2012' de yazın evlenecekler

500 mü etiler de bebek te oturursan öyledir de...yani 135-150 arasına da çok güsel evler bulabiliyorsun...180 e de sıfırlar başlıyor ama tabi normal semtlerde elit kesimde değil

valla bılmıyorum canım oraları en ıyı bılen sızlersınız benımkı sadce kulaktan duyma orda yasayan bı kac arkdsm vardı onlar demıstı

gercı onlarda burdan oraya gıden unverte ögrencılerı

biz yanyanayken pek çok şey yapıyorz. çok keyifli oluyo. dans etmeye müzik yapıp şarkı söylemeye bayılıyorz mesela. bugün geldi yemek yedik. sonra dans edip stres atıyoduk kiiii abim geldi. ohhhhhh biz de bunlar yorgun dinleniyo sanıyoruz dedi. biz de kim demiş dans etmek varken yorgunluk da ne dedik. manyaksınız siz dedi gitti

ya kızlar sıze bısı sormak ıstıyorum

sız dıs fırcası aldınızmı ceyizinize?

ben elektırıklı dıs fırcası almak ıstıyorum ama henuz karar veremedım kullanan varmı aranızda?

Haahahh ne güzel valla cnm neşenz bol olsn

ben elektırıklı dıs fırcası almak ıstıyorum ama henuz karar veremedım kullanan varmı aranızda?

ben almadım cnm düğünme yakn bzamandada onları flan alırım kişisel ihtyçlarımı yani.
hiç bir bilgm yok ama ben yne bildğimz fırçlrdan alırım çok iyi olsaydı elektrklıler doktrum önerirdi

hehehe ayy ne guzell canım ya allah bundan gerı koymasın masllah masllah hıc yaslanmazsınız sızz

benımkıde turk halk muzıgı söyluyor sureklı bana tabı ben tebessum ederek hep dınlerım hıc tarzım degıldır hesabı ama yanı eger ıkız erkegım olsaydı

dırek nısanlım olurdu fecı sekılde beynımı okuyor aynı sekılde bende onnkını belkıde ıkmızın burcu balık onunla ılgısı olabılır

ay evet canım yaa, evler çook pahalı, en son hafta sonu bakmış bir tane kendi evlerine de yakın, 3+1 ama küçücük odaları, 400 demişler, eğer odaları biraz daha düzgün olsaymış düşünecektik aslında çünkü sıfır bina, bitmek üzere ama maalesef uymadı odaları
ay inşallah kuzum yaa, o günü bekliyorum işte sabırsızlıklaa

canım senin yaşın da gençmiş aslında ama 2014 te düşünüyomuşsun demek ki başka planlarınız var, hayat işte, hayırlı evlatlarınız olsun inş. sizin de

Hay maşalllaaaaaaaaaaaaaaah 2 tane yaparsn ozaman kuzu

Evet cnm hatrldm tekrrdan gecms olsn.Tabiki olucak ALLAHIN iznyle.

sizi çılgınlar sizi
inşallah kuzuu, isteğimiz o bakalım kısmetimizde ne var :26:

500 mü etiler de bebek te oturursan öyledir de...yani 135-150 arasına da çok güsel evler bulabiliyorsun...180 e de sıfırlar başlıyor ama tabi normal semtlerde elit kesimde değil
sedoşum ben elit semtte oturmuyorum kıızz, cerrahpaşadayım, merkezi yer olduğu için oturulmuş evler 200-250den aşağı değil, sıfırlar da 300den başlıyo en normali
yani etilerde zaten 500e ev yoktur kuşum yaa
bizim aradığımız yer de altunizade, eh biraz kalburüstü sayılır ama zengin semti falan değil aslında, ona rağmen fiyatları bizim buralara göre iyi aslında
yani cerrahpaşa gibi daracık sokakları olan bir yerde 250ye almaktansa altunizade den 300-350 ye almak daha mantıklı işte ama buralar istanbulun merkezi olduğu için lüzumsuz pahalı maalesef düşünsene buralar 50-60-70 yıllık binalarla dolu eski yerleşim yeri, daracık sokakları var ama karşı apartmanımızda 1+1 bodrum daire güç bela 180e satıldı, 200den aşağıya satmıyordu adam

yok valla diş fırçası almadım elektrikli de hiç düşünmedim:26:
evimize taşınırken nasipse market alışverişi yaparken alacağız,alışveriş listemde var
aşkucuma söyledim geçen gün market alışveriş listesi yaptım diye,"delisin valla" diyor "şimdiden mi yaptın?" dedi.bende "evet aayyy dayanamıyorum yaptım" dedim...

biz çok iyi bağlama çalarız canım. ikimiz de konservatuar okuduk çünkü. thm ve tsm okuduk. o yzden türkülerin de yeri ayrıdır bizde. biz her tür sever çalar söyler oynarız

canım ben benimkinin nişan bohçasına koymuştum, ama evimiz için özellikle almadım, ama bilmiyorum elektrikli alır mıyım? kullanabilir miyim ki yaa? bak hiç aklıma gelmemişti :26::26:

evet canım senın baya vaktın olacak bu durunun tropıkc aromalı duşş jelı cok guzel ya ondan mutalaka tavısye edıyorum burda satılmıyor malesef ama banyomuza alacam turkıyede allah nasıp ederse.
benım kardesımde kullanıyor cenemı agrıttı dedı ve normal fırca kullanıyor sımdı
bende normal alırım herhalde ben sımdıden tamamlıcam ufak tefeklerı bunlar benım ıcın cok önemlı geldıgımde sadece buyuk esyalara vaktımız olur ancak ayy benım daha lıste yapmam gerekıyor offf hıc bısı hall etmedım daha

az para degıl gasolınım yarım tırılyon nerdeyse eger o parayı gözden cıkardıysanız bekleyın ve en guzelını alın nasılsa daha vaktınız cok

bıraz da buyuk olsun ev kucuk evde bunalır ınsan yaaa, sen ıyısını alırsın kesın buna suphem yok zatende kucuk ev cok bunaltıyor benı :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…