aa bak onu unuttuumm, ben kokusunu sevmem ama ben uzuuun yıllar saçıma kına yaktımBende göztepe tarafındayım karsıkarsıyayız :))
aynen yaa elimde görüntüsü gasonun degiği gibi desenli olarak olursa hosuma gider ki öyle yaparım büyük ihtimal ve ben senelerdir saclarıma kına yakarım resimlerdeki gördüğünüz kınalı halim ve cok memnumum inanılmaz bakımlı ve güzel duruyor güneste ısıl ısıl parlar hatta yolda birkac kere durdurup boyamın marka ve numarasını isteyenler olmustu
canım karşıyakada benim minik kuşum
Bende göztepe tarafındayım karsıkarsıyayız :))
aynen yaa elimde görüntüsü gasonun degiği gibi desenli olarak olursa hosuma gider ki öyle yaparım büyük ihtimal ve ben senelerdir saclarıma kına yakarım resimlerdeki gördüğünüz kınalı halim ve cok memnumum inanılmaz bakımlı ve güzel duruyor güneste ısıl ısıl parlar hatta yolda birkac kere durdurup boyamın marka ve numarasını isteyenler olmustu
Dökyomu peki cnm hint kınası dökuyor dıyorlar resımler süper zaten
sadece 2 ay sonra kuzu pek bişe yok arada ohsenden 60 gün sonra alıyom askerimi
103
ohhhhhhhhhhsüpermiş canımmm resimlerinize bakıp begeniyordum bende süpersiniz süperr ikiz olupta nisanlılarınız kardes olan sendin demi canım
Şafak sadece 43 efenim
Kütahya'ya selamlar
senden 60 gün sonra alıyom askerimi
103
sabredelim Allah'ın izniyle sırasıyla kavuşacağız askerlerimizeeeee
oh maşallaaahh, kolay gelsin şimdidenen geç haziranda almış olcaz canım
sor tatlım ne olacak. doğru hatırlıyosun ingiltereye gitcem. ailem dağınık biraz. bir abim amerikada. bir abim yunanistanda. diğerleri ingilterede. babam türkiyede. nişanlımınkiler topluca ingilterede tüm aile. düğünler şöyle olacak: nikah başbaşa romada. kına ve bir düğün türkiyede. bir düğün fransada. bir düğün ingilterede. bir hafta sürecek yani
sadece 2 ay sonra kuzu pek bişe yok arada oh
ablamın nişanlısı ile benim nişanlım ikiz cnm
çok tşk ederiz sen daha bi süpersin
aa bak onu unuttuumm, ben kokusunu sevmem ama ben uzuuun yıllar saçıma kına yaktım
mısır çarşısında bir aktarım vardı, boya değil ama, gidip ordan açık hint kınası alırdım, birkaç ayda bir yakardım, ay o güneşti kızıllığı yok muuu amaann herkes bayılırdııı
ama 2 senedir yakmıyorum, bir de saçım uzun, saçım uzasın ki gitsin kına diye, hakiki açık hint kınasının üstüne öldürsen boya tutmuyo
beyazlamaya başladı saçım, boyamam gerekecek sanırım :26:
hint kınası saca zarar veriyor cünkü içinde saca zarar verebilecek kimyasalllar bulunabiliyor fakat kına setleri tamamen dogal içinde zaten bir torba dolusu ot cıkıyor onları kaynatıp kınayı onla karıyorsun eger düşünürsen kına seti almanı öneririm canımDökyomu peki cnm hint kınası dökuyor dıyorlar resımler süper zaten
kız karışmıyor mu kocişleryakından karışmaz da uzaktan karşıdan görünce falan,tek yumurta ikizleri di mi?
NYU göztepeyi çok beğendim geldim bu yaz
kız karışmıyor mu kocişleryakından karışmaz da uzaktan karşıdan görünce falan,tek yumurta ikizleri di mi?
walla canım bu konuda lisans yaptım resmen boya üstünede kına,kına üstünede boya yaktım sonuc süper oldu suana kadar kötü bir sonuc almadım ama ben hint kınası yapamam alerjim var zaten kimyasal boyalara karsıda alerjim oldugu için sacımı boyatamıyorum ilk kınayla tansımam böyle basladı sacımı boyattım ölümlerden döndüm sonra kınayı denedim ve sonuc muhtesem ben aktarlardan kına seti alıyorum her renk mevcut tıpkı boyalardaki gibi kızıl kumral kestane sarı bile gördüm tabi bu renkler sac rengine göre sekilleniyor kına içine sarap koyuyorum genelde cok tatlı bir kızıl cıkıyor ortaya yani ben her 3 -4 ayda bir yakarım kına anlıcagınız kızlar..
anladım cnm şimdi. Benim saçlar siyah normalde koyu kestane ama siyah olan boya düğündede siyah olsun istiyorum düğünden bi süre sonra kahve karemel düşünüyorumhint kınası saca zarar veriyor cünkü içinde saca zarar verebilecek kimyasalllar bulunabiliyor fakat kına setleri tamamen dogal içinde zaten bir torba dolusu ot cıkıyor onları kaynatıp kınayı onla karıyorsun eger düşünürsen kına seti almanı öneririm canım
walla canım bu konuda lisans yaptım resmen boya üstünede kına,kına üstünede boya yaktım sonuc süper oldu suana kadar kötü bir sonuc almadım ama ben hint kınası yapamam alerjim var zaten kimyasal boyalara karsıda alerjim oldugu için sacımı boyatamıyorum ilk kınayla tansımam böyle basladı sacımı boyattım ölümlerden döndüm sonra kınayı denedim ve sonuc muhtesem ben aktarlardan kına seti alıyorum her renk mevcut tıpkı boyalardaki gibi kızıl kumral kestane sarı bile gördüm tabi bu renkler sac rengine göre sekilleniyor kına içine sarap koyuyorum genelde cok tatlı bir kızıl cıkıyor ortaya yani ben her 3 -4 ayda bir yakarım kına anlıcagınız kızlar..
anladım cnm şimdi. Benim saçlar siyah normalde koyu kestane ama siyah olan boya düğündede siyah olsun istiyorum düğünden bi süre sonra kahve karemel düşünüyorum
Yakısmıs ama sanada siyah gelinlkte bende koyu renkleri cok begeniyorum karamelde cok hos duruyor ama bikere karamel yaptırayım derken alerji olmustum birde üstelik istediğim gibi olmadı adam resmen sarı yapmıstı beni
doğrudur nyu cum senin kullandığın setler öyledir, ama dedim ya ben o ambalajlı setleri almadım güvenemedim neticede kimyasal olmasın diye boyamıyodum zaten saçımı o yüzden açık has hint kınası kullandım, onun üzerine de boya işlemiyorwalla canım bu konuda lisans yaptım resmen boya üstünede kına,kına üstünede boya yaktım sonuc süper oldu suana kadar kötü bir sonuc almadım ama ben hint kınası yapamam alerjim var zaten kimyasal boyalara karsıda alerjim oldugu için sacımı boyatamıyorum ilk kınayla tansımam böyle basladı sacımı boyattım ölümlerden döndüm sonra kınayı denedim ve sonuc muhtesem ben aktarlardan kına seti alıyorum her renk mevcut tıpkı boyalardaki gibi kızıl kumral kestane sarı bile gördüm tabi bu renkler sac rengine göre sekilleniyor kına içine sarap koyuyorum genelde cok tatlı bir kızıl cıkıyor ortaya yani ben her 3 -4 ayda bir yakarım kına anlıcagınız kızlar..
hint kınası saca zarar veriyor cünkü içinde saca zarar verebilecek kimyasalllar bulunabiliyor fakat kına setleri tamamen dogal içinde zaten bir torba dolusu ot cıkıyor onları kaynatıp kınayı onla karıyorsun eger düşünürsen kına seti almanı öneririm canım
Yakısmıs ama sanada siyah gelinlkte bende koyu renkleri cok begeniyorum karamelde cok hos duruyor ama bikere karamel yaptırayım derken alerji olmustum birde üstelik istediğim gibi olmadı adam resmen sarı yapmıstı beni
nasıl becermişsenin saç rengin çok çok doğal ve güzel
Dediğin gibi cok benzemiyorlar yakından ama uzaktan tip olarak karısabilirler
ay işte korkuyorum boyatınca böyle bir sorun yaşar mıyım diyeeYakısmıs ama sanada siyah gelinlkte bende koyu renkleri cok begeniyorum karamelde cok hos duruyor ama bikere karamel yaptırayım derken alerji olmustum birde üstelik istediğim gibi olmadı adam resmen sarı yapmıstı beni
Nyu inan önceden tanışmış olsaydık kesinlikle yanına uğrardım inş bir daha yolumuz düşer ... İnsanın ablası olması çok çok iyi zaten aramızda yaş farkı çok az hem arkadaşız hem kardeş hem elti
nişan albümnde var cnmmm saks mavisi abiye giyili olan ablam saçı toplu yukardan salıkkız ben baktım çağlanın resimlerine görmedim yaa,var mı resimleri eniştesinin ve ablasının?dur yine bakiimm atladığım mı oldu acaba
Evlimi ablan peki yoksa cifte düğün yapın cok hos olur walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?