selam canlarım gününüz hayır olsun..
dün akşam eve gittim evde bir telaş etmişki annem tülleri çıkartmış makinaya atmış bohçalıkları çıkartmış arkadaşımda vardı yanımda iyiki gelin şimdi bohçayı hazırlıcaz dedi neyse yemek yedik tabi ben hemen annem beğenmedi ya arkadaşıma gösterdim gerçekten çirkin mi seçim yapmışım diye giyindim beğendi hiç aklına kalbine kötü bişey gelmesin tam fiziğine gitmiş çok güzel falan dedi saolsun canım arkadaşım..annemde kendine elbise almış bende giyeyim ben lavantadan daha güzel olucam benim elbisem daha güzel gibi şakalarla dahada üzdü beni izah ettim alınmış edilmiş artık olan olmuş güzel kızım şöyle böyle hareketlendiririz deseydin bu kadar üzülmezdim çok moralim bozuktu buğün dedim.ama anlamadı beğenmedim işte beğenmedim koca istanbulun gözünü mü çıkarttın da bulamadın dedi..
neyse şimdi sizinle paylaşıyorum ..geçek fikirlerinizi istiyorum arkadaşlar kötü bi seçim mi yapmışım nişan kıyafeti olarak..
ve ben bu elbiseyi daha da ön plana çıkartıp şöyle parıl parıl parlayan gümüş geniş kolye olayım saçımada nasıl bi aksesuar taksam ..kuaförele konuşucam kirpik ve postiş istiyorum dalgalı dalgalı yaptırıcam nasıl aksesuar kullanmalıyım resimlerlede fikir vermek isterseniz daha mutlu olurum..
haydi bismillah
güzelim çok hoş olmuşsun. nacizane bir tasarımcı olarak söylüyorum. model de renk de çok güzel olmuş. saçını şık bir topuz yap. ama abartılı olmasın elbiseye uygun olsun ki zaten bu yıl sadec saçlar moda. saçına şık bir toka al. biraz gösterişli olsun