Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banada kk dan arkadaş çekilişte göndermişti twigy ev botumu çok ciciler yakızlar twigyde indirimde çok hoş ev botu tarzı çoraplar var..salı günü bende pazardan aldım iki tane çok sevimliler![]()
Banada kk dan arkadaş çekilişte göndermişti twigy ev botumu çok ciciler ya![]()
evlenip ev botlarımla, pijamalarımlaa, darmadağın saçlarımlaa paşamlaa kahvaltı yapasım varrr![]()
görüşrüz balım muahcanlarım bende çıkıyorum akşam görüşürüz kendinize iyi bakın![]()
postijden açılmış konu kızlar bende postij takılcak inşallah emanet olduğu belli olmazkızlar siz elbisemi gördünüz acaba ince bi saç tacımı alsam tokadan ziyade
postijden açılmış konu kızlar bende postij takılcak inşallah emanet olduğu belli olmazkızlar siz elbisemi gördünüz acaba ince bi saç tacımı alsam tokadan ziyade
lavantammmmmmmmmmmmmm canımmm elbiseneee bayıldıııımmm çokk güzelll hiiç düşünme bile nasıl diyeee sanada çok ama çok yakışmış..postiş konusundada tereddüt etme benim saçlarımda az ve cansız postişlerim var sürekli postiş kullanıorum hiçte belli olmuyo kendim aceleyle takıorum o zaman bile hiç belli olmuo resimlerimde görmüşşsündür belki.önemli olan rengi uysun onda bile bir iki ton farkedilmiyo![]()
saçım bya zaten kuaför elimde var senin renginden saçlarını boyama dedi.ben hatırlıyorum seni saçların süper demek postij varçok beğenmiştim ve geçekten hiç anlamamıştım..ben saçlarımı diyorum ki maşa yaptırayım ama ön kısmına karar veremiyorum krep olsun olmasın nasıl gider hani ben bilsemde kuaföre anlatsam daha iyi olurda işte
![]()
nerelerdesiniss ayoll
![]()
hoşgeldin şeker naber nasılsın:26:bende geldim![]()
merhaba kızlaaaar
nasılsınız bakalımmm![]()
merhaba canım iyiyim ben sen nasılsın:26:![]()
çok iyiyim canım..
bugün kaynanam annemi aradı hafta içi görümceme gitces annemde benim evimi ilk defa görcek![]()
ohh ne güzel ilişkileriniz sıcacık allah bozmasın canımcım![]()
şükürler olsun öle canım söz nişan yok ama sürekli gidip geliyos bugün arayıp perde halı bakalım gelin evi görün dediler
mobilya siparişinide verdik boyada yapılıyo bu ay![]()