Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım eğer at kuyruğu sürekli kullanıyorsan kendinde satın alabilirsin ama yanılmıyorsam kuaförlerde de oluyor ve bazı kuaförlerde kiralanabiliyor diye biliyorum araştırmak lazımpostiji benim almam mı gerekir yoksa kuaförlerde oluyormu acaba canım
aaa bakayım cnm inş bulablrm ama avoninki hangsı ?canım saçlarının açılması için watsons biralı saç bakım maskesini şiddetle öneriyorum gerçek olmayacak kadar yumuşak oluyo saçların :)
bir de avon çok beğenmem ama bebeklerin saçlarını kolay açmak için sprey şeklinde saç açıcısı var o da çok başarılı
ooooooooooooo çok güzelller cnmcmmm kırmızı kırmızıcanım kuaförlerde oluyor postiş, ama saçının rengine tam uyan varmıdır bilemem, önceden bi görüş kuaförle, orada yoksa kendin bulur alırsınannemin saçı kısacıktı, ama postiş kapıp çok güzel topuz yaptılar,hiç belli bile olmadı postiş olduğu
elbisem çoktan tamam canım yaa, evin içinde vakit buldukça giyip dolaşıyorum bile
nişan süslerimizi de sipariş ettim, foto ekliyim bak
Eki Görüntüle 279889
kırmızı kalpli olandan benimkisi.
Hoşgeldn cnm napalm laflıyoruz sen napıyorsun?napıosunuss canlarrr![]()
selam rosaa hoşgeldinnnnapıosunuss canlarrr![]()
ayy güzeller yaa, ewetaaa bakayım cnm inş bulablrm ama avoninki hangsı ?
ooooooooooooo çok güzelller cnmcmmm kırmızı kırmızı
Hoşgeldn cnm napalm laflıyoruz sen napıyorsun?
canım kuaförlerde oluyor postiş, ama saçının rengine tam uyan varmıdır bilemem, önceden bi görüş kuaförle, orada yoksa kendin bulur alırsınannemin saçı kısacıktı, ama postiş kapıp çok güzel topuz yaptılar,hiç belli bile olmadı postiş olduğu
elbisem çoktan tamam canım yaa, evin içinde vakit buldukça giyip dolaşıyorum bile
nişan süslerimizi de sipariş ettim, foto ekliyim bak
Eki Görüntüle 279889
kırmızı kalpli olandan benimkisi.
napıosunuss canlarrr![]()
tamam tatlım ayırırım, yolunuz bursaya düşerse nişanıma da beklerim hepinizicanım çok güzel bir tane benim için ayır belki birgün biraraya geliriz verirsin
hoşgeldin tatlım sohbetteyiz sen nasılsın napıyorsun![]()
orası kesinnnnnnnnnnnnselam rosaa hoşgeldinnn
ayy güzeller yaa, ewetben de çok sevdim
aşkım kırmızıyı çok sever, eminim o da beğenecektir![]()
evdeyim canım bugün çıkmadım hiç tv..net..cayy![]()
aaa bakayım cnm inş bulablrm ama avoninki hangsı ?
ooooooooooooo çok güzelller cnmcmmm kırmızı kırmızı
canım avon satan biri varsa mutlaka bulursun
turuncu spreyli şişede avon kids serisinde
karpuz ve kivi kokulu çok güzel kokuyo![]()
tamam tatlım ayırırım, yolunuz bursaya düşerse nişanıma da beklerim hepinizitopikçe toplanıp gelin
![]()
hiç halim yok bugün yaaa çok yorgun hissdiyorum kendimi balkondaydım bi sigara içmek için çıktım o bile yorduu beniiValla çok soguk burasıda sıkıldım evde çıkmak istiyorum ama zoren iyisini etmşssn cnm.
Geçen gün leopar desenli tepsi gördüm kızlar yuvarlak acaba alsam mı_ Fotosunu arıyorum size göstermek için biraz ufak geldi ama bana:44:
tmm cnm görşmek üzere öpldnkızlar benim mesai bitmek üzere, yavaş yavaş toparlanayım ben, yarın görüşürüz kızlar, kendinize iyi bakın![]()
hiç halim yok bugün yaaa çok yorgun hissdiyorum kendimi balkondaydım bi sigara içmek için çıktım o bile yorduu benii
bende gördüm tatlım o tepsiyi küçük geldi banadazaten netteki bi çok şey gözüktüğünden daha küçük geliyo.yada bana öyle denk geldi aldıklarım
kızlar benim mesai bitmek üzere, yavaş yavaş toparlanayım ben, yarın görüşürüz kızlar, kendinize iyi bakın![]()
kuzular bende yemeğmi yeyip dersimin başına geçiyorum artık hepinizi öpüyorum görüşürüz iyi sohbetler![]()
kuzular bende yemeğmi yeyip dersimin başına geçiyorum artık hepinizi öpüyorum görüşürüz iyi sohbetler![]()