2012' de yazın evlenecekler

çok kötüyüm. kaçıncı kaybımız bu sayısını unuttum. düşünemiyorum artık hiç bişey

canım başın sağolsun çok üzüldüm
hasta olduğu yeni mi ortaya çıktı,gelinliği falan dikilmiş çünkü

daha önce tedavi gördü geçen senelerde iyileşmişti. geçen ay birden ağrısı olmuş. doktora gitmiş. tahlil yapılmış sonuçlar çok kötü çıkmış. yapacak bişey yok deyip göndermişler. gelinlik salon ev herşeyi hazırdı

Allah rahmet eylesin çok kötü... Allah ailesine ve tüm sevenlerine sabır versin...
ne kanseriydi?:26:

maalesef kanser bazen böyle bir illet işte..

benim babam hayatı boyunca(60yaşındaydı) doktora gitmedi desem yeridir, o kadar sağlıklıydı çok şükür,
ne kalp ne tansiyon ne şeker.. ama işte sigara

tek bir kusma şikayetiyle gitti doktora, ne ağrı ne sızı hiçbirşey yoktu, ve 4 ay sonra artık babacım yoktu..
hayat mı kader mi artık ne derseniz..

Son düzenleme:

çok iyi anlıyorum. annemi ve kayıvalidemi kanserden kaybettim

canım ya başın sağolsun daha önceden biliyordum babacının vefat ettiğini ama bu illetten olduğunu bilmiyordum...
lenfti. ama akciğere vurmuş. o yüzden öldü
anladım canım...
başın sağolsun tekrardan,Allah'ım günahlarını affetsin oncazında

canım başın saolsun..Rabbim geride kalanlara sabırlar versin.bir çok sevdiğimi kaybettim bu hastalıktan..aslında sebebin önemi yok..ben bir çok sewdiğimi kaybettim..Allah sana ve yakınının tüm sevdiklerine güç versin.

Okuyunca gözyaşLarımı tutamadım yaa..başın sağoLsun..aLLah mekanını cennet etsin arkadaşının, geri kaLanLara da sabır versin Rabbim...

sağol canım, öyle işte, birden aniden oldu ve bitti herşey..

neyse Rabbim kalanlara sağlıklı ömürler versin.. Amin.

bunun markası ne rosamm, benim çok sevdiğim bi paşabahçe büyük tabak var, üzerinde kocaman bir ağacın olduğu, onu hatırladım bunu görünce :)

hayatım tifosi die bi arkadaş var forumda onun çeyizinde gördüm bunu.ıkeadan almış,çok beğendim yaaa yerde yemek yemek için çok hoş bişey

gözün aydın canım küpeleri bulmana da sevindim
foto çekmeye çalış kuzu merak ederizzzz
KızLar bu köşe koLtuğun aynısını nişanLım geçen sene kendi odası için aLmıştı...Sizce yeni evimizde kuLLanıLır mı?

Eki Görüntüle 279691
kullanılır tabi casnım hem moda ,hem de renkerli falan çok güzelmiş bence.
selam kızlar nasılsınız ?
sipidimmmmm nassın cicim???? o kadar topiklerinde gezdimm çotanakta muhabbetimiz oldu çok ama fotolarını hala göremedim ben düğündekileri. topik açmıcan mı
aramıza hoşgeldinnn
sağol canım :112:
hoşbuldum
midem ağrıyo, onun haricinde iyiyim canım, sen nasılsııın?
çok geçmiş olsun
güle güle kullanın canımm
benim de saçlarım çok dökülüyıor,zaten ince telli.kel kalıcam yakında:18:

süsleriniz çok güzelmiş iyiki kırmızı olanı seçmişssin
Geçen gün leopar desenli tepsi gördüm kızlar yuvarlak acaba alsam mı_ Fotosunu arıyorum size göstermek için biraz ufak geldi ama bana:44:
leopar mıııııııı.52:tam bir leopar hastasıyım ben valla bnce hemen almalısın oniii küçük olsa da günlük eşinle kullanırsın bence.

başınız sağolsun canım

Van depreminde vefat eden Aylin öğretmen de benim çocukluktan arkadaşımdı,çok üzgünüm

hayatım tifosi die bi arkadaş var forumda onun çeyizinde gördüm bunu.ıkeadan almış,çok beğendim yaaa yerde yemek yemek için çok hoş bişey

yerde yemek yemek için derken? tepsi mi bu?

edit : ikea stockholm tepsi imiş :)) çapı 56 cm, fiyatı 37,95-TL imiş :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…