2012' de yazın evlenecekler

ah canım benim yaa, Allah rahmet eylesin, ölüm acısı zordur bilirim.. :14:

ama bu saatten sonra söylenecek tek şey Rabbim günahlarını affetsin, mekanını cennet eylesin..
nişanlısına ailesine ve size de sabır ve dayanma gücü versin.. onlar da alışacaklar ama alışana kadar çok zor olacak tabi :5:
diyecek başka söz yok maalesef..
sen de dua et lütfen :70:

çok kötüyüm. kaçıncı kaybımız bu sayısını unuttum. düşünemiyorum artık hiç bişey

canım başın sağolsun çok üzüldüm:14:
hasta olduğu yeni mi ortaya çıktı,gelinliği falan dikilmiş çünkü:14:

daha önce tedavi gördü geçen senelerde iyileşmişti. geçen ay birden ağrısı olmuş. doktora gitmiş. tahlil yapılmış sonuçlar çok kötü çıkmış. yapacak bişey yok deyip göndermişler. gelinlik salon ev herşeyi hazırdı:5::5:

daha önce tedavi gördü geçen senelerde iyileşmişti. geçen ay birden ağrısı olmuş. doktora gitmiş. tahlil yapılmış sonuçlar çok kötü çıkmış. yapacak bişey yok deyip göndermişler. gelinlik salon ev herşeyi hazırdı:5::5:

Allah rahmet eylesin :14: çok kötü... Allah ailesine ve tüm sevenlerine sabır versin...:5:
ne kanseriydi?:26:

maalesef kanser bazen böyle bir illet işte..

benim babam hayatı boyunca(60yaşındaydı) doktora gitmedi desem yeridir, o kadar sağlıklıydı çok şükür,
ne kalp ne tansiyon ne şeker.. ama işte sigara :47:

tek bir kusma şikayetiyle gitti doktora, ne ağrı ne sızı hiçbirşey yoktu, ve 4 ay sonra artık babacım yoktu.. :5:
hayat mı kader mi artık ne derseniz..

Son düzenleme:

benim babam hayatı boyunca(60yaşındaydı) doktora gitmedi desem yeridir, o kadar sağlıklıydı çok şükür,

tek bir kusma şikayetiyle gitti doktora, ne ağrı ne sızı hiçbirşey, ve 4 ay sonra artık babacım yoktu.. :5:

çok iyi anlıyorum. annemi ve kayıvalidemi kanserden kaybettim

tek bir kusma şikayetiyle gitti doktora, ne ağrı ne sızı hiçbirşey yoktu, ve 4 ay sonra artık babacım yoktu.. :5:
canım ya başın sağolsun daha önceden biliyordum babacının vefat ettiğini ama bu illetten olduğunu bilmiyordum...:5:
lenfti. ama akciğere vurmuş. o yüzden öldü
anladım canım...
başın sağolsun tekrardan,Allah'ım günahlarını affetsin oncazında:14:

çok kötüyüm kızlar. bir yakınımı kaybettim. kanserden. 27 yaşında gencecik kız. geçen hafta düğünü olacaktı. hastalığı yüzünden olmadı. iptal edildi. ellerimle dikmiştim gelinliğini. giyemedi. öğlene doğru aldım haberi. gittim hemen. nişanlısı bana sarıldı beni bıraktı gitti inanabiliyomusun kıydı bana gitti havin dedi. bir ayda saçları beyazladı adamın. öldüm mahvoldum nefesim kesildi. erkek kardeşinin yanına gttim sonra. canım dedim sarıldım. ablam yok havin yok geç geldin gitti o, yetişemedin. gördünmü bak içerde yatıyo melek gbi beyazlar içinde dedi. bittim yıkıldım. öğlenden beri ağlıyorum. allahım nasıl bir acı. annemin acısı da hiç geçmemiş bunu da gördüm bugün. çok kötüyüm çok. gelinliğiyle gömdük son isteği olmuş. muradına eremedi gözü açık gitti. berbat bir haldeyim tek kelimeyle berbat

canım başın saolsun..Rabbim geride kalanlara sabırlar versin.bir çok sevdiğimi kaybettim bu hastalıktan..aslında sebebin önemi yok..ben bir çok sewdiğimi kaybettim..Allah sana ve yakınının tüm sevdiklerine güç versin.

ben bundan istiyorum:31::31:
$big_40149773.webp

çok kötüyüm kızlar. bir yakınımı kaybettim. kanserden. 27 yaşında gencecik kız. geçen hafta düğünü olacaktı. hastalığı yüzünden olmadı. iptal edildi. ellerimle dikmiştim gelinliğini. giyemedi. öğlene doğru aldım haberi. gittim hemen. nişanlısı bana sarıldı beni bıraktı gitti inanabiliyomusun kıydı bana gitti havin dedi. bir ayda saçları beyazladı adamın. öldüm mahvoldum nefesim kesildi. erkek kardeşinin yanına gttim sonra. canım dedim sarıldım. ablam yok havin yok geç geldin gitti o, yetişemedin. gördünmü bak içerde yatıyo melek gbi beyazlar içinde dedi. bittim yıkıldım. öğlenden beri ağlıyorum. allahım nasıl bir acı. annemin acısı da hiç geçmemiş bunu da gördüm bugün. çok kötüyüm çok. gelinliğiyle gömdük son isteği olmuş. muradına eremedi gözü açık gitti. berbat bir haldeyim tek kelimeyle berbat

Okuyunca gözyaşLarımı tutamadım yaa..başın sağoLsun..aLLah mekanını cennet etsin arkadaşının, geri kaLanLara da sabır versin Rabbim...

canım ya başın sağolsun daha önceden biliyordum babacının vefat ettiğini ama bu illetten olduğunu bilmiyordum...:5:

anladım canım...
başın sağolsun tekrardan,Allah'ım günahlarını affetsin oncazında:14:
sağol canım, öyle işte, birden aniden oldu ve bitti herşey..

neyse Rabbim kalanlara sağlıklı ömürler versin.. Amin.

bunun markası ne rosamm, benim çok sevdiğim bi paşabahçe büyük tabak var, üzerinde kocaman bir ağacın olduğu, onu hatırladım bunu görünce :)

hayatım tifosi die bi arkadaş var forumda onun çeyizinde gördüm bunu.ıkeadan almış,çok beğendim yaaa yerde yemek yemek için çok hoş bişey

kızlarrr hepınız mısıl mısıl uyuyorsunuz sımdı:1::32:

ben gıremedım bugun annemler turkıyeden geldı:10::10:

dun bahsettıgım kaybetıgım kuperın aynısından aldım bugun:1: hatta extra bırtane daha aldım:12:

baskada bısı almadım:61: benım şafakta 191 oldu:72::72:

zaman su gıbı gecıyor:16: :24: hıc uykum yok cagla da yok bu gece :1:

neyse bende bırazcık kıtabımı okuyum bıtmesıne az kaldı hepınze tatlı ruyalar :61:
gözün aydın canım küpeleri bulmana da sevindim
[FONT=Comic San:38:s MS]Günaydın güzeLLerr (:

Dün akşam internet gitti bi türLü giremedim foruma bende yattım sonra iyi geceLer diyemedim kusuruma bakmayın =/

C.tesi akşam nişanLımLa kayınvaLidem bize geLicek ve bizde kaLıcakLar (:
C.tesi izin aLıcam erken çıkmak için geLinLik denemem Lazım artık yengem sıkıştırıo sürekLi modeL bak die..Eğer foto çekmeye izin verirLerse denediğim yerLerde sizinLe de payLaşırım =)[/FONT]
foto çekmeye çalış kuzu merak ederizzzz
KızLar bu köşe koLtuğun aynısını nişanLım geçen sene kendi odası için aLmıştı...Sizce yeni evimizde kuLLanıLır mı?

Eki Görüntüle 279691
kullanılır tabi casnım hem moda ,hem de renkerli falan çok güzelmiş bence.
selam kızlar nasılsınız ?:21::21::21:
sipidimmmmm nassın cicim???? o kadar topiklerinde gezdimm çotanakta muhabbetimiz oldu çok ama fotolarını hala göremedim ben düğündekileri. topik açmıcan mı:1:
merhaba kızlar bende bir 2012 haziran gelini olucam inş. sizin sohbetiniz maaşallah pek bir koyu geriye dönük okuyum dedim o kadar çok şey paylaşmışsınızki hepsini okumaya kalkarsam işten kovulurum sanırım. İnş bende bundan sonraki muhabbete ortak olurum :)))))
aramıza hoşgeldinnn:38:
sağol canım :112:
hoşbuldum :3:
midem ağrıyo, onun haricinde iyiyim canım, sen nasılsııın?
çok geçmiş olsun:38:
yahu kızlar benim saçlarımla başım dertte
uzamıyor yine bi ara ne güzel uzamışlardı halbuki
ağustosa kadar uzasın istediğim gelin başını yaptırayım diyorum ama şmdi kuaförden geldim umutsuz konuştu
1 ay oldu saçını boyayalı diplerin bile gelmemiş tosbacım bu gidişle zor biraz dedi :50:

haa birde 2 tane pike takımı aldım çarşıdan çok güzeller izmir'in sıcaklarında kullanırız kocişimle
güle güle kullanın canımm:38:
Benimde saçlarım dökülüyor cnm çok sık ve uzun saçlarım var şampuanımı değiştirdim ama daha yeni değiştirdim her hangi bi etki göremedim henüz.
Şampuan ne kullanıyorsun çok sık maşa falan yapıyormusun? Biraz saçların dinlenmeli.Çok sık boyatma.
Pike takımlarınızı gülerek kulllanın:34::34:
benim de saçlarım çok dökülüyıor,zaten ince telli.kel kalıcam yakında:18:

canım kuaförlerde oluyor postiş, ama saçının rengine tam uyan varmıdır bilemem, önceden bi görüş kuaförle, orada yoksa kendin bulur alırsın:34: annemin saçı kısacıktı, ama postiş kapıp çok güzel topuz yaptılar,hiç belli bile olmadı postiş olduğu:34:

elbisem çoktan tamam canım yaa, evin içinde vakit buldukça giyip dolaşıyorum bile:60:
nişan süslerimizi de sipariş ettim, foto ekliyim bak
Eki Görüntüle 279889
kırmızı kalpli olandan benimkisi.
süsleriniz çok güzelmiş iyiki kırmızı olanı seçmişssin
Geçen gün leopar desenli tepsi gördüm kızlar yuvarlak acaba alsam mı_ Fotosunu arıyorum size göstermek için biraz ufak geldi ama bana:44:
leopar mıııııııı.52:tam bir leopar hastasıyım ben valla bnce hemen almalısın oniii:1: küçük olsa da günlük eşinle kullanırsın bence.

başınız sağolsun canım:38:

Van depreminde vefat eden Aylin öğretmen de benim çocukluktan arkadaşımdı,çok üzgünüm:43:

hayatım tifosi die bi arkadaş var forumda onun çeyizinde gördüm bunu.ıkeadan almış,çok beğendim yaaa yerde yemek yemek için çok hoş bişey

yerde yemek yemek için derken? tepsi mi bu? :1:

edit : ikea stockholm tepsi imiş :)) çapı 56 cm, fiyatı 37,95-TL imiş :)

Son düzenleme:
Back
X