Lavanta canımm güLe güLe kuLLan çok şık çok kibarr yüzüğünnn
ne kullandığımı bu topicte söylemem ne kadar doğru bilmiorum canım ama kilo almak isteyenler topiğine uğradıysan duymuşsundur belki ahmet yıldırım ile kilo aldım ben prakten işe yaramadı bende çok fazla uyudumAynen sana katılıyorum rosacım bende suan 1.68 falanımdır ve 50 kg ama birkac kilo daha alsam daha iyi olucak gibi sen ne kullanıyorsun ilac ben prakten içtim cok iyi geldi bana
ahhh ahhh sonmaaa şöylee basenlerim olsa etli butluu kalçalarımm çok seviyorum baseni kalçayı kadına yakıştırıorum neyseki bu aralar iyiyim eskiden feciydimherkesin derdi başka işte yaa, ama senin gibilere biz, bizim gibilere de sen imreniyorsundur kesin, hep öyle olur ya bu işler
aa öylemi cnm sende eklesene annem hiç beğenmedi gösterişssiz şimdi arkadaşım geldi annemle karşılaşmışlar arkadaşıma demişki hiç beğenmedim elbisesini demiş üüzldüm yaa
gasolincim bende seni böyle hayal etmedim aslında arkadaşım gelince yazamadım ..enine boyuna falan sanıyordum ama zayıfsın cnm elbisen güzelmiş yani çok zarif..
güle güle canım, kolay gelsin
gelirim bakkkkkkk
Kızlarrrrr sonunda resmini buldum dün özdilekten aldım bakın bakalım begenecekmisiniz
Eki Görüntüle 278528
Kızlar ben varya yıllarca kilo almak için seferber oldum kilo ne kadar sorunsa zayıflıkta o denli sorun..!1.67 boyum 45-47 arası kilomdu 24 yaşındayım.bu zamana kadar hiçç 49 u bile görmemiştim.iğneler,haplar,polenler,pekmezler ne günlerdi ya forma giriş sebebim buydu kilo almak için öneriler ararken bu siteyi buldum.bu siteden araştırdım yorumları okudum derken buldum bi ilaç kullandım.ve şuan şükürler olsunki 53-54 arasıyım bi 3-4 kilo daha almak istiyorum bol bol spor yapıorum bakalım
Canım ben yüzügünü cok begendim eminim elbisede güzeldir arkadaslarında dediği gibi sen begendiysen sorun yok anneler bazen cok fazla hükmediyolar sen takılma böyle seylere şimdiden kendini üzmeye degmez sacın makyajınla prenses gibi olursun sen eminim
Sağol canım yaptım geldimm
Gel kızzzzz
Çok güzel canım güle güle kullann Özdilek'e gitmem lazım benımde bornoz falan alcam
Özdilek satan magazalarda daha cok cesit oluyor canım birde arada kamp yapıyorlar onlarada bakabiliriz bornoz tkm daha önce resmini koymustum onuda özdilekten aldım bambu tavsiye ederim canım
cnm benim bende nevresimine bittim..aşkımda nevresim takımını çekmiş kaynanam özdilekten almış ama eski model allı güllü beğenmedim ama atmam kullanırım tabiki alması daha önemli..
Çok sagol lavantam olsun kızz fazla mal göz cıkarmaz illaki kullanırsın
rosa bekliyorum cnm ben yüzüğünün fotosunu
sağol canımm, seni görelim seni de beğenelimmaa öylemi cnm sende eklesene annem hiç beğenmedi gösterişssiz şimdi arkadaşım geldi annemle karşılaşmışlar arkadaşıma demişki hiç beğenmedim elbisesini demiş üüzldüm yaa
gasolincim bende seni böyle hayal etmedim aslında arkadaşım gelince yazamadım ..enine boyuna falan sanıyordum ama zayıfsın cnm elbisen güzelmiş yani çok zarif..
sağol canımm, seni görelim seni de beğenelimm
ya bu arada hakkaten niye böyle enine boyuna zannediyosunuz yaa? :26::26:
bi açıklayıverin bi zahmet
cnm sende güle güle kullan seninkiyle benimki benzemiyor annemin gösterişli bişey dediği sanırım senin tektaşın gibi olsa gerek benimki farklı cnm beğendim seninkinide görseydim denerdim mutlaka görümceciğimin işe geç kalması daha onu bunu alcaz demelerinden insan karar veremiyor.
Şimdi güzel hatunlar
Gördüm ki resim eklemişsiniz çok güzelama eklediğiniz resimleri silmek,editlemek falan yasak
bu seferlik es geçiyorum ve görmemezlikten geliyorumama bundan sonra aklınızın bi ucunda olursa sevinirim....
Resim ekleyip editleyen tüm arkadaşlarımızı soldaki kötü içerik butonuna basarak bildirmenizi de ayrıca rica ediyorum
oo rosam seninki de çok şıkmış
canım ben fiesta marka havluyu tesadüfen bohça alışverişimizi yaparken görmüştümkızlar fiesta bornoz duydunuz mu?biz yatak örtüsü alırken adam taçla aynı kalitede dedi kalınlıklarına baktık aynıydı bambu dedi içine baktım içide havluydu aldık almamızada etken orda bi müşteri vardı aldım ben bundan dedi çok memnunum dedi ama o zman fiyatı daha pahalıyken aldım dedi..kaynana dandik alcak diye yırtınırken ben mi dandik aldım nedir
:) ben demiştim şutlanıcaz diye bak gördük mü :))Şimdi güzel hatunlar
Gördüm ki resim eklemişsiniz çok güzelama eklediğiniz resimleri silmek,editlemek falan yasak
bu seferlik es geçiyorum ve görmemezlikten geliyorumama bundan sonra aklınızın bi ucunda olursa sevinirim....
Resim ekleyip editleyen tüm arkadaşlarımızı soldaki kötü içerik butonuna basarak bildirmenizi de ayrıca rica ediyorum
nasıl yani ekleyip sonra silemezmiyiss kendimiz:26:
ne bilim yanları taşlı ya seninde sanki o yüsden benzettim canım..hiç takılmam böyle şeylere hiç düşünmedim bile tek taşım ne kadar gösterişli kaç gram,kaç kırat diye..boşversenee canımm ya ne kadar değerli bi insanın o yüzüğü taktığı önemli..tektaşın değil takanın değeriiiiii bana göre önemli olan
oo rosam seninki de çok şıkmış
canım ben fiesta marka havluyu tesadüfen bohça alışverişimizi yaparken görmüştüm
damat bohçası için değişik bir dantel dikilecek dümdüz beyaz bir yüz havlusuna ihtiyacımız vardı, e çok zor bulduk tabi
ben yana yakıla özdilek ararken bu fiesta çıktı karşımıza
annem baktı kaliteliyse alırız dedi, satıcı kaliteli der tabi malına ama annem baktı inceledi evet hakikaten kaliteliymiş dedi ve aldık
annem kumaştan iplikten anladığı için havluyu da bilir, o yüzden bu kadar emin konuşabiliyorum canım :112:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?