2012' de yazın evlenecekler

kızlar. bizimki örf değil ama. benim altı abim var. küçüklüğümden beri yapacaklarını söyledikleri bişey var kesin yapacaklar. düğün günü beni saklayacaklar. damat bey de bulacak. herkes de izleyecek bakalım bulabiliyomuuuu diye. aşkımın beni aramasını izleyip gülecekler

Çok iyi olur valla . Ne güzelllllllllllllllllllll ya bugün kocaya ne yemek pişiriyon falan filan

bulamazsa para istesinler,verirse çıkarsınlar seni

aaaa ne hoşşşşş ama eliyle koymş gb bulur

aaaa bi de şey var. bu adettir. kına gecesi kına yakıldıktan sonra aşkım beni kucağına alıp tüm mahalleyi gezecek. düğün günü de beni almaya davul zurnayla oynayarak gelecekler. öyle evin önüne kadar arabada gelmeyecekler yani. mahallenin başında inip oynaya oyanaya gelecekler. çok seviyorum bu adetleri yaaa

kınadaki adet çok iLginçmiş canımm ben utanırdım kucagında öLe tüm mahaLLeyi gezerken

anladım canım sen bulursun tabi ona uygun güzel birşey :114:
ya bir de merakımı bağışla ama bu durum çok hoşuma gitti o yüzden merak ettim, bu şirinenin adı ne? oralı mı yoksa buralı mı? yani Türk mü :112: eğer mahsuru varsa paylaşmayabilirsin de sorun değil, neticede bu yaptığın güzelliğin tarifi yok zaten Allah ikinizden razı olsun..

hoşbuldum yavruşumm
ben düzleştiricide braun seramiklisini kullanıyorum, memnunum
maşada, babyliss, bundan da çok memnunum, hatta iri dalga sevdiğim için kalınından aldım :112:

ya evet var böyle adetler bazı yerlerde ama bizde hiç duymadım ertesi gün gideni
bizimkilerde adet şu, haftası ve onbeşi denir. hani 1 hafta sonra haftasonu ve de 15 gün sonra haftasonu; birinde yeni evli çift yemeğe çağırır aileleri birinde de kendi mi giderdi neydi :26:
ay ben ne zaman canım isterse giderim ya, yani bilmiyorum belki ertesi günü eser giderim belki 3 gün sonra bilmiyorum ki, kafamıza göre takılırız, ama ertesi gün kahvaltıya hayatta gitmem, ilk kahvaltımızı başbaşa yapmak varken

KızLar seLaaam

Geçmişe dönüp bakıcam ama çeyiz topiğime bişeyLer ekLedim.. bakmak isterseniz :

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...enin-ceyiz-icin-aldiklari-3.html#post21470502
aleyküm selaaamm
bakalım bakalımm yeni cicileree

nyuuuu yettim anacım ne güse hatunsun kızz
yyalnız kk sır bizim için
annemler dio seninki gelince naapcan bende dedim artık hepsi facede

süpermiş yaa benim nisanlımda muglalı ordada gündüzden yemekler pişer keskekler kazanlard ve tabikide erkeklere içki sonra gelin almaya gelinir kapının önünde davullu zurnalı genc delikanlılardan birine bayrak verilir ve asla düşürmemesi lazım elinden alkollu oldugu için buna dikkaet etmesi gerekiyormus yoksa ona birsey ısmarlatılıyormus sanırım ve en komigi gelin evinden tavuk isterlermiş pişirilmiş bi tavuk evde bulundurcaz ogün yoksa almadan gitmiyorlarmıs falan filan duydugumda cok garip gelmişti bakalım ogün geldiğinde nasılolcak bilmem

Benim haLamda(5 yıL oLdu evLeneLi) nişanLımın kuzeni(1sene önce evLendi) de hemen ertesi gün kahvaLtıya gittikLerini biLiorumm ikiside cunku sabaha kdr annemi özLedim die ağLamış damatLar da dayanamamış sbh oLunca annesine götürmüşLer

canım keşkek istediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Bayramda annem yapıcak inş (kayınvalidem)

bizde çok ağlarmıyız acaba lilam

:))) ne ilginç şeyler varmış kız sizde, eğlenirsin keyifli olur sizin için :)

biz ablamda da karşı taraftan rica etmiştik, ben de baştan söyledim benimkine sakın kapıya davul zurna getireyim demeyin diye :))
ben gelenekleri/adetleri mümkün mertebe uygulamaya yaşatmaya çalışırım da, o kadar değil
kaldı ki kucağında gezdirmek falan, ay yok kız ben yapamam

canoomm

Son düzenleme:

muahhhhhhki

Selam Canlarım

canım benim nişanlımda izmirde yaşıyor. ayrı şehirlerdeyiz sen yoksa izmire mi gelin gideceksin yoksa hanımköylü mü olacak nişanlın

aynı durumdaymışız yahu çok zor böyle hasret kalmak. canım nişanlım izmirde bende izmire gelin gidicem kısmetse

kızlaaar çocuklarınıza isim düşündünüz mü

İLayda oLucak ismi kızımız oLursa.NişanLımın isminin baş harfi bnmde ismimin son harfLeriyLe bitio Gerçi biz bunu düşünerek koyaLım demioruz ama uyuyo yinede KayınvaLidem de bi ara Hiranur koyaLım dıodu şimdi İLayda'ya döndü biz iLayda diyince
Biz hep kızımız oLucak die düşünüoruz nedense kayınvaLidem de öLe dio..nişanLımın süLaLesinde kız çok az ondan istiyoLar gaLiba..Tabii ki sağLıkLı oLsun da cinsiyet önemLi değiL..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…