neden kötü mü aranıs
bi garip insanlar canım yaa...herşeyde tatsızlık çıkartıyorlar..sanki onlar değil biz kız alıyormuşuz gibi..bana değer vermiyorlar beni istemiyormuş gibi davranıyorlar..ben insanları kendim gibi gördğüm için hep iyi niyetli davrandım onlar suistimal ettiler,halen de ediyorlar..duyuyorum millet gelinlerine ne güzel davranıyor..onu göremeyince üzülüyorum..nişan zamanı yapmadıkları kalmadı,,benim nişanıma oğlan tarafından 15 kişi katıldı toplam..bizim taraftan sadece 150 kişiydik..yok onlarda nişanda takı olmazmış,yok nişana kimse gelmezmiş dediler durdular..daha neler neler..nişan günü fotoğraf çekimi bittikten sonra bizim eve gittik bekliyoruz nişan vaktini oğlunu evine çağırdı kadın,evde yemek yedirtmiş 1 saatten fazla bekledim gelmesini,bana 15 dk içinde gelcem dedi,gelmedi ben aç aç dönmesini bekledim meğerse yemek yesin diye çağırmış oğlunu..oğlu da hepsi birlikte akşam 8.30 da geldiler,nişanlım misafir gibi geldi gitti resmen...ailesinin sözünü dinliyor..inşallah üzülmem ilerideoffffffffff offffffffffffffffff
Babamın müteahhit bi arkadaşı var onnLa konuşucak işte eğer peşinatsız ev buLursak düğünden önce aLıcaz..ama buLamazsak 2-3 ay nişanLımın kiradaki evinde idare edip..ondan snra ev aLıcaz..Ev kesin aLınacak da işte şuan için beLLi deiL zamanı ve nerde oLacağı..nieki kıs nodu
bi garip insanlar canım yaa...herşeyde tatsızlık çıkartıyorlar..sanki onlar değil biz kız alıyormuşuz gibi..bana değer vermiyorlar beni istemiyormuş gibi davranıyorlar..ben insanları kendim gibi gördğüm için hep iyi niyetli davrandım onlar suistimal ettiler,halen de ediyorlar..duyuyorum millet gelinlerine ne güzel davranıyor..onu göremeyince üzülüyorum..nişan zamanı yapmadıkları kalmadı,,benim nişanıma oğlan tarafından 15 kişi katıldı toplam..bizim taraftan sadece 150 kişiydik..yok onlarda nişanda takı olmazmış,yok nişana kimse gelmezmiş dediler durdular..daha neler neler..nişan günü fotoğraf çekimi bittikten sonra bizim eve gittik bekliyoruz nişan vaktini oğlunu evine çağırdı kadın,evde yemek yedirtmiş 1 saatten fazla bekledim gelmesini,bana 15 dk içinde gelcem dedi,gelmedi ben aç aç dönmesini bekledim meğerse yemek yesin diye çağırmış oğlunu..oğlu da hepsi birlikte akşam 8.30 da geldiler,nişanlım misafir gibi geldi gitti resmen...ailesinin sözünü dinliyor..inşallah üzülmem ilerideoffffffffff offffffffffffffffff
Canımm bnmm ya üzme kendiniii böyLe aiLeLer de var iştee =( BeLki zamanLa aLışırLar benimserLer senii sen yinede iyiLiiğinden temiz kaLpLiLiğinden ödün verme...Tek çocuk oLduğu için annesi aşırı düşkün sanırım ve bu yüzden böyLe şeyLer yapıodur..ama snn varLığına aLışmak zorunda ve aLışır da merak etme üzme kendini...
Babamın müteahhit bi arkadaşı var onnLa konuşucak işte eğer peşinatsız ev buLursak düğünden önce aLıcaz..ama buLamazsak 2-3 ay nişanLımın kiradaki evinde idare edip..ondan snra ev aLıcaz..Ev kesin aLınacak da işte şuan için beLLi deiL zamanı ve nerde oLacağı..
Canımm bnmm ya üzme kendiniii böyLe aiLeLer de var iştee =( BeLki zamanLa aLışırLar benimserLer senii sen yinede iyiLiiğinden temiz kaLpLiLiğinden ödün verme...Tek çocuk oLduğu için annesi aşırı düşkün sanırım ve bu yüzden böyLe şeyLer yapıodur..ama snn varLığına aLışmak zorunda ve aLışır da merak etme üzme kendini...
Babamın müteahhit bi arkadaşı var onnLa konuşucak işte eğer peşinatsız ev buLursak düğünden önce aLıcaz..ama buLamazsak 2-3 ay nişanLımın kiradaki evinde idare edip..ondan snra ev aLıcaz..Ev kesin aLınacak da işte şuan için beLLi deiL zamanı ve nerde oLacağı..
canım benim sıkma canını
herşeyin en güseli olcak bak gör
sağol canım teşekkrler ,,hayırlısı neyse o olsun senin için de..umarım huzurlu bir yuvaya sahip olursun :)
canım çok üsüldüminş yoluna girer herşey:26:
ama ben aileler arasında düzeni erkegin koruduğuna inananlardanım
mesela benimki tüm ailesinin önünde askere giderken verilen yemekte o benim hereyim gözyaşı akıtmayın ona benim size emanetim iyi bakın dedi..ve ailemden önce o geliyo bende dedi bunları duyunca böle olmuştum
o bu cümleleri söledikten sonra doğal olarak onlarda benle dahada iyi oldular..yani senin eşin olcak insan çok önemli
Ben zaten canımı sıkmıyorum ki gayet reLaxım =)) Ben hep diorum paraya puLa , eve , eşyaya gösterişe önem veren biri değiLim..nişanLımLa birbirimizi o kdr çok sevioruz kii onnLa oLmak yetioo bana
Rica ederim cnm ne demek geL buraya sen dertLeşiriz sıkma canını =) Allah'ım hepimize huzurLu mutLu bi yuva nasip etsin inş..
çook güzel çok onure edici şeyler söylemiş :) allah bozmasın kıs maşallah diyim
siyahı hiç düşünmem, çünkü ben gayet gelenekselciyim bu konuda, ama güzel soft renkler olabilir belki :26:KızLar geLinLik - ayakkabı - çiçek - makyaj konusundaki düşünceLerinizi merak ediyorum...
Ben bu konuda biraz geLenekseL bakıorum geLin dediğin masum oLmaLı , dekoLteden transparan geLinLikten yana değiLim...
Bir de ayakkabı konusunda farkLı bir renk giyer misiniz? Çünkü birkaç kişiden duydum kırmızı , pembe ayakkabı ona göre de çiçek uyumu fLn..
Siz ne düşünüyosunuz?
canım işte dedim ya 3 günlük dünayada "kimi" neyi paylaşamıyorlar diye, senin ki o misal ama şimdilik öyledir inşallah,ne de güzel söylemişsin canım....bende çok mutlu oluyorum iyi şeyleri duyunca,çok özeniyorum ama benim olmadı malesef...ne yaptıysam olmadı..kimi aileler çocuklarını paylaşamıyor..hele ki tek çocuk olunca
biz bakıyoruz inşallah alıcaz, hatta bu hafta sonu da birtanesine bakıcaz,bakalım ben ne giycem söz ve nişanımda
evlerinizi naaptınıs kızlar bakınıyomusunuz
siyahı hiç düşünmem, çünkü ben gayet gelenekselciyim bu konuda, ama güzel soft renkler olabilir belki :26:
ama ben gelinlikte renk kullanmam sanırım
sadece gelin çiçeğim canlı olacak inşallah, çiçekte renk olabilir, o konuda bir kısıtlamam yok
canım işte dedim ya 3 günlük dünayada "kimi" neyi paylaşamıyorlar diye, senin ki o misal ama şimdilik öyledir inşallah,
o da anlayacaktır biricik oğlunun biricik karısı olduğunu
Rabbim ona da aklı selim düşünmeyi, yüreğine merhametini versin inşallah, sen de çok mutlu ol, ama tabi nişanlına da iş düşüyor :114:
biz bakıyoruz inşallah alıcaz, hatta bu hafta sonu da birtanesine bakıcaz,
bir de inş.müh ve müteahhit olan bir ark.ı var, ona da gidicez vakit kalırsa, onun binalarına bakıcaz inş.
yılbaşına kadar almayı planlıyoruz bakalım :114:
Renkli ayakkabı falan güzel duruyor ama gelinliğin özelliği kalmıyor kızlar
gelinliğimi hep taşlı istedim ve öyle de oldu ama size tavsiyem aşırı yoğun taş yaptrırmayın ağır oluyor gelinlik
ayakkabınızı en rahat olanını seçin mümkünse de ayağınıza göre ayakkabı bile yaptırabilirsiniz
saç için gelinliği topuz yakıştığından yanayım ve tabi şık bir taç ile çiçek falan güzel olmuyor hem taç hem çiçiek hiç güzel olmaz
makyaj içinde ben koyu seçtim çünkü beyaza siyah makyajı seviyorum. ama masumlukta gerçekten güzel duruyor
yine evlensem sanırım aynı şeyleri yapardım
bende doğal topuz koyu kahve buğulu bi makyaj istiyorum
çiçeklerim rengarenk olsun die düşünüyorum..bi gelinlik denemiştim kol altında taş vardı bi zaman sonra kesmeye başlamıştı o yusden güpürde olabilir bendeki yada yarım taşlı:26::26:
Renkli ayakkabı falan güzel duruyor ama gelinliğin özelliği kalmıyor kızlar
gelinliğimi hep taşlı istedim ve öyle de oldu ama size tavsiyem aşırı yoğun taş yaptrırmayın ağır oluyor gelinlik
ayakkabınızı en rahat olanını seçin mümkünse de ayağınıza göre ayakkabı bile yaptırabilirsiniz
saç için gelinliği topuz yakıştığından yanayım ve tabi şık bir taç ile çiçek falan güzel olmuyor hem taç hem çiçiek hiç güzel olmaz
makyaj içinde ben koyu seçtim çünkü beyaza siyah makyajı seviyorum. ama masumlukta gerçekten güzel duruyor
yine evlensem sanırım aynı şeyleri yapardım
öyle de olaiblir topuz saç uzunluğuna ve şekline göre değişir.ama güzel oluyor gelinlikle birlikte
kahve tonları da göz rengin uygun ise güzel durur :44:
çiçekte benide beyaza pembeliydi ama pembesi çk renkli değildi net belli değildi..
benimde gögsümde hala morluk var çok kesti gelinlik orada denerken uzun süre kalmadığı için rahatsız etmiyor ama sonra öldürüyor resmen
KatıLıyorum...yoğun taş yaptırmayın tavsiyeni dikkate aLıcam mutLaka saoL...
Bnde saçLarımı kınamda açık maşa yaptırıcam daLgaLı daLgaLı upuzun=) Düğünde kesinLikLe topuz düşünüyorum ve siyah göz makyajı istiyorummm
ben gelin makyajında eyeliner da çok yakıştırıyorum sade olarak gözlerim iri olduğu için öyle bişede olabilir speedy bak sanki yarn evlencek gibi telasa düştüm
aynen canım kolumun altı kesildiydi ogn hep büyük ihtimal gögüs kısmı taslı felan bakarım yada güpürlü...Geçen senin düğününün olduğu yeri sorduk cuma günleri koktyl 7500 dedi 700 kişi vazgeçmek zorunda kaldık hafta sonuda 12den başlıyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?