sağol canım benim,amin inşallaaah olur...Evet cnm hatrldm tekrrdan gecms olsn.Tabiki olucak ALLAHIN iznyle.
500 mü etiler de bebek te oturursan öyledir de...yani 135-150 arasına da çok güsel evler bulabiliyorsun...180 e de sıfırlar başlıyor ama tabi normal semtlerde elit kesimde değil
valla olursa istiyoruz..ama benim yaşım büyük sizlerden,bir de anlatmıştım ya daha önce hatırlarsanız,yumurtalık kisti ameliyatı oldum..çocuğumuz olacak mı diye meraktayım,inşallah Allah'ım nasip eder...
evet bızımde cok hayllerımız var canım ıkımızde kıtap okumayı cok sevıyoruz hergun yatmadan okıcaz en az on bes dk yanı bu tur yapacaklarımızı sımdıden konusuyoruz cok heycanlı seyler bunlar yaa.
oo seni biliyoruz kız, hızlı joe
canım benim inşalla senin kadar tatlı minik minik sedoşların haberleri dolaşacak bu topikte seneyeeee
biz yanyanayken pek çok şey yapıyorz. çok keyifli oluyo. dans etmeye müzik yapıp şarkı söylemeye bayılıyorz mesela. bugün geldi yemek yedik. sonra dans edip stres atıyoduk kiiii abim geldi. ohhhhhh biz de bunlar yorgun dinleniyo sanıyoruz dedi. biz de kim demiş dans etmek varken yorgunluk da ne dedik. manyaksınız siz dedi gitti
amiiiiiinn canım inşalah
Haahahh ne güzel valla cnm neşenz bol olsn
ya kızlar sıze bısı sormak ıstıyorum
sız dıs fırcası aldınızmı ceyizinize?
ben elektırıklı dıs fırcası almak ıstıyorum ama henuz karar veremedım kullanan varmı aranızda?
biz yanyanayken pek çok şey yapıyorz. çok keyifli oluyo. dans etmeye müzik yapıp şarkı söylemeye bayılıyorz mesela. bugün geldi yemek yedik. sonra dans edip stres atıyoduk kiiii abim geldi. ohhhhhh biz de bunlar yorgun dinleniyo sanıyoruz dedi. biz de kim demiş dans etmek varken yorgunluk da ne dedik. manyaksınız siz dedi gitti
ay evet canım yaa, evler çook pahalı, en son hafta sonu bakmış bir tane kendi evlerine de yakın, 3+1 ama küçücük odaları, 400 demişler, eğer odaları biraz daha düzgün olsaymış düşünecektik aslında çünkü sıfır bina, bitmek üzere ama maalesef uymadı odalarıevet ıstanbulda duymustum 500 den asga ev yok dıye ama yınede sız yerlılerı oldugunuz ıcın pıyasayı daha ıyı takıp edıyorsunuzdur
ınsallah canım ıyı bır ev bulursunuz gönlunuze göre artık cok guzel konutlar göruyoruz Tvlerde yılbasında da az kaldı
bı gun bı bakmısız kk gelmıssın kızlar ben bugun ev aldım
ay superr olur
canım senin yaşın da gençmiş aslında ama 2014 te düşünüyomuşsun demek ki başka planlarınız var, hayat işte, hayırlı evlatlarınız olsun inş. sizin dewalla bende istiyodum 3 çocuk ama şimdi 26 yaşındayım ewlenince 27 olcam 2014 gibi düşünüyorum bebişi o zamanda 29 olcam sanırım 2 bebişte kalırız biz hayırlısı tabi Allah bilir merakla bekliyorum bende
inşallah kuzuu, isteğimiz o bakalım kısmetimizde ne var :26:Hay maşalllaaaaaaaaaaaaaaah2 tane yaparsn ozaman kuzu
Evet cnm hatrldm tekrrdan gecms olsn.Tabiki olucak ALLAHIN iznyle.
sizi çılgınlar sizi
sedoşum ben elit semtte oturmuyorum kıızz, cerrahpaşadayım, merkezi yer olduğu için oturulmuş evler 200-250den aşağı değil, sıfırlar da 300den başlıyo en normali500 mü etiler de bebek te oturursan öyledir de...yani 135-150 arasına da çok güsel evler bulabiliyorsun...180 e de sıfırlar başlıyor ama tabi normal semtlerde elit kesimde değil
ben elektırıklı dıs fırcası almak ıstıyorum ama henuz karar veremedım kullanan varmı aranızda?
evet güzel. beyfendi döküldü ama. çok yorulmuştu bugün şantiyede çünkü. mutfağı topladım geldim bi baktım yıkılmış yatağıma. üstünü değiştirdim yatırdım. nete grdim sonra da zaten
hehehe ayy ne guzell canım ya allah bundan gerı koymasın masllah masllah hıc yaslanmazsınız sızz
benımkıde turk halk muzıgı söyluyorsureklı bana tabı ben tebessum ederek hep dınlerım hıc tarzım degıldır hesabı ama yanı eger ıkız erkegım olsaydı
dırek nısanlım olurdu fecı sekılde beynımı okuyor aynı sekılde bende onnkını belkıde ıkmızın burcu balık onunla ılgısı olabılır
ben almadım cnm düğünme yakn bzamandada onları flan alırım kişisel ihtyçlarımı yani.
hiç bir bilgm yok ama ben yne bildğimz fırçlrdan alırım çok iyi olsaydı elektrklıler doktrum önerirdi
ay evet canım yaa, evler çook pahalı, en son hafta sonu bakmış bir tane kendi evlerine de yakın, 3+1 ama küçücük odaları, 400 demişler, eğer odaları biraz daha düzgün olsaymış düşünecektik aslında çünkü sıfır bina, bitmek üzere ama maalesef uymadı odaları
ay inşallah kuzum yaa, o günü bekliyorum işte sabırsızlıklaa
canım senin yaşın da gençmiş aslında ama 2014 te düşünüyomuşsun demek ki başka planlarınız var, hayat işte, hayırlı evlatlarınız olsun inş. sizin de
inşallah kuzuu, isteğimiz o bakalım kısmetimizde ne var :26:
sedoşum ben elit semtte oturmuyorum kıızz, cerrahpaşadayım, merkezi yer olduğu için oturulmuş evler 200-250den aşağı değil, sıfırlar da 300den başlıyo en normali
yani etilerde zaten 500e ev yoktur kuşum yaa
bizim aradığımız yer de altunizade, eh biraz kalburüstü sayılır ama zengin semti falan değil aslında, ona rağmen fiyatları bizim buralara göre iyi aslında
yani cerrahpaşa gibi daracık sokakları olan bir yerde 250ye almaktansa altunizade den 300-350 ye almak daha mantıklı işte ama buralar istanbulun merkezi olduğu için lüzumsuz pahalı maalesefdüşünsene buralar 50-60-70 yıllık binalarla dolu eski yerleşim yeri, daracık sokakları var ama karşı apartmanımızda 1+1 bodrum daire güç bela 180e satıldı, 200den aşağıya satmıyordu adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?