2012' de yazın evlenecekler

ders çalışmam lazım,dershanede geldiğimiz konulara kadar bütün derslerin tekrarını yapmam lazım,test çözmem lazım ahh ahhh:52::52:
ben çıkıyorum canlar...belki masa başına oturmak için gereken azmi bulur da ders çalışıp huzurla akşam yine dönerim aranıza...:16::54:

kolay gelsin canım ya o azim inş gelir tez wakitte:10: bnmde tarih coğrafya calışmaya başlamam lazım yine gircem kpssye ama hiç içimden gelmiyo puff:4::4:

stresli bi durum fln yaşadıysan ondan da olabilir. 3-4 gün ağrıdı die hemen endoskopi yapmazlar canım yaa, önce ilaç tedavisi uygularlar şikayetine göre.. yine bu tedavi sonunda rahatlama olmazsa endoskopi önerirler. bence ihmal etme, belkide basit birşey yüzünden bu kadar kıvranmış olacaksın:34:
ayy yapmazlar mı hemen endoskopi diyosun? ne bileyim yaa, haklısın :70:

gasolinem geçmiş olsun dikkat et kendine sanırsam ihmal ediyorsun:20::20:
sağolasın balım peteğeemm :54:

Geçmiş oLsun gasoom dikkat et kendine ihmaL etme =(
sağolasın lilaamm :70:

Gasomm çok çok geçmiş olsun lütfen ihmal etme endiskopi yapıldıgını anlamıyorsun bile uyuşturuyorlar duyduma göre:34:
ay ne bileyim, duydum birkaç kişiden, çok kötü diye :18:
sağol canım :54:

ayyy ayın 22 sinde motor sınavına girmiştimm soruların cevapları açıklanmış ona baktımmm geçiorummm sanırımmm:52::52::52::52::52::52::32::32::32::32:
ooo tebriklerr rosam, hatta bildiğim bütün tebrikleri koyuyorum :9:

merhaba bayanlar:3:
sabahtan beri perdeleri yıka ütüle as canım cıktı yaff giremedim bi türlü :21:
aayy bizim de bayram temizliği var önümüzdeki cumaa :52:
senin de ellerine sağlık şeker :112:

geçmiş olsun gasocum bnde midemden cok cekiyorum ama gidemiyorum doktora endoskopi korkusundan..ne yesem hemen şişiyorum nefes alalmıyorum ve cok gazım oluyo balopn gibi geziyorum önceden acı ce ekşi yiyebiliyodum artık hiç yiyemiyorum nolcak böle yaff:53::53::53:
ah canıımm sanırım aynı şeyi yaşıyoruzz, benim yeni ya, ilk 2-3 ay önce olmuştu 10gün kıvrandırıp geçmişti
ikinci olarak da işte şimdi oldu 2-3 gündür sıkıştırıyo beni
yediğim içtiğim bişeyden mi bilmiyorum
ve aynen dediğin gibi, şişiyorum sanki nefes almakta zorlanıyorum bazen,
midemde kaburga kemiklerimin altında ortasında bir yumruk var beni sıkıştırıyo gibi,
yani ağrım sızım yok da o yumruk beni mahfediyo, çok rahatsız oluyorum,
teyzem de gazdır o seni sıkıştırıyodur dedi ve bi ilaç verdi, gaz gidericimiymiş neymiş, bakalım..:26:
geçsin inş. şu bir iki güne yaa

bu arada cümleten selamünaleyküümmm :3:

hoşgeldin gasom...:16:
geçmiş olsun canım benim...
benimde midemde ağrı oluyor stresli olduğum zamanlarda böyle acayip kıvrandırıyor,seninki de öyle birşeydir belki...

Son düzenleme:
hoşgeldin gasom...:16:
geçmiş olsun canım benim...
benimde midemde ağrı oluyor stresli olduğum zamanlarda böyle acayip kıvrandırıyor,seninki de öyle birşeydir belki...
bilmiyorum ki canım benim ya, sadece geçsin biran önce istiyorumm

sağol fıstıkıımm :54: nabeerrr?

gasoooommmmmmmmmmmmm:103:
yavyuuuuuu :21:

yahu kızlar benim saçlarımla başım dertte
uzamıyor yine bi ara ne güzel uzamışlardı halbuki
ağustosa kadar uzasın istediğim gelin başını yaptırayım diyorum ama şmdi kuaförden geldim umutsuz konuştu
1 ay oldu saçını boyayalı diplerin bile gelmemiş tosbacım bu gidişle zor biraz dedi :50:

haa birde 2 tane pike takımı aldım çarşıdan çok güzeller izmir'in sıcaklarında kullanırız kocişimle

tatlım saclarını bi süre dinlendir we bakım yap benim yaptığım karışımı yazıyorum
zeytinyağı
1 ampul bepanthen
1 yumurta
2-3 damla ylang ylang yağı
bunları karıştırıp saçlarına iyice yedir bi poşete sar kafanı 2 saat kadar kalsın ara ara fön makinesiyle sıcaklık wer
bana cok iyi geliyo hem uzuyo saçlarım (belimde şu an) hemde parlıyo istersn ylang ylang yağını koymayadabilirsin kokusunu belki sewmezsin:9: inş sanada iyi gelir:54:

ayy yapmazlar mı hemen endoskopi diyosun? ne bileyim yaa, haklısın :70:

sağolasın balım peteğeemm :54:

sağolasın lilaamm :70:

ay ne bileyim, duydum birkaç kişiden, çok kötü diye :18:
sağol canım :54:

ooo tebriklerr rosam, hatta bildiğim bütün tebrikleri koyuyorum :9:

aayy bizim de bayram temizliği var önümüzdeki cumaa :52:
senin de ellerine sağlık şeker :112:

ah canıımm sanırım aynı şeyi yaşıyoruzz, benim yeni ya, ilk 2-3 ay önce olmuştu 10gün kıvrandırıp geçmişti
ikinci olarak da işte şimdi oldu 2-3 gündür sıkıştırıyo beni
yediğim içtiğim bişeyden mi bilmiyorum
ve aynen dediğin gibi, şişiyorum sanki nefes almakta zorlanıyorum bazen,
midemde kaburga kemiklerimin altında ortasında bir yumruk var beni sıkıştırıyo gibi,
yani ağrım sızım yok da o yumruk beni mahfediyo, çok rahatsız oluyorum,
teyzem de gazdır o seni sıkıştırıyodur dedi ve bi ilaç verdi, gaz gidericimiymiş neymiş, bakalım..:26:
geçsin inş. şu bir iki güne yaa

bu arada cümleten selamünaleyküümmm :3:

aleykümselam tatlım inş ilaç iyi gelirde geçer ya:54:

bilmiyorum ki canım benim ya, sadece geçsin biran önce istiyorumm

sağol fıstıkıımm :54: nabeerrr?

yavyuuuuuu :21:
iyi canım ya nolsun işte,sen nslsın;?:16:
çevre mühendisliği okudum tatlım:52:

bayanlar ben yemeğe gidiyorum öptüm hepinizi:16:

afiyet olsun tatlım...
hımm makine ya da endüstri müh.olsaydı bir arkadaşın şirketinde mühendis aranıyordu da ondan sordum:26:

bayanlar ben yemeğe gidiyorum öptüm hepinizi:16:
afiyet bal şeker olsuunn :114:

iyi canım ya nolsun işte,sen nslsın;?:16:

afiyet olsun tatlım...
hımm makine ya da endüstri müh.olsaydı bir arkadaşın şirketinde mühendis aranıyordu da ondan sordum:26:
iyi ya nolsuunn, tembellik :1::1:

napim otuurmaktan bi yerlerim ağrıdı bugün..:31: iki gündür dışardaydım bugündee paso evdeydim fatmagülü izliom, çiğdem kola:51: sen naptın yoktun pek bugün
evet canım pek yoktum, hem midem rahatsız ya pek yazasım yoktu, bir de twitter a çok takıldım, daldım mı ona başka şeyleri unutuyorum da :1:

ama dayanamadım, özledim yettim geldim buraya :70:

edit : çiğdem dediğin çekirdek miydi kız :56: :1::1:

Son düzenleme:
çok kötüyüm kızlar. bir yakınımı kaybettim. kanserden. 27 yaşında gencecik kız. geçen hafta düğünü olacaktı. hastalığı yüzünden olmadı. iptal edildi. ellerimle dikmiştim gelinliğini. giyemedi. öğlene doğru aldım haberi. gittim hemen. nişanlısı bana sarıldı beni bıraktı gitti inanabiliyomusun kıydı bana gitti havin dedi. bir ayda saçları beyazladı adamın. öldüm mahvoldum nefesim kesildi. erkek kardeşinin yanına gttim sonra. canım dedim sarıldım. ablam yok havin yok geç geldin gitti o, yetişemedin. gördünmü bak içerde yatıyo melek gbi beyazlar içinde dedi. bittim yıkıldım. öğlenden beri ağlıyorum. allahım nasıl bir acı. annemin acısı da hiç geçmemiş bunu da gördüm bugün. çok kötüyüm çok. gelinliğiyle gömdük son isteği olmuş. muradına eremedi gözü açık gitti. berbat bir haldeyim tek kelimeyle berbat

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:evettt doğruuu istanbuldaaa çiğdemii bilmiolar dimii:9::9::9: salacaktada çiğdemm demiştimm adamm garip garip bana bakmıştı ne diyo bu die:9::9:

yok ben duymuştum da emin olamadım :1: bir de gevrek vardı dimi :9:

hahha e tabi salacaktaki amcaya sorarsan öyle çiğdem diye adam sana sadece bakar :60::60:

ay canım çektiii :17:

çok kötüyüm kızlar. bir yakınımı kaybettim. kanserden. 27 yaşında gencecik kız. geçen hafta düğünü olacaktı. hastalığı yüzünden olmadı. iptal edildi. ellerimle dikmiştim gelinliğini. giyemedi. öğlene doğru aldım haberi. gittim hemen. nişanlısı bana sarıldı beni bıraktı gitti inanabiliyomusun kıydı bana gitti havin dedi. bir ayda saçları beyazladı adamın. öldüm mahvoldum nefesim kesildi. erkek kardeşinin yanına gttim sonra. canım dedim sarıldım. ablam yok havin yok geç geldin gitti o, yetişemedin. gördünmü bak içerde yatıyo melek gbi beyazlar içinde dedi. bittim yıkıldım. öğlenden beri ağlıyorum. allahım nasıl bir acı. annemin acısı da hiç geçmemiş bunu da gördüm bugün. çok kötüyüm çok. gelinliğiyle gömdük son isteği olmuş. muradına eremedi gözü açık gitti. berbat bir haldeyim tek kelimeyle berbat

ah canım benim yaa, Allah rahmet eylesin, ölüm acısı zordur bilirim.. :14:

ama bu saatten sonra söylenecek tek şey Rabbim günahlarını affetsin, mekanını cennet eylesin..
nişanlısına ailesine ve size de sabır ve dayanma gücü versin.. onlar da alışacaklar ama alışana kadar çok zor olacak tabi :5:
diyecek başka söz yok maalesef..
sen de dua et lütfen :70:

Back
X