Benim haLamda(5 yıL oLdu evLeneLi) nişanLımın kuzeni(1sene önce evLendi) de hemen ertesi gün kahvaLtıya gittikLerini biLiorumm ikiside cunku sabaha kdr annemi özLedim die ağLamış damatLar da dayanamamış sbh oLunca annesine götürmüşLer
yok biz düşünmedik yaa :26:kızlaaar çocuklarınıza isim düşündünüz mü
ya ben hiç yemediimmcanım keşkek istediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiBayramda annem yapıcak inş (kayınvalidem)
bizde çok ağlarmıyız acaba lilam
anladım canım sen bulursun tabi ona uygun güzel birşey :114:
ya bir de merakımı bağışla ama bu durum çok hoşuma gitti o yüzden merak ettim, bu şirinenin adı ne? oralı mı yoksa buralı mı? yani Türk mü :112: eğer mahsuru varsa paylaşmayabilirsin de sorun değil, neticede bu yaptığın güzelliğin tarifi yok zatenAllah ikinizden razı olsun..
:))) ne ilginç şeyler varmış kız sizde, eğlenirsin keyifli olur sizin için :)
biz ablamda da karşı taraftan rica etmiştik, ben de baştan söyledim benimkine sakın kapıya davul zurna getireyim demeyin diye :))
ben gelenekleri/adetleri mümkün mertebe uygulamaya yaşatmaya çalışırım da, o kadar değil
kaldı ki kucağında gezdirmek falan, ay yok kız ben yapamam]
:))) ne ilginç şeyler varmış kız sizde, eğlenirsin keyifli olur sizin için :)
biz ablamda da karşı taraftan rica etmiştik, ben de baştan söyledim benimkine sakın kapıya davul zurna getireyim demeyin diye :))
ben gelenekleri/adetleri mümkün mertebe uygulamaya yaşatmaya çalışırım da, o kadar değil
kaldı ki kucağında gezdirmek falan, ay yok kız ben yapamam
canoomm
:))Demek burdan cıkmıs bu muhabbettbirde kına gecesinde kına yakılırken kayınvalde altın koyar avcuna o genelde herkesde vardır birde bizde kınadan sonraki gün kına yıkama deriz deniz kenarına gidip calıgılı cengili oynaya oynaya kına yıkarız
aynı durumdaymışız yahu çok zor böyle hasret kalmak. canım nişanlım izmirde bende izmire gelin gidicem kısmetse
offffffff benimde yaaa olsada yesekkk :2::2:canım keşkek istediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiBayramda annem yapıcak inş (kayınvalidem)
İLayda oLucak ismi kızımız oLursa.NişanLımın isminin baş harfi bnmde ismimin son harfLeriyLe bitioGerçi biz bunu düşünerek koyaLım demioruz ama uyuyo yinede KayınvaLidem de bi ara Hiranur koyaLım dıodu şimdi İLayda'ya döndü biz iLayda diyince
Biz hep kızımız oLucak die düşünüoruz nedense kayınvaLidem de öLe dio..nişanLımın süLaLesinde kız çok az ondan istiyoLar gaLiba..Tabii ki sağLıkLı oLsun da cinsiyet önemLi değiL..
İLayda oLucak ismi kızımız oLursa.NişanLımın isminin baş harfi bnmde ismimin son harfLeriyLe bitioGerçi biz bunu düşünerek koyaLım demioruz ama uyuyo yinede KayınvaLidem de bi ara Hiranur koyaLım dıodu şimdi İLayda'ya döndü biz iLayda diyince
Biz hep kızımız oLucak die düşünüoruz nedense kayınvaLidem de öLe dio..nişanLımın süLaLesinde kız çok az ondan istiyoLar gaLiba..Tabii ki sağLıkLı oLsun da cinsiyet önemLi değiL..
gel gelllll canımmm beklerizz neresinde nisanlın izmirin
offffffff benimde yaaa olsada yesekkk :2::2:
Bende kızım olsun cok isterim hatta ikizlerim isim konusunda erkekde arda diyordum komsumuz caldı ogluna koydu ada dedim onuda caldılar artık bişi demiyorum o anki ruh halime göre koyucam
benimde annemin göbişini umut diye seviyos hep dedi umut koy bebeğini sev diye sonra bigün kaynanamla oturuyos size vasiyetim umut olsun oğlunuzun adı dedi
Oğlumuz olursa Umut Ayaz olcak ama biz kıs istiyos
bugün bi isim beğendim Belis:Aşkın ilk meyvesi demekmiş
Asel de çok hoşuma gidiyo Ela da
ah kıs anası olmak çoook zor
Geçen gün EKİM gelinlerinin topiğine baktım sabaha kadar okudum valla ta ben heycanlandım ama göz yaşlarımı tutamadım:2::2:
VaLLa bebişimm ben ztn çok duygusaL suLugöz bi kızım..şimdi biLe aiLemden bu evden ayrıLma düşüncesi gözLerimi doLduruosa..kesin ağLarımm ben
VaLLa bebişimm ben ztn çok duygusaL suLugöz bi kızım..şimdi biLe aiLemden bu evden ayrıLma düşüncesi gözLerimi doLduruosa..kesin ağLarımm ben
ooo biz türk hatunlarına zaten oynamak olsun, her türlü:))Demek burdan cıkmıs bu muhabbettbirde kına gecesinde kına yakılırken kayınvalde altın koyar avcuna o genelde herkesde vardır birde bizde kınadan sonraki gün kına yıkama deriz deniz kenarına gidip calıgılı cengili oynaya oynaya kına yıkarız
aayy çok güzelmiişş, Rabbim hayırlı güzel bir ömür nasip etsin o tatlı kıza, sizinle birlikteismi Gülümsün canım. biz gülüm diyoruz. türk yani
güzel düşünmüşsünüz canımçok güzel şeyler bunlar. bizim pek çok düğünümz olacağı için birisinin tam anlamıyla uygun olmasını istedik
canım bizim kızlardan istemeyen olursa yakıldıktan sonra 1 dk ortadan kayboluyo,Aaaa bende hem annemLere hem nişanLıma diorum kii çift davuL zurna geLmeden evden çıkmam dıorumçok hoşuma gidio hani geLin OLmasam cıkar kapıda oynarım o derece
Ya Allah günah yazmasın ama ben kına kokusundan hoşLanmıorum..babanem eLine yakardı küçükken eLinden yemek yemezdim :S :S tabii şimdi o kdr deiLim ama kınada eLimi hemen yıkasam oLmaz mı yaa :44:
ahh ahhh ben birde tek cocgum sen bizi düşün annem zaten düğün muhabbeti olsun hemen baslar aglamaya o gece sakinlestirici alcak o derece yani
bende çok ağlarım kesinnnnnnnnnnugrasırlar artık sabaha kadar kocişlerimiz bizle
ben nişanımda ağladım. kınayı düğünü siz düşünün artık
süper olurdu cnmbenimde annemin göbişini umut diye seviyos hep dedi umut koy bebeğini sev diye sonra bigün kaynanamla oturuyos size vasiyetim umut olsun oğlunuzun adı dedi
Oğlumuz olursa Umut Ayaz olcak ama biz kıs istiyos
bugün bi isim beğendim Belis:Aşkın ilk meyvesi demekmiş
Asel de çok hoşuma gidiyo Ela da
ah kıs anası olmak çoook zor
Aaaa tesadüfe bakk kesin umut koy var bi hayırBeLis anLamı süpermişş akLımda oLsun çok beğendim...
Aynen bende öyLe OLdum hatta buraya yazdım duyguLarımı
canım bizim kızlardan istemeyen olursa yakıldıktan sonra 1 dk ortadan kayboluyo,
gidiyo yıkıyo, tekrar eldiveni geçirip geliyo oynamaya devam ediyo,
ablam kuzenlerim hep öyle yaptılar, eskiden ben de öyle yapıcam derdim
ama son birkaç yıldır sadece kına gecelerinin anlamı olsun diye avcuma minicik bir daire şeklinde yapıyorum,
öyle olunca da koku problemini de çok yaşamamış oluyorum, çünkü ben de kokusunu sevemiyorum malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?