Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzuuuuuummmm hoşgeldin sennnn![]()
bravo walla, tebrik ediyorum seni
ben kendimi bildim bileli ders çalışmaktan nefret ederim..çok çabuk sıkılırım, mecbur kalmadıkça çalışmam fln
hee öyle tembel teneke de değilimdir ama hep son gece öylesine bi çalışmışımdır sınavlarıma
öyle böyle bitirdim üni., hemde okul 3.sü olarak bitirdim ama![]()
yahu kızlar benim saçlarımla başım dertte
uzamıyor yine bi ara ne güzel uzamışlardı halbuki
ağustosa kadar uzasın istediğim gelin başını yaptırayım diyorum ama şmdi kuaförden geldim umutsuz konuştu
1 ay oldu saçını boyayalı diplerin bile gelmemiş tosbacım bu gidişle zor biraz dedi
haa birde 2 tane pike takımı aldım çarşıdan çok güzeller izmir'in sıcaklarında kullanırız kocişimle
ağustosa kadar uzasın istediğim gelin başını yaptırayım diyorum ama şmdi kuaförden geldim umutsuz konuştu
1 ay oldu saçını boyayalı diplerin bile gelmemiş tosbacım bu gidişle zor biraz dedi
haa birde 2 tane pike takımı aldım çarşıdan çok güzeller izmir'in sıcaklarında kullanırız kocişimle
düğüne 1/2 ay kala saçına boncuk kaynak taktır..
ben öyle yaptım evdeki çıtçıtlarımı bozdurdum saçıma taktırdım![]()
kınamda upuzun maşalı saçım vardı düğünümde de topuz yaptırdım![]()
ayyyy heyecan tavan yaptı bendeeeeeeeeHoşbulduk kuşumm heycan ne alemde![]()
yok canım yaa, o gitmeden önce de kpss ye çalışmamıştım, benden memur olmaz, özele devam diyorum benwawwww süper canım senin askerinde geliyordu sanırım yakında başlarsın o zaman inş![]()
Benimde saçlarım dökülüyor cnm çok sık ve uzun saçlarım var şampuanımı değiştirdim ama daha yeni değiştirdim her hangi bi etki göremedim henüz.
Şampuan ne kullanıyorsun çok sık maşa falan yapıyormusun? Biraz saçların dinlenmeli.Çok sık boyatma.
Pike takımlarınızı gülerek kulllanın![]()
bende her zaman saçlarım uzamıyor diye dem vurmuşumdur ama hiç bir zaman istediğim boya gelmemiştir :2::2:
postij filan kullanırsın canımcım düğününde kuaförler bilirler zaten. üzülme sakın bir yolu bulunur elbet![]()
hoşşşşşşbulduk canımcımmmmçağlaaa hoşgeLdin canımcımm![]()
ayyyyyyyyyyyyyyyyyayyyy heyecan tavan yaptı bendeeeeeeee
sanki evleniyorum gözde yaaa, o derece yani:123:
yok canım yaa, o gitmeden önce de kpss ye çalışmamıştım, benden memur olmaz, özele devam diyorum ben![]()
canım bunu ben de düşündüm ama çıkarırken çok yıpranıyormuş bir de pahalı bir işlem sanırım
canım gliss boyalı saçlar için olan şampuanı kullanıyorum, saçlarımı 1 yıl boyamadım siyahtı aktı sonra kızıl kahve boyattım bir ay önce onun dışında evet biraz fazla düzleştirici kullanıyorum saçlarım çok dalgalı kabarıyo çünkü doğal kullanamıyorum
ayrıca güzel dileklerin için sağol kuzum teşekkür ederim
hoşşşşşşbulduk canımcımmmm
ayyyyyyyyyyyyyyyyy![]()
ta ben heycan yaptım elbisen tamam mı?
Gliss iyi diyorlar cnm bende bıoblas aldım saç dökulmesını engellıyor dıyolar yanında hedıysıde vardı bakım kremı yazıyordu kıza sordum yanı saç kremımı acarmı saçımı dedım evet dedı ama açmıyor sanırım sadece bakım maskesi gb anlamadım gitdi
GüLe güLe kuLLanın canımm..
Bnmde saçLarım zor uzuyo çok boyadım yıprattım küstüLer bana =(
Kuaförüm saçLarımın uzaması için kestirmem gerektiğini söyLedi..dedım asLa kestirmem ztn zor uzuyo..Ama snra dayanamadım kestirdim =) Önü uzun arkası kısa modeLden kestirmiştim..Şimdi saçLarım omuzLarımda hatta birascıkk geçio biLe...ara ara kestirmek kırıkLarını aLdırmak biLe rahatLatıomuş saçı..bi de bakım yaparsan daha çabuk uzar die düşünüorum..
canım kuaförlerde oluyor postiş, ama saçının rengine tam uyan varmıdır bilemem, önceden bi görüş kuaförle, orada yoksa kendin bulur alırsınpostiji benim almam mı gerekir yoksa kuaförlerde oluyormu acaba canım
elbisem çoktan tamam canım yaa, evin içinde vakit buldukça giyip dolaşıyorum bilehoşşşşşşbulduk canımcımmmm
ayyyyyyyyyyyyyyyyy![]()
ta ben heycan yaptım elbisen tamam mı?