2012' de yazın evlenecekler

Kızlar Fatmagülü izlediniz mi?
Geçen bölümün özetinde gördüm onların cafede bi sandalye gördüm süperdi ben de mutfaga sandelyelerimi ona benzer bişey alıyım diyorum şu koltuk gb olanlar varya ay pembiş pembiş di çok şirindi ben bordo-kırmızı yada siyah alırım bi bakayım netde bulabılcem mi

bugünde bitti kızlar..yarın olsun paralanalım snr tatil olsun ki pazar günü temizlik yapıcaz yavaş yavaş başladı..bohça olayım tamamen bitti bi şiparişim var 2 tane o gelicek tamammız heralde.gelin tacı baktım pek model yok böyle 4 5 sıra taş dalga dalga olan var sanırım onu kiralıcam inşallah beğenilirim etraf tarafındangünler geçtikçe heyecanlanıyorum şurda kaldı 10 gün nişana aşkımın gelmesine ise 8 gün kaldı

iyiyiz şekerim hoşgeldin
hoşgördüm dadlumm
aayyy rosa hanımm, iyiyiz inşallah, siz nasılsınız maşallah
tavşanla sincap arası acayip müthiş şirin bişiysin sen rosacım maşallah çok şükür inşallah

haayy adnan hoca sen de olmasan

iyiyim maşşallah hep iyi olalalım inşallahayyy gasocumm sendee sendee..nası seviyorum seni bi bilsen aşkla maşşallahh siz ne mücize bi insansınız inşallah
kızzz ölüom ben o adama

Az kaldı cnm az heycnın artyordur
Herşeyin çok güzel oluck inş

hımm sandalyeyi bilmiyorum ama şu minik kibar koltukları diyosan ben zaten bayılıyorum onlara
hani artık cafelerde falan hep onlardan var ya, çok hoşuma gidiyo benim de, hem çok rahatlar
tabi aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama

ay sen ne diyosuunn, hele o yanındaki çeşit çeşit cins cins hatunlara ölüyorum, kedi canını siniiiiiiinnnn

ay kedi canını senin deyince aklıma geldi,
izledin mi bilmiyorum, bigün karşısında ecnebi bir hatun var,böyle sarışın bomba,
tabi kedi canını senin nasıl desin ingilizce, diyemez, denemez zaten
kıza baktı baktı ağzının suyu aka aka..
sonra içi geçe geçe dedi ki, ayyhh very big cat, youuu ay koptum yaaa

anladım canım dize onlarda yugoslavya göçmeniyiz iki tarafında adetinde var..bizde saat aldık..neyse kötü niyetli olmadıklarını düşünmek istiyorum önemli olan takı da değil zaten,çoookk şeyler var çookkk.. bu arada şükür mesai bitti yarın tatil yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii uyucam öğlene kadar

iyiymişşşşş...yok canım izlemedim ben onu hiç videolardan gördüm,izledimm..hangi kanalda ne zaman oluyo bilmiyorum izlicem ama

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy evet evet gaso onları şettttttttdiydimmmmmm
evet cnm inşallah çok güzel olucak herşey..çok mutluyum,aşığım,allahıma binlerce şükürler olsun.bana aşkımı nasip etti
Çok şükür cnm o inanılmaz geceyi bizler yaşadık sıra sende

bende çok seviorum onları ama benim mutfağıma sığarlarmı emin değilimm .. oturma odama alsammı die düşünüorum 2 tekli desenli..aynı şeydenmi bahsediorus acepp:26::26::26::26:

hoşbulduk fıstık naber nasılsın
İyyim balım aynı valla günleri hızlı geçirmeye gayret gösteriyorum işte sen nasılsın?
bende çok seviorum onları ama benim mutfağıma sığarlarmı emin değilimm .. oturma odama alsammı die düşünüorum 2 tekli desenli..aynı şeydenmi bahsediorus acepp:26::26::26::26:
Canım koltuk gb yuvarlak yere yakın foto arıyorum bulamadm gtdı varsa sende bi koy bakalım benım mutfagada sığacağı meçhul daha evi tutmadık ki
iyi akşamlar kızlaaaaar....

iyi akşamlar şirinem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…