KızLar bu köşe koLtuğun aynısını nişanLım geçen sene kendi odası için aLmıştı...Sizce yeni evimizde kuLLanıLır mı?
Eki Görüntüle 279691
canım en son baharla arkadaş oldum. Senin ismin ö ile mi başlıo?betülcüm seni bulamadım
canım en son baharla arkadaş oldum. Senin ismin ö ile mi başlıo?
ekledim canım, bi yemek yiyip geliyorum hemenEvet ordan ekleyebilrsin canım
selam kızlar nasılsınız ?
Slm canımselam kızlar. dün itibaıyle aylardır biturlu alamadığım bornoz takımımı aldım sonunda. diyeceksiniz herşey tamam mı yooo sadece herşey tamam bi bornozum eksikti diye düşündüm galiba:44:
selam tatlım, iyilik sen nasılsın?selam kızlar nasılsınız ?
güle güle kullan bornozunu canım, eksikler al al bitmaz zatenselam kızlar. dün itibaıyle aylardır biturlu alamadığım bornoz takımımı aldım sonunda. diyeceksiniz herşey tamam mı yooo sadece herşey tamam bi bornozum eksikti diye düşündüm galiba:44:
merhaba kızlar bende bir 2012 haziran gelini olucam inş. sizin sohbetiniz maaşallah pek bir koyu geriye dönük okuyum dedim o kadar çok şey paylaşmışsınızki hepsini okumaya kalkarsam işten kovulurum sanırım. İnş bende bundan sonraki muhabbete ortak olurum :)))))
ewet sanki ben de tanıyorum bi yerden...Hoş geldin canım seni biyerden tanıyorum ben sanki ya baska topikte gördüm yada buraya birara gelmiş olabilirmisn??
merhaba kızlar bende bir 2012 haziran gelini olucam inş. sizin sohbetiniz maaşallah pek bir koyu geriye dönük okuyum dedim o kadar çok şey paylaşmışsınızki hepsini okumaya kalkarsam işten kovulurum sanırım. İnş bende bundan sonraki muhabbete ortak olurum :)))))
selam kızlarrr
nasılsınız bugün bakalım
selam hoşgeldin canım2012 bekçileri olarak ben iyiyim tatlım sen nasılsın:26:
selam tatlım, iyilik sen nasılsın?
:
geç geldim yine yemek falan yedim bide arçelik ile uğraşıyordum neyseki hallettim
bende iyiyim çok şükür cuma gününe misafirim var liste çıkartmaya çalışıyorum
selam kızlarrr
nasılsınız bugün bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?