bambuydu hemde çok kalın havlu ben istemedim onları nerde kurutucam alt tarafı üzerime 15 dk 20 dk dursun o yüzden kötü gelmediğinden aldım iyi hadi sen kaliteli dediysen doğrudur cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…