2012' de yazın evlenecekler

aa bak onu unuttuumm, ben kokusunu sevmem ama ben uzuuun yıllar saçıma kına yaktım
mısır çarşısında bir aktarım vardı, boya değil ama, gidip ordan açık hint kınası alırdım, birkaç ayda bir yakardım, ay o güneşti kızıllığı yok muuu amaann herkes bayılırdııı
ama 2 senedir yakmıyorum, bir de saçım uzun, saçım uzasın ki gitsin kına diye, hakiki açık hint kınasının üstüne öldürsen boya tutmuyo
beyazlamaya başladı saçım, boyamam gerekecek sanırım :26:

senden 60 gün sonra alıyom askerimi
103
sadece 2 ay sonra kuzu pek bişe yok arada oh

ohhhhhhhhhh süpermiş canımmm resimlerinize bakıp begeniyordum bende süpersiniz süperr ikiz olupta nisanlılarınız kardes olan sendin demi canım

ablamın nişanlısı ile benim nişanlım ikiz cnm
çok tşk ederiz sen daha bi süpersin

oh maşallaaahh, kolay gelsin şimdiden

walla canım bu konuda lisans yaptım resmen boya üstünede kına,kına üstünede boya yaktım sonuc süper oldu suana kadar kötü bir sonuc almadım ama ben hint kınası yapamam alerjim var zaten kimyasal boyalara karsıda alerjim oldugu için sacımı boyatamıyorum ilk kınayla tansımam böyle basladı sacımı boyattım ölümlerden döndüm sonra kınayı denedim ve sonuc muhtesem ben aktarlardan kına seti alıyorum her renk mevcut tıpkı boyalardaki gibi kızıl kumral kestane sarı bile gördüm tabi bu renkler sac rengine göre sekilleniyor kına içine sarap koyuyorum genelde cok tatlı bir kızıl cıkıyor ortaya yani ben her 3 -4 ayda bir yakarım kına anlıcagınız kızlar..

NYU göztepeyi çok beğendim geldim bu yaz

Güzeldir göztepemiz birdaha geldiğinde ugramadan gidersen bozusurz ona göre

ablamın nişanlısı ile benim nişanlım ikiz cnm
çok tşk ederiz sen daha bi süpersin[/QUOTE]

Belli ama ne kadar sanslısınız walla ablanlada benziyorsunuz zaten ben tek cocuk olmanın dezavantajlarını büyüdükce evlenme cagına gelince daha cok anladım böyle zamanlarda insan arıyor destek olcak bi kardes abla abi

kız karışmıyor mu kocişler yakından karışmaz da uzaktan karşıdan görünce falan,tek yumurta ikizleri di mi?

Dediğin gibi cok benzemiyorlar yakından ama uzaktan tip olarak karısabilirler

doğrudur nyu cum senin kullandığın setler öyledir, ama dedim ya ben o ambalajlı setleri almadım güvenemedim neticede kimyasal olmasın diye boyamıyodum zaten saçımı o yüzden açık has hint kınası kullandım, onun üzerine de boya işlemiyor

çağlacım, hiçbir zararı yok, ben yaklaşık 10 yıl kullandım, ve saçım belimdeydi bu süre boyunca da, sadece arada uçlarından 4-5 parmak aldırırım, şuanda da belimde zaten, maşallah gürdür de saçım, kestanedir normal rengi, çok şükür hiç dökülme gibi bir problemim olmadı hint kınası yaktığım dönemde de, aksine çok sağlılıydı herkes hayrandı saçıma çünkü doğal canım kına :112:

ama dediğim gibi artık beyazlarım var ve kına turuncu yapıyo beyazları o yüzden artık yakamıyorum ve maalesef boyatmak zorundayım

Nyu inan önceden tanışmış olsaydık kesinlikle yanına uğrardım inş bir daha yolumuz düşer ... İnsanın ablası olması çok çok iyi zaten aramızda yaş farkı çok az hem arkadaşız hem kardeş hem elti

Yakısmıs ama sanada siyah gelinlkte bende koyu renkleri cok begeniyorum karamelde cok hos duruyor ama bikere karamel yaptırayım derken alerji olmustum birde üstelik istediğim gibi olmadı adam resmen sarı yapmıstı beni
ay işte korkuyorum boyatınca böyle bir sorun yaşar mıyım diyee
çünkü bu zamana kadar saçlarım hep kendi kontrolümdeydi :))

Evlimi ablan peki yoksa cifte düğün yapın cok hos olur walla

kız ben baktım çağlanın resimlerine görmedim yaa,var mı resimleri eniştesinin ve ablasının?dur yine bakiimm atladığım mı oldu acaba
nişan albümnde var cnmmm saks mavisi abiye giyili olan ablam saçı toplu yukardan salık
Evlimi ablan peki yoksa cifte düğün yapın cok hos olur walla

bekar cnm gördgn nişan çifte nişan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…