2012' de yazın evlenecekler

valla ilk defa 1500 kişiyi aşkın insanla doğum günümü kutladım heyecanladım bi de utandımbwnim aklıma gelmemişti nişanlım ince düşüncelilik yaptı çok da hoş oldu vallao gün 3 kere d. günü kutladık bi de nişan derken 4 kere pasta yedim böğğğ gelmişti
aynen ben de kabarık sevmiyordm ama nişanlığıma aşık olmuştum
ben 500 felan bekliyodum en fazla bi dedi allahım kalp krizi geçiriyom dedim
elbise çooook güsel ama yaaa
canım çok güzelmiş elbise ama fiyatı bu elbiseye göre çok uçuk. neredeyse hiç işçiliği yok,özel dikim yerlerinde pazarlıkla bu modele benzeyen bir şey diktirebilirsin.Ben ünlü bir moda evine 1500 liraya diktirdim nişanlığımı ki acaip çok işçiliği vardı topiğimden bakabilirsin
süpermiş
ben annemden değilde babamdan ayrılırken naparım
geçen kayınpederim diyo naapcan ayrılırken babandan ağlamaya başladım diyo alış ama

ben de bunu düşünüyorum valla yaaa,babamla birbirimize çok düşkünüz,babam istemeye geldiklerinde ki 9 yıldır beraberiz,her şeyi de biliyor,tamama hayırlı olsun diyip de bitiremedi,sonuçta 5 kere istendimen sonunda baktı kaçışı yok hayırlısı olsun dedi babam.Ben de ellerini öperken en son babama bir sarıldım kimse ayıramıyor, babam kıpkırmızı ben salya sümük offf offffff

kızlarrr hepınız mısıl mısıl uyuyorsunuz sımdı

ben gıremedım bugun annemler turkıyeden geldı

dun bahsettıgım kaybetıgım kuperın aynısından aldım bugun hatta extra bırtane daha aldım

baskada bısı almadım benım şafakta 191 oldu

zaman su gıbı gecıyor hıc uykum yok cagla da yok bu gece

neyse bende bırazcık kıtabımı okuyum bıtmesıne az kaldı hepınze tatlı ruyalar

Son düzenleme:

Gülerek tak cnm.
burdayım ben askerımle teldeydm safagım 1 gun daha artdı of şafak 44 çıkışlar belli oldu.bizde doğu oldgu ıcın dogrudan memlekete gelme yok rısk var ama şafagım belli oldu ıns degsmz maşallah senın safagınada.

Allah başımızdan hiç eksik etmesin onları:)))
Amiiiiiiiiiiiiinnnn

ewet canım hatırlıyorum senin nişanını da ama bizim böyle bi tatil imkanımız olmayacak, izinde halletmemiz gereken çok iş var, görümcemin çocuklarının sünnet düğünü de var, ee uzaktan bir sürü misafirimiz de olacak, yani biz bırakıp biyere gidemeyiz.. ama aşkım izinden dönünce bi haftasonu yalnız başıma onun yanına gidicem, sabahtan akşama kadar başbaşa olcazz

benim elbisem de 1750tl:26:
gözdem 1gün geç olsun varsın boşver üzme tatlı canını sağsalim gelsin de yanına, gerisi boş

günaydın canlarım...

dün akşam grdobumu düzenledim yazlık kışlık olayı..kimi kıyafetmi bunu götürürüm bunu götürmem diye ayırdım.hem bi tuaf oldum hem mutlu oldum ..çeyizim için adığım şyleri kullanmak nasip olucak inşallah.çok çok güzel duygular.

Günaydın güzeLLerr

Dün akşam internet gitti bi türLü giremedim foruma bende yattım sonra iyi geceLer diyemedim kusuruma bakmayın =/

C.tesi akşam nişanLımLa kayınvaLidem bize geLicek ve bizde kaLıcakLar
C.tesi izin aLıcam erken çıkmak için geLinLik denemem Lazım artık yengem sıkıştırıo sürekLi modeL bak die..Eğer foto çekmeye izin verirLerse denediğim yerLerde sizinLe de payLaşırım =)

Günaydın şeker bende de bu durum var. gardolabımı boşaltıyorum her topladığımda. gitmediklerimi veya giyemeyeceklerimi veriyorum birilerine ve aldığım her yeni şeyi evlendikten sonra giyerim diye kaldırıyorum

günaydın tatlım bu hafta bizde bir aksilik olmazsa bakacağız gelinlik modellerine senin özellikle bakacağın modelini belirlediğin bir gelinlik veya gelinlikçi varmı resim çekebilirsen mutlaka bekliyoruz canımcım

günaydınlaaaaaaaaaaaaaar

Günaydın canımm

ayy benim aşkımda nişanlanınca bizde kalıcakkkk

benim aşkımda martta işten çık diyor bende öyle yaparım heralde düğün tarihe bağlı aslında anca ev yerleştirip gelinlik bakarım çalışınca herşey çok zor oluyor..birde istanhula git gel sürekli çok yorucu olucak...inş.izin verirler bende çok merak ederim

Canımm ben üst tarafı taşLı ışıLtıLı prenses modeLi kabarık geLinLik istiyorum..ama tabi ki farkLı modeLLerde deniicem inşş çekebiLirim resimLerini..hangisi daha çok yakışırsa o modeL üzerinden gidicem...

Ayy ne güzeL Bnm nişanLım daha önce bizde birkaç kere kaLdığı için şuan aşırı bi heycanım yok =)
Bncede en mantıkLısı o çaLışırsan gidip geLmen hazırLıkLara yetişmen zor oLur cnm

zaten gelinlik giyen herkes prenses gibi hissediyormuş çok farklı bir duygu senin düğün mayıs 5.di değil mi canımcım? erken alacaksın galiba sende benim gibi. ve hazır olanlarından. :26:

zaten gelinlik giyen herkes prenses gibi hissediyormuş çok farklı bir duygu senin düğün mayıs 5.di değil mi canımcım? erken alacaksın galiba sende benim gibi. ve hazır olanlarından. :26:

5 Mayıs tatLım..bnm yengemin moda evi var stiList kendisi orda diktircem geLinLiğimi..Bu yüzden şimdiden modeL bak karar ver ki başLayaLım dioLar..

Selam kızlarrrr
lavanta ekledim seni canım, geldi mi? önce mailine bak tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…