iyi geceler fıstıklaaaar
öpüyorum ve seviyorum sizi![]()
iyi uykular cnm bizde seni öpüyoruz seviyoruz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler fıstıklaaaar
iyi geceler fıstıklaaaar
iyi uykular cnm bizde seni öpüyoruz seviyoruz![]()
yetmeezzzz, ben hepinizi öpüyoruummm
iyi geceler![]()
valla ilk defa 1500 kişiyi aşkın insanla doğum günümü kutladım heyecanladım bi de utandımiki sandalye hee :)) güzel anı olmuş sana da :))
doğum gününde miydi nişanın vaay, biz de kayınvalidemlere ailece iade-i ziyarete gittiğimizde canım aşkım ve annem yani kayınvalidem bana sürpriz yaptılar, salonda minik bi pasta üfledim :) çok hoştu :)
seninki de büyük bir organizasyonla kutlanmış hani, köfteee![]()
aynen ben de kabarık sevmiyordm ama nişanlığıma aşık olmuştumAmin tatlımmmçok mutluyum, o koşuşturmacada aşkımla başbaşa kalamıcaz hiç ama olsun, nişandan 1 hafta sonra yanına gitmeyi planlıyorum, o zaman nişanımızı başbaşa kutlayabliriz
hayırlısıyla şafakları bitirelim de canım, senin de sıran gelir
çok güzel bi heyecan di mi yaa, gerçi biz zaten 2 yıldır nişanlı gibiydik, ama salonda yapmamıştık nişanımızı, şimdi o da olacak, bütün herkese ilan edeceğiz birlikteliğimiziiii
sorma walla, yerimde duramıyorum
ewet tatlım, kader kısmet bu işler.. ben de bidaha asla olmaz, kimseyi sevemem derken hayatımın erkekini buldum yahuu, ve çok kısa sürede evlenmeye karar verdik.. şimdi de nihayet evliliğe giden yolda bir adım daha atıyoruz.. Rabbim utandırmasın..
canım harika birşey yapmışsınız, tebrik ederim..
bence senden gelecek her hediye zaten onu çok mutlu edecektir
eee sana ne die hitap ediyor, anne mi diyor?
ben de kabarık giyeceğim, hem de şimdiye kadar hiç kabarık elbise düşünmezken, abartıyı hiç sevmeyen biriolarak nişanlığımı ilk gördüm ve vuruldumnapıp edip onu aldım, kabarık ama ben nişanlığıma aşığım yahuu
bayıldım bayıldımmmm
ağlayarak okudum gasocum bunu![]()
canım çok güzelmiş elbise ama fiyatı bu elbiseye göre çok uçuk. neredeyse hiç işçiliği yok,özel dikim yerlerinde pazarlıkla bu modele benzeyen bir şey diktirebilirsin.Ben ünlü bir moda evine 1500 liraya diktirdim nişanlığımı ki acaip çok işçiliği vardı topiğimden bakabilirsinben 500 felan bekliyodum en fazla bi dedi allahım kalp krizi geçiriyom dedim
elbise çooook güsel ama yaaa![]()
süpermişkızlar. bizimki örf değil ama. benim altı abim var. küçüklüğümden beri yapacaklarını söyledikleri bişey var kesin yapacaklar. düğün günü beni saklayacaklar. damat bey de bulacak. herkes de izleyecek bakalım bulabiliyomuuuu diye. aşkımın beni aramasını izleyip gülecekler![]()
ben annemden değilde babamdan ayrılırken naparım
geçen kayınpederim diyo naapcan ayrılırken babandan ağlamaya başladım diyo alış ama![]()
kızlarrr hepınız mısıl mısıl uyuyorsunuz sımdı
ben gıremedım bugun annemler turkıyeden geldı
dun bahsettıgım kaybetıgım kuperın aynısından aldım bugunhatta extra bırtane daha aldım
baskada bısı almadımbenım şafakta 191 oldu
zaman su gıbı gecıyor![]()
hıc uykum yok cagla da yok bu gece
neyse bende bırazcık kıtabımı okuyum bıtmesıne az kaldı hepınze tatlı ruyalar![]()
AmiiiiiiiiiiiiinnnnAllah başımızdan hiç eksik etmesin onları:)))
ewet canım hatırlıyorum senin nişanını daDeryaw cnm çok az kaldı mehtabına bi an kendimi gördüm![]()
Hatırlıyosan bende böyleydim izine geldiğinde nişan olmuştu 3 ay önce. Biz baş başa kalabılmek için önce ilk 1 hafta askerim memlekete gelmeden dogrudan çeşmeye geçti bende onun yanınaaaaaaaa hopppppppppppp atladım
![]()
çok güzel 1 hafta tatil yaptık sonra geldik nişanımız oldu sizde buna benzer bişe yapabılırsınız
![]()
aynen ben de kabarık sevmiyordm ama nişanlığıma aşık olmuştum
canım çok güzelmiş elbise ama fiyatı bu elbiseye göre çok uçuk. neredeyse hiç işçiliği yok,özel dikim yerlerinde pazarlıkla bu modele benzeyen bir şey diktirebilirsin.Ben ünlü bir moda evine 1500 liraya diktirdim nişanlığımı ki acaip çok işçiliği vardı topiğimden bakabilirsin
gözdem 1gün geç olsun varsın boşver üzme tatlı canınıGülerek tak cnm.
burdayım ben askerımle teldeydm safagım 1 gun daha artdı of şafak 44![]()
çıkışlar belli oldu.bizde doğu oldgu ıcın dogrudan memlekete gelme yok rısk var ama şafagım belli oldu ıns degsmz
maşallah senın safagınada.
günaydın canlarım...
dün akşam grdobumu düzenledim yazlık kışlık olayı..kimi kıyafetmi bunu götürürüm bunu götürmem diye ayırdım.hem bi tuaf oldum hem mutlu oldum ..çeyizim için adığım şyleri kullanmak nasip olucak inşallah.çok çok güzel duygular.
Günaydın güzeLLerr
Dün akşam internet gitti bi türLü giremedim foruma bende yattım sonra iyi geceLer diyemedim kusuruma bakmayın =/
C.tesi akşam nişanLımLa kayınvaLidem bize geLicek ve bizde kaLıcakLar
C.tesi izin aLıcam erken çıkmak için geLinLik denemem Lazım artık yengem sıkıştırıo sürekLi modeL bak die..Eğer foto çekmeye izin verirLerse denediğim yerLerde sizinLe de payLaşırım =)
günaydınlaaaaaaaaaaaaaar![]()
Günaydın güzeLLerr
Dün akşam internet gitti bi türLü giremedim foruma bende yattım sonra iyi geceLer diyemedim kusuruma bakmayın =/
C.tesi akşam nişanLımLa kayınvaLidem bize geLicek ve bizde kaLıcakLar
C.tesi izin aLıcam erken çıkmak için geLinLik denemem Lazım artık yengem sıkıştırıo sürekLi modeL bak die..Eğer foto çekmeye izin verirLerse denediğim yerLerde sizinLe de payLaşırım =)
günaydın tatlım bu hafta bizde bir aksilik olmazsa bakacağız gelinlik modellerinesenin özellikle bakacağın modelini belirlediğin bir gelinlik veya gelinlikçi varmı
resim çekebilirsen mutlaka bekliyoruz canımcım
![]()
ayy benim aşkımda nişanlanınca bizde kalıcakkkk
benim aşkımda martta işten çık diyor bende öyle yaparım heralde düğün tarihe bağlı aslında anca ev yerleştirip gelinlik bakarım çalışınca herşey çok zor oluyor..birde istanhula git gel sürekli çok yorucu olucak...inş.izin verirler bende çok merak ederim
Canımm ben üst tarafı taşLı ışıLtıLı prenses modeLi kabarık geLinLik istiyorum..ama tabi ki farkLı modeLLerde deniicem inşş çekebiLirim resimLerini..hangisi daha çok yakışırsa o modeL üzerinden gidicem...
Ayy ne güzeLBnm nişanLım daha önce bizde birkaç kere kaLdığı için şuan aşırı bi heycanım yok =)
Bncede en mantıkLısı o çaLışırsan gidip geLmen hazırLıkLara yetişmen zor oLur cnm
zaten gelinlik giyen herkes prenses gibi hissediyormuşçok farklı bir duygu
senin düğün mayıs 5.di değil mi canımcım? erken alacaksın galiba sende benim gibi. ve hazır olanlarından. :26:
Günaydın şekerbende de bu durum var. gardolabımı boşaltıyorum her topladığımda. gitmediklerimi veya giyemeyeceklerimi veriyorum birilerine ve aldığım her yeni şeyi evlendikten sonra giyerim diye kaldırıyorum
![]()
cnm benim ben düz badi çok severim ve pek dayanmaz hemen ufacık delinirler temizlik yaparken giyerim diye katlar koyarım altlarda dururlar giymem onları attım. 2 tane eteğim vardı bu sene hiç giymedim daha da giymem diye onları beğenirse kuzenime vericem geceliklerim vardı iyice kötü olmuşları attım genelde bende veririm ama pek bişey alma durumu olmadığından formu bozulana kaday giyip işe yaramayına mecbur atıyorum artık yeni ama küçük gelme durumuda olmuyor maşallah forum yerindeama bende yeni aldığım bişeyi evlenince giyerim diyip kullanmadığım oluyor taytlar aldım kendime şaort takımları gecelikler hepsi evlenmeyi bekliyor hepsini yıkayıp ütüleyip evime öyle yarleştirim heralde..askı durumunu bile düşündüm burdan alırım götürüm dedim tahta askıları sevmiyorum diye
zaman gelsin bian önce çok heyecanlanıyorum..kendi düzenimi kurayım çok istiyorum
![]()
Selam kızlarrrr
lavanta ekledim seni canım, geldi mi? önce mailine bak tabi![]()