ben de bazen açıp okuyorum eski sayfaları yeni sayfaları falan...Geçen gün EKİM gelinlerinin topiğine baktım sabaha kadar okudum valla ta ben heycanlandım ama göz yaşlarımı tutamadım:2::2:
benim bir kuzenimin bir de başka bir kuzenimin oğlunun ismi eymen, yani 2 eymenimiz var :)biz de kız olursa eylül öyküm
erkek olursa ulaş deniz koymak istiyoruz
ben iki erkek olursa ötekinin de adını eymen koymak istiyorum ama nişanlım beğenmior ne o öle asmalı konaktaki seymen ağa gibi diyor ama ben hayır seymen değim eymen diorum,gülüo sonraa
canım anneye olan özlem hiç geçmiyomuş ama tabi bir süre sonra en azında zırıl zırıl ağlamayı kesicez tabi, hayat.. insan nelere alışıyo..Napıcaz biLmiorum annemLerin ağLadığını görünce ben daha çok çoşarım sanırım =(( Ama kendi evimizde şöLee kocişLe 1-2 hafta geçirince keseriz ağLamayı o zmn
yakalım kııızz, havamız olsun, yeni geliniz tabi olucak kınamızGasoom sanırım bende gidip yıkayıp tekrar görüntü oLsun die eLdiveni takıcam..ama bi yandan da diorum tek eLime küçücük süreyim hevesLeniorum snrada diorum baLayına gidicem bikiniLi haLimLe eLimde kına komik oLmaz mıKararsızııııımmmm...
ben de bazen açıp okuyorum eski sayfaları yeni sayfaları falan...
hem gelin giderken ki duygularını, hem ertesi gün veya balayı dönüşü yazdıklarını, ne hissedeceğini şaşırıyo insan
benim bir kuzenimin bir de başka bir kuzenimin oğlunun ismi eymen, yani 2 eymenimiz var :)
anlamını hatırlamıyorum ama çok önemli ve güzel bir anlamı olduğu için koymuşlardı
ama ben ilk koyulduğunda ne o öyle menemen gibi demiştim
aayy çok güzelmiişş, Rabbim hayırlı güzel bir ömür nasip etsin o tatlı kıza, sizinle birlikte
ben de bazen açıp okuyorum eski sayfaları yeni sayfaları falan...
hem gelin giderken ki duygularını, hem ertesi gün veya balayı dönüşü yazdıklarını, ne hissedeceğini şaşırıyo insan
benim bir kuzenimin bir de başka bir kuzenimin oğlunun ismi eymen, yani 2 eymenimiz var :)
anlamını hatırlamıyorum ama çok önemli ve güzel bir anlamı olduğu için koymuşlardı
ama ben ilk koyulduğunda ne o öyle menemen gibi demiştim
kızlar ya ben napayım başka şehire gideceğim?
doğrudur canım, güzelmiş gerçekten, çünkü alim insanların da fikirleri alınarak konmuştu isimler :114:eymenin iki anlamı varmış:1)Allah'ın hediyesi
2) Erkek evlat
demekmiş gasocuuum...
ya ben kınayı şöyle severim, yakmışlığım da vardır kına gecelerinde, hani desenli şablonlarla bileğimize omzumuza dövme gibi yapmıştık, yani burnuma kokusu gelmediği müddetçe ben severim görüntüsünü :114:Kınayaaaaaaaaaaaaaaaaaa bayılırım kokusuna biterim
ALIŞIRSIN CNM KESİNLKLE AİLEN YANINA GELİR HEM SEN DE GIDERSIN KAÇ SAAT OLUCAK ARANIZDA?kızlar ya ben napayım başka şehire gideceğim?
Anlamıda pek güzelmişben yeğenimin adını BEDİRHAN koydum kızlar. benim koymamı isterler genelde. yeğenlerimin ismini ben koydum hep. bedirhan aydın ileri görüşlü demek. çok hoşuma giden bir isim. beğenen olur belki diye yazayım dedim
ben annemden değilde babamdan ayrılırken naparım
geçen kayınpederim diyo naapcan ayrılırken babandan ağlamaya başladım diyo alış ama
doğrudur canım, güzelmiş gerçekten, çünkü alim insanların da fikirleri alınarak konmuştu isimler :114:
ya ben kınayı şöyle severim, yakmışlığım da vardır kına gecelerinde, hani desenli şablonlarla bileğimize omzumuza dövme gibi yapmıştık, yani burnuma kokusu gelmediği müddetçe ben severim görüntüsünü :114:
kız ben başka ülkeye gitcem sen ne diyosunüzülme hayatım alışırsın. biraz zorlukların olacak tabiki ama eşin olacak yanında. herşey oturacak rayına zamanla. sonra bi bakacaksın ailenin yanına gttiğinde kendi yaşadığın yeri arıyosun
ALIŞIRSIN CNM KESİNLKLE AİLEN YANINA GELİR HEM SEN DE GIDERSIN KAÇ SAAT OLUCAK ARANIZDA?
Anlamıda pek güzelmiş
alışcaz artık anacım
canım karşıyakada benim minik kuşum
Bende göztepe tarafındayım karsıkarsıyayız :))
canım anneye olan özlem hiç geçmiyomuş ama tabi bir süre sonra en azında zırıl zırıl ağlamayı kesicez tabi, hayat.. insan nelere alışıyo..
Orası öyle ama ben bastan sartları sundum evime yakın muhitte isterim diye seviyorum yasadıgım semti ve burda oturmak isterim evlenincede cok yakın olmamk sartıyla tabi
yakalım kııızz, havamız olsun, yeni geliniz tabi olucak kınamızama minicik
yani ben anca o kadarını yapabilirim
Kınayaaaaaaaaaaaaaaaaaa bayılırım kokusuna biterim
aynen yaa elimde görüntüsü gasonun degiği gibi desenli olarak olursa hosuma gider ki öyle yaparım büyük ihtimal ve ben senelerdir saclarıma kına yakarım resimlerdeki gördüğünüz kınalı halim ve cok memnumum inanılmaz bakımlı ve güzel duruyor güneste ısıl ısıl parlar hatta yolda birkac kere durdurup boyamın marka ve numarasını isteyenler olmustu
ayy inşallah birkaç ay sonra alacaktın galiba, öyle söylemiştin, inşallah uzamaz, tez vakitte alırsın canım yaa, senin için de çok güzel olacaktır eminim ama inan o fıstık için daha mutlu daha da güzel olacak, onu bu kadar seven insanların her daim yanında kanatları altında olacak, bu sevgi bu güven dolu sıcak yuva ona en güzel hediyedir, tabi o da size.. :114:sağolasın canım. o bize öyle bir zamanda geldi ki anlatamam. sadece gülümüz değil umudumuz oldu. ona çok bağlıyım. o da bana. öyle içime oturuyorki böyle ayrı olmak. en kısa sürede hallolsa da herşey alsam yanıma
ah kıyamam yaa, ben İstanbul un iki yakası arasındaki mesafeyi düşünüyorum, siz bazılarınız daha da uzağa gideceksiniz, Allah sabır verir, evinize yuvanıza alıştığınızda daha kolay olur inş. alışmak ama sen yine de çok uzağa gitmiyosun güzelim yakızlar ya ben napayım başka şehire gideceğim?
canım senin ki fransadan ingiltere miydi veya tam tersiydi galiba, peki ailen burda mı orada mı? düğünler nerede oalcakkız ben başka ülkeye gitcem sen ne diyosunüzülme hayatım alışırsın. biraz zorlukların olacak tabiki ama eşin olacak yanında. herşey oturacak rayına zamanla. sonra bi bakacaksın ailenin yanına gttiğinde kendi yaşadığın yeri arıyosun
ayy inşallah birkaç ay sonra alacaktın galiba, öyle söylemiştin, inşallah uzamaz, tez vakitte alırsın canım yaa, senin için de çok güzel olacaktır eminim ama inan o fıstık için daha mutlu daha da güzel olacak, onu bu kadar seven insanların her daim yanında kanatları altında olacak, bu sevgi bu güven dolu sıcak yuva ona en güzel hediyedir, tabi o da size.. :114:
canım senin ki fransadan ingiltere miydi veya tam tersiydi galiba, peki ailen burda mı orada mı? düğünler nerede oalcak
ay çok soruyorum bu akşam sana
Şafak sadece 43 efenim
Kütahya'ya selamlar
Şafak sadece 43 efenim
Kütahya'ya selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?