2012' de yazın evlenecekler

canım saçlarının açılması için watsons biralı saç bakım maskesini şiddetle öneriyorum gerçek olmayacak kadar yumuşak oluyo saçların :)
bir de avon çok beğenmem ama bebeklerin saçlarını kolay açmak için sprey şeklinde saç açıcısı var o da çok başarılı
aaa bakayım cnm inş bulablrm ama avoninki hangsı ?
canım kuaförlerde oluyor postiş, ama saçının rengine tam uyan varmıdır bilemem, önceden bi görüş kuaförle, orada yoksa kendin bulur alırsın:34: annemin saçı kısacıktı, ama postiş kapıp çok güzel topuz yaptılar,hiç belli bile olmadı postiş olduğu:34:

elbisem çoktan tamam canım yaa, evin içinde vakit buldukça giyip dolaşıyorum bile:60:
nişan süslerimizi de sipariş ettim, foto ekliyim bak
Eki Görüntüle 279889
kırmızı kalpli olandan benimkisi.
ooooooooooooo çok güzelller cnmcmmm kırmızı kırmızı :23:
napıosunuss canlarrr:51::51:
Hoşgeldn cnm napalm laflıyoruz sen napıyorsun?

selam rosaa hoşgeldinnn:3:

ayy güzeller yaa, ewet:69: ben de çok sevdim:16:
aşkım kırmızıyı çok sever, eminim o da beğenecektir:69::31:

canım kuaförlerde oluyor postiş, ama saçının rengine tam uyan varmıdır bilemem, önceden bi görüş kuaförle, orada yoksa kendin bulur alırsın:34: annemin saçı kısacıktı, ama postiş kapıp çok güzel topuz yaptılar,hiç belli bile olmadı postiş olduğu:34:

elbisem çoktan tamam canım yaa, evin içinde vakit buldukça giyip dolaşıyorum bile:60:
nişan süslerimizi de sipariş ettim, foto ekliyim bak
Eki Görüntüle 279889
kırmızı kalpli olandan benimkisi.

canım çok güzel bir tane benim için ayır belki birgün biraraya geliriz verirsin:34::27::27::27:

hoşgeldin tatlım sohbetteyiz sen nasılsın napıyorsun:31::31:

canım çok güzel bir tane benim için ayır belki birgün biraraya geliriz verirsin:34::27::27::27:

hoşgeldin tatlım sohbetteyiz sen nasılsın napıyorsun:31::31:
tamam tatlım ayırırım, yolunuz bursaya düşerse nişanıma da beklerim hepinizi:34: topikçe toplanıp gelin:52::1:

Son düzenleme:
selam rosaa hoşgeldinnn:3:

ayy güzeller yaa, ewet:69: ben de çok sevdim:16:
aşkım kırmızıyı çok sever, eminim o da beğenecektir:69::31:
orası kesinnnnnnnnnnnn:1: :1:
evdeyim canım bugün çıkmadım hiç tv..net..cayy :6::6:

Valla çok soguk burasıda sıkıldım evde çıkmak istiyorum ama zor :1: en iyisini etmşssn cnm.

canım avon satan biri varsa mutlaka bulursun
turuncu spreyli şişede avon kids serisinde
karpuz ve kivi kokulu çok güzel kokuyo :21:

Tüm gün dısardaydım bankalara cıktım daha yeni oturdum yerime cok yoruldummmmmm:2::2::2::5::5:

Geçen gün leopar desenli tepsi gördüm kızlar yuvarlak acaba alsam mı_ Fotosunu arıyorum size göstermek için biraz ufak geldi ama bana:44:

kızlar benim mesai bitmek üzere, yavaş yavaş toparlanayım ben, yarın görüşürüz kızlar, kendinize iyi bakın:34:

Valla çok soguk burasıda sıkıldım evde çıkmak istiyorum ama zor :1: en iyisini etmşssn cnm.
hiç halim yok bugün yaaa çok yorgun hissdiyorum kendimi balkondaydım bi sigara içmek için çıktım o bile yorduu benii:50:
Geçen gün leopar desenli tepsi gördüm kızlar yuvarlak acaba alsam mı_ Fotosunu arıyorum size göstermek için biraz ufak geldi ama bana:44:

bende gördüm tatlım o tepsiyi küçük geldi banadazaten netteki bi çok şey gözüktüğünden daha küçük geliyo.yada bana öyle denk geldi aldıklarım

kızlar benim mesai bitmek üzere, yavaş yavaş toparlanayım ben, yarın görüşürüz kızlar, kendinize iyi bakın:34:
tmm cnm görşmek üzere öpldn :70:
hiç halim yok bugün yaaa çok yorgun hissdiyorum kendimi balkondaydım bi sigara içmek için çıktım o bile yorduu benii:50:

bende gördüm tatlım o tepsiyi küçük geldi banadazaten netteki bi çok şey gözüktüğünden daha küçük geliyo.yada bana öyle denk geldi aldıklarım

Hastamı oluyosun acaba dikkat et cnm benimde pek halim yok.
Aynen çok ufak geldi kullanışlı olmaz ama bakayım ben yınede bı cıktıgımda

kuzular bende yemeğmi yeyip dersimin başına geçiyorum artık hepinizi öpüyorum görüşürüz iyi sohbetler :54:

Back
X