selam canlarım gününüz hayır olsun..
dün akşam eve gittim evde bir telaş etmişki annem tülleri çıkartmış makinaya atmış bohçalıkları çıkartmış arkadaşımda vardı yanımda iyiki gelin şimdi bohçayı hazırlıcaz dedi neyse yemek yedik tabi ben hemen annem beğenmedi ya arkadaşıma gösterdim gerçekten çirkin mi seçim yapmışım diye giyindim beğendi hiç aklına kalbine kötü bişey gelmesin tam fiziğine gitmiş çok güzel falan dedi saolsun canım arkadaşım..annemde kendine elbise almış bende giyeyim ben lavantadan daha güzel olucam benim elbisem daha güzel gibi şakalarla dahada üzdü beni izah ettim alınmış edilmiş artık olan olmuş güzel kızım şöyle böyle hareketlendiririz deseydin bu kadar üzülmezdim çok moralim bozuktu buğün dedim.ama anlamadı beğenmedim işte beğenmedim koca istanbulun gözünü mü çıkarttın da bulamadın dedi..
neyse şimdi sizinle paylaşıyorum ..geçek fikirlerinizi istiyorum arkadaşlar kötü bi seçim mi yapmışım nişan kıyafeti olarak..
ve ben bu elbiseyi daha da ön plana çıkartıp şöyle parıl parıl parlayan gümüş geniş kolye olayım saçımada nasıl bi aksesuar taksam ..kuaförele konuşucam kirpik ve postiş istiyorum dalgalı dalgalı yaptırıcam nasıl aksesuar kullanmalıyım resimlerlede fikir vermek isterseniz daha mutlu olurum..
haydi bismillah
lavantacım elbisen sana çok güsel olmuş zevkler farklıdır ama bende tam sana göre çok şık bişey bulmusun
güzelim çok hoş olmuşsun. nacizane bir tasarımcı olarak söylüyorum. model de renk de çok güzel olmuş. saçını şık bir topuz yap. ama abartılı olmasın elbiseye uygun olsun ki zaten bu yıl sadec saçlar moda. saçına şık bir toka al. biraz gösterişli olsun
cnm topuz inanki hiç gitmiyor yüzüm küçük daha önce akraba düğünlerinde topuz yaptırdım ve gerçekten hiç hoş olmadı ben kendim yakıştıramıyorum kimsede yakıştırmadı yani o yüzden postiş taktırıp dalgalı olsun arkada olsun diyorum saçlarım kıvır kıvır ama bilemiyorum
açık konuşmak gerekirse ben kimseye beğenmediğim şey için güsel demem sonuçta bu özel günün benim için kötü olanı derim ki onu düseltsin bi yol bulsun
seni çok beğendim o kolye çok büyük biras daha küçük daha iyi olur canım
Merhaba;
küçük bukleler yapabilerler ve o buklelerden dağınık topuz yaparlar benimde yüzüm çok küçüktü ama sacımı kuaförüm çok güzel yaptı keşke sana resimlerimi gömdersem ve görsen belki sende bu şekilde saç yaptırmak istersin.
canım evin giriş veya son kat olmaması haricinde belirli bir tercihimiz yok aslında, giriş ve son olmasın yeter :114:ayy ınsallah canım alırsın buraya da resımlerını koyarsın bızde bakarız cok guzel olur yaa
buyuk ev herzman ınsanın ıcını acar canım evı kacıncı kattan almayı dusunuyorsunuz bellımı?
evet yaa ben unuttum onu bohcalar genelde dugun gunu ne kadar kullanılmazdı
ama bızde bu bohca ıslemı dugunden bı hafta önce yapılıyor yaa ev yerlesılmeden bır hafta önce
bencede en ıyısı normal fırca bende kesın ondan alıcam kararlıyım. gaslonıım hıc stresın yok hatta burdakı gelınlerın herseyı tam tamına hall olmus gıbı hepınız marıfetlısınız masllah
bütün samimiyetimle söylüyorum tek kelimeyle bayıldımselam canlarım gününüz hayır olsun..
dün akşam eve gittim evde bir telaş etmişki annem tülleri çıkartmış makinaya atmış bohçalıkları çıkartmış arkadaşımda vardı yanımda iyiki gelin şimdi bohçayı hazırlıcaz dedi neyse yemek yedik tabi ben hemen annem beğenmedi ya arkadaşıma gösterdim gerçekten çirkin mi seçim yapmışım diye giyindim beğendi hiç aklına kalbine kötü bişey gelmesin tam fiziğine gitmiş çok güzel falan dedi saolsun canım arkadaşım..annemde kendine elbise almış bende giyeyim ben lavantadan daha güzel olucam benim elbisem daha güzel gibi şakalarla dahada üzdü beni izah ettim alınmış edilmiş artık olan olmuş güzel kızım şöyle böyle hareketlendiririz deseydin bu kadar üzülmezdim çok moralim bozuktu buğün dedim.ama anlamadı beğenmedim işte beğenmedim koca istanbulun gözünü mü çıkarttın da bulamadın dedi..
neyse şimdi sizinle paylaşıyorum ..geçek fikirlerinizi istiyorum arkadaşlar kötü bi seçim mi yapmışım nişan kıyafeti olarak..
ve ben bu elbiseyi daha da ön plana çıkartıp şöyle parıl parıl parlayan gümüş geniş kolye olayım saçımada nasıl bi aksesuar taksam ..kuaförele konuşucam kirpik ve postiş istiyorum dalgalı dalgalı yaptırıcam nasıl aksesuar kullanmalıyım resimlerlede fikir vermek isterseniz daha mutlu olurum..
haydi bismillah
SARMAŞIK DERNEĞİ Mİİİİ?2013 ve oje topiğinde olan arkaşımız orkidenden haber yok
NAKDİ YARDIM
xxxxxxxxx
arkadaşlar 10 lira 5 lira ne olusa azcıkta olsa hevale edelim
kesinlikle katılıyorum lavantam havine kulak ver :112:o zaman ek taktır saçına. yandan toplar gbi hafif dağınık yap. maşalı olsun ama saçın düz olmasın. şık bir toka tak kesinlikle. abartı bir kolye önermiyorum kötü gösterir
canım benim, prenses gibi olacaksın bak gör :114::114:hepinizin fikirleri benim için çok önemli ama gasolincim sende beğendin ya ayrı bi sevindirik oldumm..saç tokam ve kolye aklıma yatıryor ama nasıl modelde olur onu canlandıramıyorum hoş canlandırsam bile burda bakabileceğim çok az yer var 2-3 yer o yüzden bugün kuaföre gidip ondanda fikir alayım nasıl toka gider diye
kızlar nisanda düğünüm var aldığım mobilyaları bakın bakalım begenecekmısınız
Eki Görüntüle 278764 Eki Görüntüle 278765 Eki Görüntüle 278766
kızlar nisanda düğünüm var aldığım mobilyaları bakın bakalım begenecekmısınız
Eki Görüntüle 278764 Eki Görüntüle 278765 Eki Görüntüle 278766
coook tesekkur ededrım bende beyaz severım kose takımım kahve tonlarında aldım cok kırlenmesın dıe bakalım moda lifedan aldım canım yatak odam surgulu evet toplam 4800 tl tuttu hepsı yatagı ve bazası ıcındecanım gardrobun sanırım sürgülü, güzelmiş takımın sade ve şık, ayrıca boy aynası detayına bayıldımm, çok severim de
yemek odası takımın da çok güzel, ben beyazı da sevdiğim için beyaz detaylar çok hoşuma gitti :112:
güle güle sağlıkla mutlulukla kullan inş. nereden aldın bu arada? bir de ayıp olmazsa kaça aldın?
araya da resim karışmış, marka patent araştırma sayfasıaahh ahh tpe nin tasarım tescil arama sayfasında az mı geçti günlerim
çok beğendim canım iyi günlerde kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?