KızLar bu köşe koLtuğun aynısını nişanLım geçen sene kendi odası için aLmıştı...Sizce yeni evimizde kuLLanıLır mı?
Eki Görüntüle 279691
afiyet olsun canım. beyaz eşyaların arçelik herhalde:26: bizim evdede arçelik var şuana kadar sıkıntı çıkartmadı ama evlenince bosch almayı düşünüyoruz yeni arçelik alanlar memnun değillermiş çünkü sende değilsin sanırsam
:
SLm cnm h.g iyi diyeLim iyi oLaLımsen nasıLsın?
afiyet olsun canım. beyaz eşyaların arçelik herhalde:26: bizim evdede arçelik var şuana kadar sıkıntı çıkartmadı ama evlenince bosch almayı düşünüyoruz yeni arçelik alanlar memnun değillermiş çünkü sende değilsin sanırsam
selam canımcım ben iyiyim sen nasılsın?
Merhabalar hatunlaaar....
fatovas cım hoşgeldin sanırım çeyiz topicinden hatırlıyoruz seni...
kullanılmaz mı lilacım ya hemde öyle güsel kullanılır ki mis mis
iyiyim canım bende ne olsun aynı işte bayram temizliğine kalktık halı silcem birazdan sizlere selam verip çıkayım dedim
canım benim ben de iyiyim sana özel mesaj atamadım ben dün mesaj sayım yetersiz malesef
yok beyaz eşyalarım vestel. hepsinden ayrı ayrı memnunum.
küçük ev aletlerim de arçelik lal serisi bıçağını kaybettim suç benim yani onlardan da çok memnunum
hımm anladım canım. ben vestel hiç düşünmemiştim
bu arada facebookta deryaw ve lavanta'yı ekledim...haberiniz ola kızlaaaaar...
slm kızlar bende aşağı indim kuyumculara sordum bayramın 3,günü açıklarmı diye çoğu açık allahtan..
bohçaya eksik olaraktan bi tırnak makası bi tarak kaldı birde duş jeli kaldı..bitirdim bohça işinide birde al kremi var ama başkada alabiirim..
hımmm çok çok kolay gelsin o zaman sana canımgeç geldim yine yemek falan yedim bide arçelik ile uğraşıyordum neyseki hallettim
bende iyiyim çok şükür cuma gününe misafirim var liste çıkartmaya çalışıyorum
başka topiklerde karşılaştık o zamankızlar kendimden emin olamadım ve tek tek yazdığım mesajlara baktım ama buraya ilk gelişim belki başka yerlerde karşılaşmışızdır :))
hepinize tek tek teşekkür ederim.
ewet kabul ettim canımbu arada facebookta deryaw ve lavanta'yı ekledim...haberiniz ola kızlaaaaar...
hımmm çok çok kolay gelsin o zaman sana canım
ssedoshhum hoşgeldin canımcım
ahh biz de kendi evimizde artık misafir ağırlasak da koştursak keşke canım yaasağolasın canımkoşturucaz yarına
ahh biz de kendi evimizde artık misafir ağırlasak da koştursak keşke canım yaa
hoşbulduk balım peteğim...nasılsın?
bu arada cumartesi cumhuriyet bayramıymışinşallah kapalı olmaz bakacağımız yerler,sen daha iyi bilirsin resmi tatillerde b.köyde durum ne oluyor?
iyiyim hayatım sağolasınya bakırköy'ü anlamıyorum zaten normal zamanlarda bile sabah 10.da açarlar akşam 8.de kapatırlar dükkanı açık olabilir canımcım
haklısın walla canıminsan oğlu doyumsuz canım o zaman gelince de ah birazcık dinlensem dersin
kısmet... açık olursa gezer bakarız olmazsa oturur bir yerde kaynatırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?